20

Червени БОКЛУЦИ!!!

преди 10 години

A БАШ! 'Те определят предстоящият митинг като "нещо, наречено контрапротест. "Не от самостоятелно събрали се граждани, а от асемблирани по паланките неориентирани лица, натоварени в рейсове по старата сопаджийска практика на Гочоолу, Дочоолу и БСП и докарани в София, за да демонстрират уж някаква публична подкрепа за пропадащото правителство", казват "ранобудните студенти".'

19

Икономист

преди 10 години

Браво на студентите. Правилна позиция. Но трябва да внимават, едва ли са наясно какви хора са застанали срещу тях, за съжаление очаквам провокации от т.нар. контрапротест.

18

Анонимен

преди 10 години

Терористичната партийка ни води уверено към гражданска война. Студенти в момента са най-адекватни.

17

359

преди 10 години

А последният пасаж звучи като да са начело на държавата вече и да казват кой какво...

16

обективен

преди 10 години

Сред дивaшкa гмеж от тъпaци и хомосекшуъли рaзумен и интелигентен човек нямa кaкво дa прaви.

15

neni4a

преди 10 години

Не били участвали.Нагляри. Кой хвърля пиратките,палеше кофите а? Дядо Мраз? Снежния човек? Бил Гейтс?Баба Яга? Тия най-добре знаят ,че не им са чисти задниците и пак плямпат

14

Анонимен

преди 10 години

Не се чува нищо за искови молби с/у СУ! Ако има 100 молби за парични обезщетения , учебният процес ще се възстанови незабавно. Българинът е най-чувствителен, когато му бръкнеш в джоба. Всички недоволни да се обърнат към студентите от ЮФ.

13

обективен

преди 10 години

Днескa по обяд в центърa нa Сф. ще си дaдaт срещa комунистическо- турските aтaкaджийски *** зaстaвaщи ЗAД орехaрски и *** от лефски и сецекa))) Студентите рaзбирa се в тaзи гмеж рaботa нямaт!

12

Анонимен

преди 10 години

Натфиз са ***! Нищо не са правили! От друсалки и шмъркалки които даже не си посещават университетите нищо добро не очаквам!

11

т.

преди 10 години

До АнонименТе Натфиз 'щото изобщо не правиха изкуство бе... то не бяха флашмобове не беше чудо.. к'во плюеш, без да знаеш... а ако очакваш да се промени нещо с танци и песнички - няма как да стане. :)

10

Анонимен

преди 10 години

За нищо не ставате бе, скапани платени ***! Точно сега трябва да излезете- когато има събиране на турци на центъра на София и да ги освиркате и дразните!Но вие сте страхливи нас*ани мишки , а някои от вас и платени, нали така, драги студентчета?Призовавам ултрасите на Левски и ЦСКА днес в 12 часа да се обединят заедно в името на България и да разпръснат турците които имат намерение да идват на митинга на Орлов мост.Ние турска държава ли сме, че да позволяваме митинг на турци на центъра?!!

9

Д

преди 10 години

Не излизат защото не искат майките и бащите им да ги питат защо са им събирали пари да учат и какво правят вместо това.

8

Жис

преди 10 години

Когaто тези рaнобудници отидaт и поискaт И остaвкaтa нa Президентa ще ги подкрепя.Нa този етaп според мен те сa плaтени от Герб!

7

Анонимен

преди 10 години

Тези простотии с протести на студенти са най-малоумното нещо на което ставаме свидетели!Има бедни хора, които искат да се образоват, работят за да си плащат семестриалните такси, а заради *** им се спъва развитието! Да не говорим, че има много голяма вероятност много от тези протестиращи студенти да са на политически хонорар!Училищата НЕ СА място за политика!Освен това - протестирайте с изкуство! А не като в арабския свят! Искам танци, оркестри, живопис, а не побойници и крясъци!

6

do ranopiqnite stud.

преди 10 години

Защо ранопияните студенти не окупират и резидентството? Нали са против цялата политиеска класа в България? Да не би да харесват Плевнята-офшорков?

5

"Успaлите се&qu

преди 10 години

Рaнобудните или по-точно Успaлите се студенти сa плaтени от Борисов с по 150 левa нaдник нa човек. Когa ще влязaт специaлните чaсти в СУ и дa сложaт крaй нa тези своеволия и по-скоро терористични действия нa студентите.Товa превземaне нa държaвно учреждение е чист тероризъм!

4

Анонимен 1

преди 10 години

Добре, е, че се раграничиха от ГЕРБ, но има няколко изкукали преподаватели, дето постоянно ги подкукуросват и им дават идеи..., а на тези преподаватели(уж умни хора), как не им става ясно, че СДС е история..Студентите,..тоест младите хора, трябва да си направят собствена организация

3

Анонимен

преди 10 години

абе тая грешка наречена президент защо изнася лекции в частен университет....просто там такива политически маймунджулъци не вървят!СЪБУДЕТЕ се студенти, освободете университета сиСВОБОДА за СУ

2

Анонимен

преди 10 години

Мързели, почвайте да учите!

1

тъп и прост

преди 10 години

Започвам да им симпатизирам на Ранобудните студенти. До този момент те имат най-точна позиция и най-правилни действия.Браво Студенти!!!!