49

Анонимен

преди 10 години

Боже , как да не признаем силата ти ... Наследниците на газдовци , малки сталинчета , червени изтърсаци и "монтерейци " ни цитират ТВОЕТО слово ..)) ТЕ били 'социалисти", като че ли не бяха до последно- до 1989 година ,за разлика от Бразилия - най- правоверните кгб- болшевики ..) И до ДНЕС щяха да са същите , защото ДОБРОВОЛНО, за разлика от Бразилия , си бяха кремълски слуги -до последно / ако не беше паднала стената /...))

48

СС

преди 10 години

Гоце, ти и цялата ви вмирисана партия сте лицата на олигархията!Изчезвайте и ти и Станишко и Доган и всички крадци, докато е време!ОСТАВКА!

47

естествено

преди 10 години

Срещу Станишев и магаре да пуснеш в листата, ще спечели!

46

гост

преди 10 години

Първанката спря да си боядисва косата и вече е "МЪДЪР БЕЛОКОС СТАРЕЦ".Номера от селски вечеринки.

45

Анонимен

преди 10 години

ПУШКАТА ГЬРМИ САМА ЕДИН ПЬТ В ГОДИНАТА ?!?!?!

44

гост

преди 10 години

Всички тръгват от БСП като АСЛАНИ , но се скриват завинаги и никой вече не чува за тях като нас..ни.

43

Анонимен

преди 10 години

Тоя страда от някаква болест.

42

социалист

преди 10 години

Каквото и да си говорим, Първанов постави ясно най-важният въпрос на държавата - демографската катастрафа!Или обезбългаряването на България, застаряването на българите, наред с това нейното циганизирани, турцизиране..Да сте чули и видели, хедронският мишок да говори за това?!Няма и да чуете, защото БСП е жадна за власт, БСП *** държавата, защото без *** вот тя няма да види власт в близките 50-100г. Тоест БСП има интерес от обезбългаряването на България, сега вие ми кажете - кой е п

41

Първан

преди 10 години

Доста от нещата, за които говори Първанов, са правилни. Само не разбирам как може да защитава правителство, което е назначено и служи на мафията. Ако ще да са супер големи експерти, щом са зависими от задкулисието и не работят за интересите на народа, значи ВЪН. Оставка.

40

АНОНИМЕН

преди 10 години

ИЗГЛЕЖДА ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА СИ ГИ МЕРЯТ НЕПРЕКЪСНАТО, МЕНКАТ СЕ МАЖАТ СЕ ОБИЖДАТ СЕ,ПОДСЛУШВАТ СЕ, ДОКАТО БЪЛГАРЯ ПРОПАДНА ТОТАЛНО .НЯМА ЛИ МЛАДИ И КАДЪРНИ ХОРА ДА ЗАСТАНАТ И ОПРАВЯТ ТАЗИ ДЪРЖАВИЦА ИЛИ ЩЕ ГЛЕДАМЕ ЕДНИ И СЪЩИ МУЦУНИ ОЩЕ ГОДИНИ НАПРЕД!ДЯДО МИ КАЗВАШЕ ЕДНО ВРЕМЕ "СИНЕ, " ВЛАСТ СЕ СДАВА САМО С КРЪВ"ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!

39

Анонимен

преди 10 години

Агенте гоце,около плашило га духа вятър, винаги се събират ***...хахаха Сега във форума се излее народната "любов и уважение" към Гоце фон Трипер и другарите му по комунистическа линия.

38

ЗАКЛЮЧЕНИЕ!

преди 10 години

БСП(БКП) и клонинга й ДПС освен да вдигат пушилка, да приказват празни приказки, да лъжат, назначават свои хора, и да крадат, нищо друго не правят! От 25 години насам, камък върху камък не са поставили! Само рушат и малкото направено от другите! ПРЕСТЪПНИЦИ НАГЛИ! ОСТАВКА!!!

37

Анонимен

преди 10 години

Гоце и двата пъти съм гласувал за тебе да станеш президент !Не съм знаел до сега, че си долнопробна ***."Кажи ми кой те хвали, та да ти кажа какъв си " - народна мъдрост !Теб те хвали мутрата Боко, значи си ***.

36

един брой

преди 10 години

Повече вярвам на моето куче отколкото на БГ политик!Всичко с което ни зарибиха се оказа лъжа!

35

Анонимен

преди 10 години

народа се чувства жаден ,гладен ,излъган ,пренебрегнат ,обиден ,беден ,изхабен ,омерзен ,ненужене такъв съсипан народ не може да се бори пълноценно със власта

34

Анонимен

преди 10 години

Е щом и тъмно червения *** Кало е в АБВ, ясна е работата. По-дървен комунист от тоя няма да срещнете. Дори на евреите от Шалом им писна от него и го изритаха като куче.Емил Кало е бил съветник на министъра на вътрешните работи Румен Петков - по известен като Румен ЗАПАЛКАТА. Кало е създател и на "Новинар". ох, каква компанийка се е събрала....Всякакви мекерета в това число Йордан Йовчев и Борислав Китов /един мимикрирал червен земеделец/, се нареждат да си запазат място за бъдещата шведска маса на Гоце.

33

АНОНИМНА.

преди 10 години

НЕ СМЕ ОЧАКВАЛИ ОТ ВАС ТОВА, КОЕТО НАПРАВИХТЕ.РАЗОЧАРОВАХТЕ МНОГО НАРОД. НЯМА ДА ВИ ХУЛЯ, НО НЕ СТЕ ПРАВ.ДАДОХТЕ МНОГО ХРАНА НА БОРИСОВ И ТАКИВА КАТО НЕГО. СЕГА ЩЕ ВИ ИМАТ ЗА ДЪВКА.

32

истината

преди 10 години

Повечето хора все още са прекалено гладни, прекалено опустошени психически,прекалено объркани и измъчени и прекалено несигурни за своето бъдеще, своята свобода и своята сигурност, за да бъдат в състояние да Ги слушат и да им вярват

31

Анонимен

преди 10 години

Гоце, ти отдавна не си критерий за нищо в тая държава. Мръсен доносник! Напомням,че тоя бе кръстник и вдъхновител на тройната коалиция ...

30

Анонимен

преди 10 години

знам само че за седем месеца управление бсп и един пирон не са забили такива мързели, такова чудоразбутаха си партията и се покриха