26

Анонимен

преди 10 години

Само не пишете, че ГЕРБ е дясна парния, понеже е в ЕНП. Една партия е дясна по политиките , които води , а не къде е. Много добре се знае , че ГЕРБ бе създадена, заради егото и нарцисизма на един човек и се получи една сбирщина от послушници. То е най- позорната партия съществувала някога- тя няма идеи, политики, визия и т. н. и т.н..

25

ЧУКЧА

преди 10 години

РЕФОРМИРАНЕТО ЩЕ Е ПО ОБРАЗЕЦА НА КУНЕВА ОТ ПРЪМОВА НА КУНЕВА

24

Атанасов

преди 10 години

"Синьо единство" на две ... без коментар!

23

БУДА-ла

преди 10 години

Явно вече трябва да се забранят Сдруженията от Мързеливи и Властолюбиви хора, наречени Партии, формирани с цел законно източване на Държавния бюджет, чрез т.нар. Субсидии, евтините кебапчета, бензин за 4 обиколки на Земята и други Благинки. И вече в Парламента да се кандидатства нормално, както навсякъде - Индивидуално и с Конкурс, а не Групово и Анонимно под Сянката на Вожда!!!...

22

ТАКИ

преди 10 години

ВИЖДАЛ ЛИ СИ КАК ГЛАДНИ ВЪШКИ РЕФОРМИРАТ ЛИСТО-НАПРАВО МУ РАЗКАЗВАТ ИГРАТА

21

Язе

преди 10 години

Знаят, че поотделно не струват пукната пара, ама и властта нещат да делят - ЦИРК

20

ф-1

преди 10 години

Този гаден комунистически сайт така увърта фактите, за да може да разобеди колебаещите се и неориентирани читатели!

19

ЧУКЧА

преди 10 години

ПРИ РЕФОРМАТОРИТЕ ИМА ПОВЕЧЕ КОМУНИСТИ ОТКОЛКОТО В БСП И ПОВЕЧЕ ГЛАДНИ ЗА ВЛАСТ ТИКВИ ОТКОЛКОТО В ГЕРБ

18

Селския съвет

преди 10 години

"Синьо единство" на две едните при Гражданския съвет, а другите при Селския съвет на псевдореформаторите?

17

Анонимен

преди 10 години

Без Кунева тия са нищо - абсолютно нищо. Куневица прави към 3-4 процента сама - на ръба е но не се знае, а разните маутинки и радани и надежди едва ли и 1% ще докарат ако излязат сами на избори и много добре го знаят и знаят, че са само за пълнеж на Кунева да и се гарантира да прескочи 4те процента.

16

Peter

преди 10 години

Синьо единство не са ли общо двама ? Поне след това делене, няма повече :-)

15

Анонимен

преди 10 години

За съжаление тези стари и добре познати нови лица от така наречения реформаторски блок нямат абсолютно никакъв план и абсолютно никаква визия как да управляват. Досега не са заявили абсолютно никакви предложения, никакви контретни мерки, никакъв план а само популистки общи приказки и красиви обещания - но всичко е ясно, хората са недоволни и объркани и търсят алтернатива - ами гласувайте за красивите лозунги и общите приказки на реформаторския блок ако няма за кого да гласувате.

14

Ганка Коева

преди 10 години

До АнонименАз сега не бих гласувала за тях, защото се прегърнаха с Меглена, а обръщат гръб на своите сестрински партии от ЕНП.

13

ognyanz

преди 10 години

Нека първо се разделят, а сетне ще се обединят и журналисти и социолози ще го нарекат голям успех. По принцип има нужда от читава дясна партия (а не имитация на такава, каквато е ГЕРБ), така че дано до следващите парламентарни избори се организират.

12

Анонимен

преди 10 години

На кого му пука за "синьото единство", като са един микробус хора.

11

Секирчо и Манарчо

преди 10 години

не ги критикуваите те са покоиници лека им пръст

10

avenir

преди 10 години

Още в началото на 90-те г. , като започнаха със СИНИТЕ МРАВКИ, та не спряха.Враговете Ви не са Ви плюли толкова, колкото по-между си се плюете!Седнете най-после на каквото дал Господ, и престанете само да дялкате десния вот, само демобилизирате хората и причинявате избирателна пасивност.С вашите тънки сметки, от 2000г. до днес 11години управлява Доган &Со.В последните избори се наредихте по почина на БСП "ВСИЧКИ СРЕЩУ ГЕРБ", и им подарихте държавата!Отвратен съм от Вас!

9

Анонимен

преди 10 години

Ако отворите вратите и за ГЕРБ , никога няма да гласувам за Вас. Цял живот съм гласувал да истинското дясно, но да се прегърнете с една организирана престъпна група, никои няма да ви прости.

8

КОКАЛА

преди 10 години

Борбата е за кокала,за собственото благополучие,за нищо друго.Все още няма народен трибун,който реално да свърши работа и да увлече масите.

7

do nr1

преди 10 години

A kato sa mizernici zashto se zanimavash s tiah?(sajalqvam,nqmam kirilica)