56

обективен

преди 10 години

Нищо не бъркaм чети нaписaното и тогaвa се изкaзвaй!

55

Смях

преди 10 години

До обективенТи си толкова обективен.........Колкото един евреин е честен !!!!!!

54

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 67.Шистовия газ добре,има го в шистите. А петрол в Америка откъде? Нещо бъркаш май газ и петрол? Различаваш ли едното от другото?

53

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 67Това кога го сънува. Шистов газ с 51-60% въглеводороди по никакъв начин не се равняват на 98%. И поляците бяха силни дори щяха да режат тръбата на газта, но се оказа че газта е некачествена ;)

52

обективен

преди 10 години

до 63Я пaк, Aмерикa в моментa е нaй- големия производител нa гaз в светa, нефтените и зaлежи сa зaмрaзени зa експлоaтaция от 60- те г.нa минaлия век! Цялaтa търговия с енергоносители в светa се осъществявa в долaровa еквивaлентност! Aмерикa в глобaлен мaщaб директно или политически държи нaд 70% от световния нефт! През 90- те г. Aмерикa фaлирa Русия демонстрaтивно, унижaвaйки я пред цял свят, товa ще се повтори скоро, съдейки по глобaлните противоречия!

51

БАЧКАТОР

преди 10 години

До обективенНе си обективен изобщо. Ние с турците нямаме нищо общо -нито вярата, нито езика, нито културата нито манталитета , докато между руснаци и украинци разликата е почти никаква.Освен това не знам колко милиони руснаци не искат Путин ,но знам че много повече са милионите руснаци ,които периодично му дават властта.

50

Анонимен

преди 10 години

До обективенМного рано сложи краят. Има още много да видиш. В края на Септември никой не вярваше че някой може да спаси Сирия, но тя е там Башар е там и не се вижда как терористите ще вземат властта ;)

49

обективен

преди 10 години

Зa дa рaзберете кaкво се случвa:Зa Укрaйнa Русия е все едно зa Бългaрия Турция- вековен поробител! Товa нито се купувa, нито продaвa, укрaинците не искaт руснaци в държaвaтa си, и или ще ги изтрепят, или мaлцинството ще живее по зaконите нa НЕЗAВИСИМA ЕВРОПЕЙСКA Укрaйнa! Aко пък русия се нaмеси, просто ще избухне голямa войнa, която нямa кaк дa не зaгуби! Дa не зaбрaвяме зa милионите руснaци, искaщи крaя нa ***

48

до обективен 60.

преди 10 години

До обективенАма то Стейт мисля,че означаваше Щат,а не държава? Ти призоваваш да станем Стейт ли? Е в 1965 г не станахме Советская РЕСПУБЛИКА Балхария. И живяхме до 1989 г без руски военни бази и без руски войници на наша територия. Но сега щом трябва ще станем Стейт Бългерия, Петдесет и първият Сейт на Юнайтед Стейтс Ъв Америка. Честито!Ако Станишев не беше вкарал Бегето е ЕСето сега вместо в Киев гражданска война щеше да има в София и България. Щяха да ни гърмят сороските агенти.

47

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 59Цената на петрола е 97 долара. При всичките глупости от сащ и техният шистов нефт запасите им продължават да спадат. Познай на къде ще вървят цените? Ти чакай падането на цената.

46

В ЕС се влиза свобод

преди 10 години

Сега разбрахте ли най-сетне, че членството в Евросъюза е задължително,а не по избор? За балъците в бегето съчиниха баснята как ЕС не ни иска и с какви героични усилия, молби, рев и три реда сълзи и сополи ние едвам сме се промъкнали в Евросъюза. А нещата май са други? Събитията в Украйна започнаха след като президента взе решение да не влизат в ЕС. Тогава агентурата на същия ЕС се раздвижи и виждате резултата. Същото ни чакаше и нас. В 1996 г Виденов каза,че няма да влезем в НАТО и дойде 1997 г.

45

видял война

преди 10 години

Който иска да се въодушевява!На който не му е ясно това в Украйна се нарича гражданска война в начален стадий.Може да победиш но по вероятно е да те убият или да изнасилят и изтремят семейството ти.Войната е истинския ад на земята.Пълна деградация на човешкия дух.Не дерзайте а се подгответе за бежанска вълна от гладни и пияни украинци и дашни украинки които скоро ще се зеселят точно във вашия дом..Днес са на мейдана но утре ще са на мегдана във вашето село драги софиянци!

44

обективен

преди 10 години

" слaянин" нaписaл си лъжи...,популъжи и пaк лъжи! Във всякa руско ориентирaнa територия корупциятa, мaфиятa и престъпносттa сa лице нa упрaвлявaщaтa кликa! Тук е тaкa, в Укрaйнa е тaкa, в Белaрус- същото, и в Русиятa ти е идентичнa ситуaциятa. Зaпaдa от 24 г. ни препоръчвa дa скъсaме с порочносттa нa думaтa гaсудaрство и дa създaдем СТЕЙТ, държaвa в услугa нa обществото, кaквито сa зaпaдните стрaни в Европa. Товa, колкото и дa сте против ще се случи, с добро или зло!

43

Анонимен

преди 10 години

Анонимен 57 Путин си прави олимпиада за 50 милиарда долара, дали 31 милиард дълг на Украйна го събаря?

42

Анонимен

преди 10 години

Ако успеят няма да върнат на Путин и един цент от тоя дълг.

41

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 51Ми като е толкова лесно да ги излъжеш, защо не излъжете обратното -че в Русия е по-хубаво?

40

вратен минискус

преди 10 години

До мислещБе не знам колко си мислещ, ама ако всички в България сме толкова мислещи колко тебе, тогава разбирам защо сме на това дередже. Тоя залупен народ ни доказа какво е единство, тоя залупен народ показа как се събират хиляди за благотворителност на улицата и нокой да не ги докосне. Я се пробжвай тук да го направиш? Ако не ти изнася ходи да целуваш трибуквието на Станишев. ОСТАВКА!

39

Peshonizer

преди 10 години

" ХОРАТА ПОНЕ СЕ БОРЯТ ДА ПРОМЕНЯТ НЕЩО..."И кое ще променят? Ако не беше Русия, сега щяха да са фалирали. Ако случайно малоумният им протест успее, Русия ще си поиска обратно 15-ти млрд $ и ще им удари тройни цени на газта, като отделно ще забрани вноса от Украйна, което просто ще срина и без друго калпавата им икономика. Вместо един разстрелян, ще има десетки хиляди умиращи от глад. Сега схващаш ли колко е обречен тоя протест?

38

Анонимен

преди 10 години

До леко бацеЗа кво да ги купуваш като е много по лесно да ги излъжеш. Обясняваш им как стандарта в Украйна ще стане като в Германия (както стана и тук хаха) като влязат в ЕС - в такава голяма държава 100 000 *** ще се намерят точно за 10 минути.

37

леко баце

преди 10 години

Всички баце сте разбирачи! Некой от вазе да е бил в Украйна? Некой да знае изобщо как се подкупват 100 000 протестиращи? Абе немам думи, ора свинье. Тва като тука и София, сички сме били платени, па мене за 6 месеца никой 1 лев не ми даде. Аде сега почвайте с минусите, че ч и суполя нема си метна връз ваз. ОСТАВКА!