26

tt2

преди 10 години

Крайно време е да бъде проведен референдум и да напуснем възродената римска империя. Крайно време е колониалното робстов да бъде прекратено и да се създава производство в България

25

Анонимен

преди 10 години

Както България напусна Варшавския договор и СИВ така има право да напусне и ЕС и НАТО ако няма полза от тях, а напротив загуби населението си, икономиката и армията си през последните 25 години.

24

ggg

преди 10 години

До ТОДОР ХРИСТОВСамо лекарство срещу *** неграмотници не е открито още за жалост, а се разпространяват със страшна скорост по полов път...

23

вергил

преди 10 години

И като излезем от ЕС какво ще стане?Първо тези почти 1 милион българи ,които работят и живеят в други страни от ЕС или ще бъдат изпратени у нас и така ще се увеличи безработицата,или окончателно ще скъсат всякакви връзки с България.Като първо ще ни върнат ***,които са в тези държави.Второ голяма част от износа ни е предназначен за страни от ЕС и като излезем веднага ще ни наложат големи мита.Ще висим пред посолствата за получаване на визи ако искаме да посетим държава от ЕС.Направо идилия.

22

Дръндер

преди 10 години

Това не са националисти а анархисти, чиято единствена дейност е да рушат, нищо повече!

21

EU citizen

преди 10 години

Откъде накъде национализъм трябва да означава "анти ЕС"? Аз смятам себе си за върл националист и според мене мястото на България е в ЕС.

20

Анонимен

преди 10 години

Корупцията в ЕС е стигнала такива размери, че заплашва като рак да разяде всички държави.

19

The king

преди 10 години

Националисти друг път. Тези са си неофашисти и по примера на други такива движения смятат да участват на евроизборите и отвътре да се занимаят с разпада на ЕС.

18

bashkircho

преди 10 години

До До 14 ПостNe i tozi pyt :) sled vsichkite gluposti koito toi i psihichno bolnata mu kompania sytvoriha minalata godina A i prodyljavat edva li e ostanal nqkoi s tolkova akyl che da glasuva za tiah. No kato se zamislia kakvi oligofreni sa se pryknali poslednite godini niama da se iznenadam.

17

nue

преди 10 години

поредните клоуни . . . в тази държава всеки темерут се натиска да става политик. . .

16

Европеец

преди 10 години

"Среща на най-големите антиевропейски партии и организации от цяла Европа.":D :D :D

15

До 14 Пост

преди 10 години

А дано ама надали...от 2005 година едно и също Атака винаги в Парламента, а покъсаните нерви и изхабена енергия която сте вложили по нея си остава за ваша сметка АНТИ-българи!Народа от села,паланки и градове вика с пълен глас Атака е нашият глас в уродската ни държава!На избори Атака взема между 7-10 процента!Нека кажем Честито на Волен Сидеров който показа как трябва да е актуален винаги за окото на Хората.:)

14

_anonimen_

преди 10 години

ами Европа е за кадърните и умните ...Европа НЕ Е за селски тарикати, мутри ... и прочее ***

13

bashkircho

преди 10 години

До Кънчо РайчевSpokoino tova ste i e za posledno :D

12

От ТелАвизора съм

преди 10 години

Питате ме дали ще гласувам за световно неизвестния националист Гумнеров на който му се лапат кинти защото то друго какво да бачкаш в БГ с заплати 400 лева?КО?НЕ!

11

Анонимен

преди 10 години

*** EU!!

10

Анонимен

преди 10 години

Доган прави още една партия. Явно 3 не са му достатъчни.

9

Анонимен

преди 10 години

20% за НФСБ и партиите около него а за АТАКА остава да укрепва българо-кубинската дружба!

8

Кънчо Райчев

преди 10 години

Кучетата си лаят а Атака винаги в Парламента:)Яд ли ви е бе бастуни?:)Пазете си нервите че много се смеем с вас от които нищо независи в предвид хапчетата лексотан които явно не ви помагат:)Народа иска Атака винаги в Парламента бе ***..КО праим сега?:)

7

Анонимен

преди 10 години

ЕС е като чумна епидемия за българският народ. Новото робство