20

следвремесамосиган

преди 10 години

Браво! така се прави! така се отглежда бъдещия електорат на комунистите...

19

Анонимен

преди 10 години

namam prosto dumi

18

Айше

преди 10 години

*** мило и драго дават за ромския гласоподавател. И на сурва ще получат дарове, които ние ще плащаме.

17

Анонимен

преди 10 години

Това е картинка от бъдещето на България . Хората които ще останат благодарение на тези *** . От сега ги ухажват за да са на власт и след като изчезне и последният българин от тази държава . Плетът си кошницата и за след 10- 15 години . Ако ме принудят да емигрирам на тръгване поне един ще го ...........

16

az

преди 10 години

GOSPOD DA NI PAZI.PRODAZNI Z.....I,VIE PREKRACHIHTE VSQKAKVI GRANICI >>>>>>>>>>>

15

радо

преди 10 години

Боже,пази българия!

14

РАД

преди 10 години

Я как БСП-то гледат да се харесат отсега на бъдещия основен електорат :)

13

Анонимен

преди 10 години

ОСТВКА, БЕ!

12

Анонимен

преди 10 години

Най ме кефи снимка номер 9!Съсела как се е ухилил до уши като го суровакат ***!И си мисли :"ох къде ми е Ваджайната да ме суровака и тя"

11

аз съм българче

преди 10 години

"Бъди жив и здрав, честно работи за идните ни дни"*** да пожелава на български политик да работи честно е смехотворно, предвид, че *** не знае какво е работа, а политикът- какво е честност. Иначе схемата е ясна, след 4-5 години, когато мангалчетата ще станат незаконни родители, искат да има кой да им осигури нормалното паразитиране.

10

artos

преди 10 години

Искам само да добавя, че 14 януари е Нова Година по стар стил, т.е. в момента се празнува в Русия, Македония, Сърбия!! На 7 януари е Рождество Христово! Ние празнуваме на едни дати с католиците, тъй като Фердинант е бил католик! Можехте да го споменете в статията, защото много хора не го знаят!

9

Фашиста

преди 10 години

Точно това нещо не мога да го приема - да бъде сурвакан от ***, но трябва всички либерасти, дето бай Педеран Кънев и Боко ви плащат да пишете тука, да признаете, че Орешарски за 7 месеца позакърпи огромните дупки, които ГЕЙБ пробиха.

8

Анонимен

преди 10 години

Ба-ти мазния ***!

7

az-

преди 10 години

Довлекли дечурлига от майната си за да може чичко Орешаро да се снима с тях.Ех, ех мили спомени от едно време, когато тази пропаганда се котираше, Боко Тиквата беше обикновен милиционер, а Тоше Правешки фъркаше с държавните самолетчета на разходка и си водеше певачки да му веселят душата.И що ручахме жабетата, като в този т.н. преход май,май нищо не се е променило.

6

dan

преди 10 години

Това е гавра с децата, хубаво, че все още не го разбират. А и има фактологическа и логическа грешка в загалвието - нямаме държавници, по принцип:)

5

Черен Петър

преди 10 години

Кой, кой назначи Орешарски и Пеевски?Роден през 1966 в СССР и живял 30 год със съветско, по-късно руско гражданство до 1996, когато го внедряват в България и получава Българско. Баща - министър в тоталитарното време, секретар на ЦК на БКП, отговарящ за международните връзки на БКП.Завършва МГУ, Москва с дипломна работа Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия - явно ценен научен труд в тази сложна материя.Сергей Димитревиеч Станишев КПСС - БКП

4

циганин

преди 10 години

даа бъдещето на България ,за съжаление

3

Анонимен

преди 10 години

Не видях българчета да сурвакат на нашата Нова година. Коалиционният партньор трябва да се бута.

2

_IsmaiL_

преди 10 години

"Новите" българи напред!Машаллах!

1

Анонимен

преди 10 години

Баламосва електората още от сега!