106

Свобода или Смърт

преди 10 години

Тая очилата бухта ли ще решава кога какво да има? Утре като се съберем пак хиляди пред НС и пак ще заекваш в кулоарите, съсел крадлив.

105

m.markov

преди 10 години

Толкова е мазен, все едно майка му току що го е ***

104

Nasko

преди 10 години

Тази физиономия, излъчва ли МИСЛОВЕН ПРОЦЕС.????Подредете и другите Му - Колеги он Мин Цъвета и ...пак същия въпрос???Ужас....., понеже има *** парчета на всеки ъгъл, Господ създал земята кръгла:)

103

m.markov

преди 10 години

ще има овчарю *** вие сте неадекватни и нелигитимни ,хорара не ви избраха ,по едно въже на вратлето и да приключвате.

102

Незнайко

преди 10 години

Кой е този закръглен, нелепо изглеждащ младеж и защо трябва да ни вълнува какво е казал ?

101

Анонимен

преди 10 години

Оставка ще има и то много скоро..мазна не ставаща лоена топка..!

100

Анонимен

преди 10 години

Ама голям си чобан!!!

99

BIG AL ::)))))

преди 10 години

2..Прием в Мин.съвет на Ентелегенти , като бисер- петното - за още по- добро институционално общуване с ...???Културно се общува с Черепа и други ДПС - "институции" из сараи и тайни места :)Най- културно се общува по жълтите павета на София - с пълна газ на колите и летящ Орешарскии- към бъдещите шутове , признак на най- културно общуване с ..него :)Изобщо културата на общуване при тези , е на високо ниво :..Не се приближават по - близо от 50-100 метра - до искащите да "общуват" с тях

98

BIG AL ::)))))

преди 10 години

Кабинетът "Орешарски" възстановил институционалната КУЛТУРА на общуване :))................За неразбралите се уточнява :Тройна полицейска преграда - на повече от 20 метра около Народното събрание - прптивно на Закона !!!Коли на жандармерията - цялата от София и околностите ПРЕД задния вход на парламента ..Запазени всички ЗАДНИ входове на салони, кръчми, хотели - за по- добро общуване с кухненския персонал при напускане на министър председателя ..))Строго секретна програма за посещения на Орешарскиии - тук и там - за да се подобрат контактите на общуване с гражданите :)Прием в

97

666

преди 10 години

Тия от правителството удариха всички астро-физици! Откриха си своя паралелна вселена и си живуркат много добре там. Сами се хвалят и после си викат-много сме велики!

96

versaux

преди 10 години

Типично изказване ( изхвърляне) на едно провинциално момченце... на което са му подали едно кокалче и то сияе. Абе,... я оди се *** .... ! ! ! бяах те у ямболския съсел.....

95

ОСТАВКА МОШЕНИЦИ

преди 10 години

СТИГА СТЕ СЕ ОПРАВДАВАЛИ С БОРИСОВ И ГЕРБ, АМИ ВКУПОМ СЕ ОМЕТЕТЕ ОТ ВЛСТТА. КАКВИ СОЦИАЛИСТИ СТЕ ? АМИ ВСИЧКИ ВИЕ СТЕ КАПИТАЛИСТИ. КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ СТАНИШЕВ И МОНИКА ТА СЕ СТИГНЕ ДО ПОСЛЕДНИЯТ ДРУГАР ОТ ИБ И ВПС НА БСП. КАКВИ СОЦИАЛИСТИ МОГАТ ДА БЪДАТ ГЕРГОВ СВИНАРЯ, ДОБРЕВ КАЛОТИНЕЦА, КУТЕВ, НИНОВА, КАДИЕВ, ОВЧАРОВ, ПЕТКОВ, УЗУНОВ .... . АМИ ТЕ ВСИЧКИ СА КАПИТАЛИСТИ И ОЛИГАРСИ. А ПЪК ЗА ПРЕД РОМИТЕ И ПЕНСИОНЕРИТЕ СА ДРУГАРИ. ОЛИГАРСИ КАПИТАЛИСТИ СЕ КЪЛНАТ В ИДЕАЛИТЕ НА ДЯДО БЛАГОЕВ. КОЩУНСТВО ДРУГАРИ. ИЗМИТАЙТЕ СЕ ОВРЕМЕ . ИНАК ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕМ С ТОЯГИТЕ И КАМЪНИТЕ. ПРЕСТЪПНИЦИ.

94

Анонимен

преди 10 години

Много отдавна фашистката партия БСП и отрочето и ДПС трябваше да бъдат обявени извън закона.Трябва да се извадят на светло всички имена на престъпно забогатели олигарси и бизнесмени ,да бъдат подведени под наказателна отговорност заедно с покровителстващите ги магистрати,политици и полицаи.България трябва да се пречисти чрез истината за близкото си минало.

93

55

преди 10 години

Абе,той и Борисов така казваше ама....

92

Анонимен

преди 10 години

Този на снимката е абсолютно независим - от него нищо не зависи, каквото му кажат, това прави и говори- абсолютна марионетка!!! Една от патериците на Пеевски !!!!

91

РАД

преди 10 години

До DedoviaТе милиционерите сега са на власт, ама не ги виждаш, защото те дърпат конците на тия марионетки, дето ги виждаш по телевизията :)

90

EU

преди 10 години

Е като го гледам този хамстер и е министър си давам отговор защо сме такава смешна дупка....Ако този става за министър аз трябва да съм минимум космонавт....Просто смеха е пълен..............

89

Dedovia

преди 10 години

Не само Чобанов го мисли ами и повечето хора.За какво са ни нови избори? За да върнем на власт тикви, милиционери, дянковчета и прочее + новите лапачи на Кунева и Кунев ли?По-голяма глупост от това няма.

88

АНОНИМЕН

преди 10 години

Каква заетост бе г-н Чобанов ,след вас ще трябва да сменяме тротоарите под липите защото *** заети метат на сянка едно също място докато са временно заети по програми и вземат парите до следващото ***?

87

ver

преди 10 години

Петьо мама , бързо се върни не си изял филията с масло и лютеница... или да ти я донеса в министерски съвет ............