73

Анонимен

преди 10 години

Кога г-н министър? 3 пъти ме окрадаха.

72

Алилиии

преди 10 години

А С ДУПЕТАТСКАТА, МИНИСТЕРСКАТА И ПОЛИТИЧЕСКАТА НАЙ - ВЕЧЕ ПРЕСТЪПНОСТ - КОГА!?

71

vas

преди 10 години

До *** ГЕРБерасти!Наистина ли мислиш, че само ГЕРБ са виновни за катастрофалното положение на България? От 1944 до 2009 никой не беше чувал за тях, а държавата си пропадаше. Икономика, социална политика, образование, демография не се сриват за 3,5 години.

70

Христо

преди 10 години

Причината за битовата престъпност не са набезите на крадците, а престъпното бездействие на Полицията

69

stanik

преди 10 години

lajesh poveche ot MONIKOV

68

потърпевш

преди 10 години

Вчера отидох в Полицията със видеозапис на крадеца и трите му имена. Изобщо не ми обърнаха внимание, защото кражбата била под минималната работна заплата, а спрямо извършителя вече е прилагана мярката по чл.218 Б от НК / не носи наказателна и администнативна отговорност ако "2. деецът е осъждан за такова престъпление, както и ако му е налагано административно наказание за такова деяние и не е изтекла една година от извършването му;

67

Георги

преди 10 години

И КАК ЩЕ СЕ СПРАВИТЕ ??? КАТО СЛУЖИТЕЛИТЕ ВИ НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ОТИДАТ НА МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕ СЛЕД КАТО СА ВИКАНИ МНОГОКРАТНО В РАМКИТЕ 2-3 МЕСЕЦА ЛИ ??? НА КОГО ГИ РАЗПРАВЯШ ТЕЗИ ОПАШАТИ ЛЪЖИ ???

66

Анонимен

преди 10 години

В тази държава е непоносимо да се живее. Този господин заемащ висш държавен пост по сведение на Бивол през 2008 - 2009 г е купил скъп имот от лице, което след това е експулсирал и след това е плащал по 6 хил лева месечна вноска за връщане на заема. Защо все такива граждани решават съдбата ни? Няма ли един човек, който да стане министър заради способностите си, а не спред имуществото си. Като че ли се намираме в османската империя, когато трябвало да си богат за да можеш да купиш висша длъжност.

65

един

преди 10 години

ако след 5год не остане нито един *** може и да ти повярвам,нито един крадец или по скоро/наясно сме че няма държава без престъпност/но да е в поносими граници

64

Без да чета статията

преди 10 години

Ще се справите - нанай!Нали това означава да тикнете в панделата всичките си избиратели бе...

63

Tihomir1488

преди 10 години

Тъмнин Овчев пак се е размечтал при условие , че няма да му се позволи това да стане . Такива са нарежданията от Вива Тел / Тел Авив / , а съдбата на България е решена още в Малта при срещата на двата вида другари !

62

Анонимен

преди 10 години

ТИ ЛИ БЕ НЕКАДЪРНИК ? НАЛИ ТРЯБВА ДА СИ ПОДДЪРЖАТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ !

61

анонимен

преди 10 години

Стига лъжи министър Йовчев.Полицайте от селата са изпратени да ви охраняват митингите и границата.Не по две патрулки,а ми даже и по един полицай няма по селата.Атези които останаха съкращавате и пенсионирате.

60

st

преди 10 години

С този народ,нищо няма да се постигне.

59

mvr

преди 10 години

Vzemi da se spravish s ORGANIZIRANATA.Bitovata togava shte spre, ***!

58

ИСТ

преди 10 години

Йовчев, по важно за теб е справянето с протестите,Там докара 5000 полицае и жандармерия, бронирани джипове бял рейс и качулки,Битовата престъпност не е опасна за тройната коалиция,Пенсионерите по селата да се оправят сами според тебе,

57

wankata

преди 10 години

трипати намали лимита за гориво откакто си министар..........а тои и преди това нестигаше до никаде....за какви патрули по селата ми говорите................абсурд!!!

56

Мрете ГЕРБерасти!

преди 10 години

Бойко Борисов и неговото правителство са главните виновници за онова, което четем в този унищожителен доклад за състоянието на България като държава.И то не като държава член на ЕС, а изобщо като европейска държава. Та ние наистина сме на дъното на човешката цивилизация без некорумпирани управляващи, без нормална правоохранителна система, без безпристрастни, неподкупни и справедливи прокуратура и правосъдие.Въщност без такива нормални държавни органи една страна престава да бъде държава и се превръща в територия без закони и правов ред.

55

Анонимен

преди 10 години

До ?!?/40Вярно е - има ресурси, има и полицаи, но те са ангажирани предимно с охраната на управляващите !

54

Анонимен

преди 10 години

Г-н Министър не забравяй че старците по селата са баби и дядовци на полицаите пред Парламента И на тях ще им писне в някой момент