63

Пешко

преди 10 години

Eто - "скандални" разкрития на някакъв си *** Бонев и Бюреков е във всички пикливожълти медии - ПИк, Блиц и т.н. Убеден съм, че утре или другиден ще е в "Гореща точка" при онази кикотеща се неизвестна никому "поетеса", дето си позволява в ефир да кани гости и да им вменява своята (респ. Бюрекова) позиция. Ще се редуват с шефа на Пик, вероятно самият Бонев ще излезе да се изкаже. Толкова са жалки напъните да се лансира ***, но същевременно толкова упорити, че чак дострашава.

62

Анонимен

преди 10 години

Само 4 години ли питам АЗ, другарю" дори не са и 24...кога ли ще имаме активно гражданско общество като Украйна... ние сме си виновни, не ГЕРБ, БСП, ДПС, АТАКА, ние ги избираме, ние ги СВАЛЯМЕ!

61

Коко

преди 10 години

Поредна глупост от "мисловната" дейност на параноика ББ.

60

Алов

преди 10 години

Кой му пише на компа? Съмняваме ,че може сам да си го включи ,а що до Петното как все с него такива *** се свързват ?

59

Анонимен

преди 10 години

Защо се учудват привържениците на ГЕРБ. Нима забравиха откъде изпълзя ББ, на кой през онези години откриваха дела за участие в организирани престъпни групи, на кой взривяваха джиповете на приятелки. Защо се учудваме , че контактува с криминално проявено лице , ако беше чист изобщо нямаше на обираща внимание на съобщението, разбира се ако не той ги е потърсил. Контингента си търси контингента. Защо не могат хората да разберат и да осъзнаят, че 4 г. ни управлява организирана престъпна група.

58

Тялото

преди 10 години

Тъкмо се научи да пише и чете и сега не може да го спрат!

57

bolka

преди 10 години

Айдеее, и фейсбука започнаха да го развяват като мръсен *** за подлите си игрички!Поне хиляда пъти предупреждаваха в него да не се пишат лични и компрометиращи неща, ама кой да чуе.ББ е новак и като дете се радва на новата си придобивка. Та затова явно си седи на топличко пред компютъра. И който му пише, той с радост му отговаря. Дори нещо повече - иска му телефона, а защо пък не и да се срещне очи в очи.Еййй, каква любезност! Народен човек!

56

gost99

преди 10 години

Най големите селяни и парцали в България се казват гроб пардон герб и технити безмозъщни фенове

55

Пешко

преди 10 години

Всичките компроматчета на селяка Бюреков се опират на пълни глупости - оная снимка с човечеца, дето щях да падна от смях, някой му бил казал, че щели да го убиват, Боко бил убил 150 човека, сега пък Бонев бил казал/признал, значи край на случая. Ама когато го попитат - верно ли е, че някой друг ви плаща "масрафите", Бюреков е твърд - "вие документи имате ли"? Така че ясна е работата - да се приказва, да мине някой и друг ден, дето да не са важни сметките и да дойде редът на Сайдера, после Мая и

54

Рали1

преди 10 години

47 , Не знам какъв е скандала дето ни тресе. Ама я да си припомним от лятото не беше ли Орешарски този,дето канеше Петното и се радваше на Мишо шамара ? Не е ли доста скандално.Та в големи филми се вкарвате.Вижте за новите заеми дето се канят да теглят,а още е едва януари .В края на краищата никой не ви кара да четете фейса на Борисов.

53

до 55

преди 10 години

"Бойко е генерал нее буква шума,така че оная работа ще му хванете"Айде сега чети малко:"Цветан Цветанов: Лично Доган предложи Бойко Борисов за генерал-лейтенант!"- изказване на ЦетановПетър Стоянов и Георги Първанов дадоха генералските звезди на Боко- ФАКТ!Смятай какъв "генерал" е.

52

Анонимен

преди 10 години

Бойко Медотиев Борисов по прякор пидала *** българоубийец и неговитех безмозъщни фенове на гроб са най големия срам на България

51

Пешко

преди 10 години

До до Пешкодобре, да речем, че това е странно. Кое доказва, първо, че са се чули, и второ, че са се видяли, както твърдят другарите Бонев и Бюреков? Ако ще се хващаме (както някой по-надолу), че Бонев му се бил усмихнал и му пожелал това и онова, то защо Бонев не написа да речем - плодотворна среща или пак ще се видим или кой знае какво там. Освен това ими още един принт, но от януари - в който отново Бонев писка за срещи и вечеринки. Ами като си знаят телефоните защо не му звънна направо на Б

50

Анонимен

преди 10 години

Разни *** се мерят с Бойко като Бареков Станишев Местан Сидерефе

49

Анонимен

преди 10 години

Бойко е генерал нее буква шума,така че оная работа ще му хванете.Той нее *** той си остава абсолютен генерал министърпредседател кмет на София главен секретар на МВР,и бъдещ президент така че несе пукайте пак Бойко щее министър председател още малко.Бойко просто несие разбойник както другите влечесиго истината и честноста. Само напред всички сме със Бойко СЪС сТАНИШЕВ И дОГАН СА САМО ПЛАТЕНИТЕ ИМ ЕНИЧАРИ.БОЙКО СЪС ВАС СМЕ САМО НАПРЕД

48

до Пешко

преди 10 години

Да бе, как не се сетих, Боко иска телефоните на всички непознати във фейса, как можех да си помисля, че е за да се свърже с него. Пази Боже да помисля, че се е договорил с Бонев! :DАйде малко по-сериозно, моля ти се.

47

Пешко

преди 10 години

До ББКое е важното, друже? Че някой си Йордан Бонев бил писал на Боко у фейса и о, чудо, о мафия, Боко след месец му поискал телефона. Чуйте се какви ги дрънкате само, както и гуруто Бюреков, подучен от другите гурута там

46

анонимен

преди 10 години

До 47Всички медии се тресат от скандала с Моника Станишева, "спечелила" проект"Как да разбираме Европейският парламент" за 60 000 евро!

45

Анонимен

преди 10 години

51 Toest за кого ще гласуваш не казваш , така ли да разбираме

44

анонимен

преди 10 години

От една година БСП и ДПС говорят само за Цветанов и Борисов! Но скандалите свързани с БСП и ДПС гръмват един по един: Пеевски ,Бисеров, Моника и Станишев! Последният стигна до ЕС и приятелят на Станишев, Мартин Шулц! Така, че червени *** сега ви се стоварва върху главите цялата помия, която изсипахте срещу ГЕРБ!