59

Комунист Крадлев

преди 10 години

Господа Социалисти,предлагам да поискате под егидата на ООН и НАТо в България да се проведе операция за ликвидиране на битовата престъпност Извикайте Зелените барети ,черните барети ,Въздушнодесантните войски и накрая както Петър Младенов рече навремето "Да дойдат танковете "белким ликвидирате тая форма на престъпност ,Щото и тя е в резултат на ВАШИТЕ действия или бездействия през годините .Не може да вините Герб за всичката помия в България ,А ПЪК ВИЕ ДА СТЕ КАТО девственици,миришите на л...

58

Анонимен

преди 10 години

бря, тоз народ к'о праи бе-е, само писател, няма ниту идин читател 'рийш

57

Денислав

преди 10 години

Добре че беше тоя вот на недоверие, че да почнат да правят нещо. Жандармерията трябва да се занимава с нещо, а не само да взимат заплати. Дано наистина помогнат, а не да си правят реклама.

56

Анонимен

преди 10 години

жандармерията за селските.ами за градските?или да свикваме милицията

55

Христо

преди 10 години

Поредната идиотщина,никъде по света жандармерия не се използва за справяне с битовата престъпност!?в МВР са толкова некадърни и безпомощни че правят само глупости!!!

54

Анонимен

преди 10 години

"А истинските, големи крадци на прехода,кога.....???"Те имат депутатски имунитет.

53

бу ха

преди 10 години

Когато ББ беше главсек на МВР си мислех,че няма по-*** от него.Ся този доказа,че има.Зетчето на мутрата Камен от БСП е по-*** и от Винету!

52

бобо

преди 10 години

как ще спадне драстично престъпността сега,абе тея големи циркаджии са!! Хората с право ги псуват!!! Само като видиш какви мешки са,половината не могат да покрият нормативите!!! Полицаи,плюя на такива полицаи!!

51

+-+-+-+-

преди 10 години

това като джандармерията на Борис Три, кога е гонила шумкарите...

50

Пълен та'ак

преди 10 години

с тази акция колкото и да е ПР се признава едно: обикновенния полицай отдавна не вдъхва респект сред ромското население. Забележете че идеята им не е да се арестуват и наказват роми, а да се "респектират" за да не крадат. Толкова е нелепо че не е за смях дори.

49

бобо

преди 10 години

и тея шушляци какво търсят,та всяка баба знае кои са крадците само тея, на Офчо хората незнаят!! Ми то по селата не е като да гледаш фустата на Мая общата на жълтите павета!!!

48

Ф.С.В

преди 10 години

Трябва във всяко село да има шериф - така ще е по евтино за Полицията дефакто за народа (ние) -при увеличение в дадено село на престъпността се вика жандармерията - и се използват палки -тип "индийска пръчка" бой бой и тумбите роми се разпръскват по дерета и планини - другият вариянт е пакетираме *** в контейнери и ги пращаме при тяхната майка Брюксел- там да ги хранят поят и да им обясняват колко са ценни за европейското общество - НИЕ сме с най много *** по брой на населението!!!

47

tuuut

преди 10 години

популизъм в чиста форма .... наглостта комунистка е безкрайна

46

аз съм българче

преди 10 години

"Това се прави, за да бъде намалена битова престъпност, която ескалира в последните месеци. "Да престъпността ескалира в последните месеци... в последните 300 месеца ако трябва да бъдем точни.

45

Джи точка

преди 10 години

естествено че е ПР акция. Само с едно обаждане местните *** барони могат да "спрат" *** престъпност за 1-2 седмици. Всички са се разбрали преди още жандармчетата да се озоват по селските поляни. Е, ние пак ще им платим командировъчните и бензина. Ама Йовчев няма кой да му иска сметка за това, нали се е "преборил" с битовата престъпност...за 2 дни.Но тази ПР акция хваща дикиш пред матр'яла и те ще си подкрепят Станишката.

44

Анонимен

преди 10 години

"Това се прави, за да бъде намалена битова престъпност, която ескалира в последните месеци."МЕСЕЦИ?

43

eeha

преди 10 години

Йовечев, късно е либе за китка!

42

xx

преди 10 години

Ако вкарат поне един в затвора ще отида и ще се обеся на кестените до парламента.Полиция,прокуратура ,следствие и съд за пет пари работа не вършат.Ако имаше начин от утре всички да са уволнени, обществото ни ще се справи много по-добре без тях.И без друго в частните фирими имо повече от 100 хиляди охранители и добре че са те.

41

www

преди 10 години

ЩО ЗА ПРОСТОТИЯ - ОТКРАДНАЛ Е СТОКА ЗА ПО МАЛКО ОТ 300 ЛЕВА И ПАК ГО ПУСКАМЕ НА СВОБОДА...

40

той

преди 10 години

Полицая на снимката говори с цар Киро:-Братчед, озапти малко хората си, срамота, дават ни по телевизията, виж ме 90 кила съм, не ме карай да гоня *** по шубраците. Кат си тръгнат репортерите, после пак, нал знаиш...ммм разбрахме се нали ;)