12

Анонимен

преди 10 години

Както е тръгнало в БСП всички ще станете меки китки като този ***.Така са ви напънали коалиционните ви партньори,че ще ви паднат очите.Ама вие очи имате ли бе другари?

11

Рали1

преди 10 години

7, Има една много стара карта,където името Европа се среща за първи път и то е в района на Странджа! С Шенген,или без Шенген единствената! държава съществувала на континента над 13 века,поробвана,грабена и ОЦЕЛЯЛА,дори с орязани граници ,с непроменено име е България ! Народът е доказал,че може и да бъде единен в съдбоносни моменти,така че не ни бери грижата.Белите европейци са точно българите-високите бели хора,за което документите са много древни.За сега придатък-но няма нищо тленно вечно!!!

10

пффф

преди 10 години

това недоразумение дали има идея какво работи изобщо?

9

?!?

преди 10 години

То туй външно ни въпроси поставя, ни го питат за нещо, ни на олимпиадата ще ходи, та за какво ни е тоз ***..

8

asdgasdgasdf

преди 10 години

Ама разбира се, че не е сега моментът - сега е време да крадетеНай-много жената на *** - Серго и Местановия башибозикПед***ли!ОСТАВКА!

7

Анонимен

преди 10 години

Булгараси, на никой не му пука за вас в ЕС. Вие сте чужди. Вие сте в ЕС благодарение на Путин, който спря раздаването на Русия започнато от Елцин и Горбачов. Ако не беше Путин щяхте да видите ЕС през крив макарон - тогава белите европейци щяха да си работят началници в офисите и да разработват богатствата на Русия, придатъка за ресурси, а вие щяхте да сте придатъка за евтина работна ръка за черната ръчна работа. Никога няма да влезете в Шенген и никога няма да сте равни с другите европейци.

6

само Русия!

преди 10 години

То пък ние преритахме да ни заврете и у шенгена!

5

Рали1

преди 10 години

"Управлението на кризата с бежанците е един от приоритетите на председателството на Гърция. Вярвам, че ако не успеем да стигнем до резултат при гръцкото председателство, то решение ще има при италианското." - Накрая при кое по-следващото ? И Шенген ,ако не при това председателство,при онова .Боже,и този ни представлява пред света .Ако си така уклончив навсякъде и омекваш нищо чудно,че кой не е решил той не е влязъл през границата !

4

Заселник

преди 10 години

Харам заде камине кутте, хамейн Шенген ме аане ки иджазат кюон нахин дете хаин !

3

Анонимен

преди 10 години

"Не е сега моментът да поставяме въпроса за Шенген"!!!Ами,то българите от 24 години чакат да се постави въпроса за ЕС,за НАТО,за приватизация,за Шенген и т.н,някои дори измряха в очакване на този момент,други са на път да измрат,а тези моменти така не идват и не идват!!Не, моментите идват,но във вид на засекретен плик за ваше ползване и наше разочарование!!!

2

Анонимен

преди 10 години

ФЕНГЕН Е БЕЗМИСЛЕНА ТЕМА, ЗАЩОТО НИКОГА НЯМА ДА НИ ПРИЕМАТ С ТИЯ ОРДИ ОТ ОРКОМАНГАЛИ А СЕГА ВЕЧЕ И ЦЕЛИ РОЯЦИ ОТ СИРИЙСКИ И ДРУГИ МОХАМЕДАНИ!!!

1

Чепов

преди 10 години

А кога бе *** ?