7

Салахадин

преди 10 години

Гражданската война е от тази година ,да речем предната да е почнала!!Тази е от 2 год???Брей екстрасенс ли е откъде пък толкова усеща?

6

ааа

преди 10 години

Те се грижат и за това бежанците да изкарват времето си по-спокойно. Кога ще дойде времето и за нас да се грижат спокойно да си прекарваме времето . Като се има предвид че България е един голям Осв*енцим. Как всички тези хора който живеят с 93 лв (в конц. лагерите порционите са били на цена по голяма от 93 днешни лева) да избягат извън .Може би в човеколюбива ЕВРОПА ? Ами тя толкова е човеколюбива че не отваря СВОЙТЕ ГРАНИЦИ ЗА "БЕЖАНЦИТЕ" ,а ла не било хуманно да се затваря БЪЛГАРО-ТУРСКАТА?

5

йованчо

преди 10 години

Ай стига глупости. Пълнят България с мюсюлмани които за нищо не стават и ще живеят на наш гръб докато могат.

4

о

преди 10 години

джил МЕТИл такива са доброволки че като се напият ги качват всички който са в сътояние да евът

3

койчо

преди 10 години

Предлагам на Джил да не се прави на светица на нашия гол гръб, а да призове страната от която е дошла да приеме една част от бежанците. Самата Джил, като е толкова отдадена, да отиде да помага в Сирия или още по добре в Сомалия, но първо да изгледа филма BLACK HAWK DOWN.

2

ааа

преди 10 години

793 0000 БЪЛГАРИ живеят с 93 ЛЕВА НА МЕСЕЦ ,а за нелегални имигранти 1000 лева Това е ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ .За кого работи доброволката ? Ами за каквото и ПЛАЩА ДЯВОЛА АНАТЕМА

1

Анонимен

преди 10 години

Кои са тез доброволци, ако не е тайна? Станишев и моника ги готвят за електорат, друго обяснение нямам.