36

шери

преди 10 години

Деска с мазната перука ражда компромат след компромат. Сладка е властта, не усняха да се накрадат като хората, че и три месеца по-рано я сдадоха. Окъпи се , жено, до следващите избори остават 4 години, съвсем ще се всмърдиш.

35

Анонимен

преди 10 години

ТАЯ ЩО НЕ ГО СМУЧЕ?

34

гнилоч

преди 10 години

А,бе вие нормални ли сте,червени ***! Хората ви предупреждават че се готвят да ви оберат,вие ги плюете. Толкова са ви ...... - сега управляващите,че вече ги защитавате и когато ви крадат най-безскрупулно.

33

Pich

преди 10 години

Възложител: Министерство на здравеопазването /МЗ/ Номер: 00080-2013-0037 Процедура: Открита процедура по ЗОП Описание: Осигуряване на комуникационна свързаност, поддръжка на информационно-комуникационните системи и системата за проследяване оперативен контрол и управление на автопарка от реаномобили на Спешната медицинска помощ на Р. България Краен срок за подаване на оферти или заявления за участие: 31/01/2014 17:30 Това е на сайта на АОП. Всеки, който се интересува може да види и подаде

32

жорката

преди 10 години

На снимката - изпечена манипулаторка! Самата скъпо соанирана безскрупулна наглост! Който е луд, да й вярва!

31

Анонимен

преди 10 години

До Анонимена какво ще кажеш за самозабаванията повреме на герб?!?и топлата им връзка с олигарсите нече тия неса същите нода плюеш подържавата си из света не е държавническо ?!?

30

Анонимен

преди 10 години

Е кога успяха и на вас да ви пуснат опорните точки какво да пишете по форумите,жалки сте ве комунистчета,една да ви пише какво да говорите и какво да пишете,е да знам че и тя много добре знае че от вас от каде толкова акъл че да измислите толкова работи да пишете и да говорите.

29

Анонимен

преди 10 години

когато дойде Борисов имаше фиск от 8 милирада. ЕС даде още 5 само за последнаат година на упарвлението му, Дянков открадан още 2 от НЗОК - всичок се стопи.

28

до 30

преди 10 години

Аз пък искам да ти напомня, че глада по време на Виденов бе нищо, в сравнение с безисходицата и самозапалванията по времето на Борисов. Все пак "модата" да се самозапалиш от глад дойде с Дянков и Борисов.

27

Анонимен

преди 10 години

Не само тези пари потъват внечий джоб ,редовно "нечий джоб" се пълни с пари и точно тези които лаят е не щото "нечий джоб" се пълни с пари , азащото техния не се пълни иначе щяха да кажат кой е джоба .Както винаги всичко си знаят ,доказателства няма и така 25години .Така "нечий джоб" ще продължи да се пълни докото България се опразва.

26

Анонимен

преди 10 години

Когато ГЕРБ дойде на власт се оказа, че хазната е на червено с 500 МИЛИОНА! Бесен от това Борисов покани бившия тогава мин. на икономиката Орешарски в една от ТВ да се срещнат и да каже колко пари има в наличност в хазната! Орешарски тогава дойде и потвърди, че хазната е на червено с 500 мил.! Това го препредаваха по новините по-късно всички телевизии! Не знам защо паметта на хората е толкова къса! Ако не беше правителството на ГЕРБ дошло на власт, щяхме да сме в хиперинфлация като при Виденов!

25

Анонимен

преди 10 години

Тази каквото и да каже по-добре да мълчи и да се върне на кръстовището на околовръстното откъде я прибра Боко!

24

Анонимен

преди 10 години

До Бай КостаНякакъв пример за лоша работа от нейна страна ще дадеш ли или просто така ще си плюеш? Атанасова може и да не е най-големия капацитет,но определено свърши много добра работа като министър на здравеопазването за краткото време което имаше.И това се потвърждава от положителното мнение за нея на повечето лекари и сестри в здравната ни система.

23

безпартиен

преди 10 години

Нормално е когато БСП са на власт да крадат като за световно ,народът да е недоволен,да протестира,полицаите да смилат протестиращите от бой и за това да получават награди.Това вече го видяхме няколко пъти.Така е и сега!Затова аз ще гласувам за този дет обещае ,че ще забрани БСП.

22

Анонимен

преди 10 години

Мале като чета коментарите на платените *** ми се повдига? Това, че Герб са крали оправдава даването на 6.5 милиона за нещо, което вече го има ли ? това ли са ви доводите бе ***? Щом има изградена такава система, значи тези пари не трябва да се дават и трябва да се искат отоговори за какво е тази поръчка тогава? Кво ми ревете кой колко бил крал. Всеки който краде е за СЪД, а не да се оправдава с миналите. Скапани комунисти. Долу Олигарски от власт! Смърт за комунистите.

21

Бай Коста

преди 10 години

От тази на снимката по-*** кифла в парламента просто няма.

20

Dan

преди 10 години

Гледам *** пак вадят "яките аргументи"- "грозното Деси", "колко си некадърна","колко ги е яд ,че не могат да крадат","къде са 2 млрд. лв."....абе ейиии за 2 млрд. о.к. питайте лошо няма ама за другите простотиии, ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА 6.5 МЛН. КОИТО СЕГА ЩЕ ПОТЪНАТ ТОВА Е СТАТИЯ ЗА ТЕЗИ 6.5 МЛН. КОИТО ИСКАТ ДА ГЕПАТ КРАДЛИВИТЕ КОМУНИСТЧЕТА...А АРГУМЕНТИТЕ В СТИЛ "ТИКВАТА" "ФИЗКУЛТУРНИКА ""ГРОЗНАТА ДЕСИ" СИ ГИ ЗАВРЕТЕ.... ТАМ КЪДЕТО СА ВИ ГЛАВИТЕ *** парчета сте ей!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19

Анонимен

преди 10 години

таа от кога съ ней къпалъ

18

Анонимен

преди 10 години

ако човек иска да се заяжда винаги ще намери за какво да се заяжда - личон аз смятам, че Таня Андерева е една от малокот силни министри на коалицията заедон с Йовчев, Стойнев и Златанова....другите са гола вода.

17

XAXAXXAX

преди 10 години

veche ne ostana ot kakvo da gepqt ta shte povtarqt :D