32

Ранобуден

преди 10 години

КОЙ?Кой ще ни плати сега?КОЙ?

31

Анонимен

преди 10 години

Искам си ГЕРБ и шистовия газ, искаме си ACTA, искам пак да ми вдигат цената на тока, искам американския посланник да ни е губернатор, искам ГЕРБ пак да дойдат на власт и пак да вземат 1.5млрд от здравеопазването, искам Цветанов пак да подслушва и шантажира всички, искам пак да купуват изборите, искам си ГЕРБ да ми говорят сладки думи отново и да се заблуждавам колко ми е хубаво

30

Анонимен

преди 10 години

Изключете тези *** веднага!Пращайте ги да стават овчари както им препоръча "Шогуна" БорисоOFF.

29

Анонимен

преди 10 години

КОЙ ПИЕ КОЙ ПЛАЩА?

28

бай Георги

преди 10 години

ДОЛУ БСП,НИКОГА ГЕРБ И ДПС !!!

27

Georgi

преди 10 години

До goodStiga s tiq lageri i babeni devetineni za socialisma be... Vie deto go svalihte ste edna shaika maloumnici deto vinagi shte si budat takiva. Sega mn li ti e lesno? Ne mojesh si platish smetkite,hranata i ne mojesh da jiveesh kato horata a sedish kato nekoi tuflek pred komputara piesh rakiq i pluesh 20 godini BSP deto ne gi *** che si jiv i plqmpash ***. AKo nqmate neshto konstuktivno da kajete po dobre ne se obajdaite che dogusha ot demokrati s 5lv v djoba i *** ***.

26

good

преди 10 години

за съжаление няма друг начин..това са дебелокожи и нагли същества и ще се оттеглят от властта само насила..всеки път е така - виденов като ни разказа играта искаха да го сменят с някой друг - пак от техните (виденов все още е във висшия партиен съвет)..младенов искаше танковете да идват..тоя сегашния,марионетката,искаше да разваля седянки..кой знае как си викат : "..ех ,ако ги имаше още лагерите в белене и ловеч - щяхме да сме ги препълнили вече.."..*** дс *** - това са ни управниците..

25

надзирател

преди 10 години

Пропуските във възпитанието,първите 7 години,семейството и училището жандармерията изглажда много бързо. Като им направят момчетата задниците червени като на маймуните от зоопарка ще седят прави на лекции и ще се научат да уважават другите и държавата хляба на която ядът.

24

m

преди 10 години

В трети клас, един бабаит ми взимаше закуската. Бойко, и вика: ако няма да я ядеш... и аз не я ядях. Мразя го за това, *** пак нямаше да я ям де. Обаче един пък, искаше да ми *** ***. Сергей. Не го мразя, *** не му дадох да лапне. А един пък, Волен, той като се развълнува, припадаше. Жал ми е за него. *** да не разказвам кво стана в 4-ти клас. Е, турчета нямахме, благодаря на алаха.

23

Анонимен

преди 10 години

жалки сте вие,които се опитвате да поругаете стремежа на тези хора да променят нещо в тази наша държавица.важното е,че едно младо момче каза,че се чувства щастлив,защото е разбрал кой е верния път-да правиш добро без да чакаш да ти се върне.ще цитирам и друг студент,който каза,че диплома все ще вземе,но живота е един.

22

от 26

преди 10 години

Защо ми цъкате минуси бе? Заради такива като вас, тази даржава никога няма да се оправи, никога! Не умеете правилно да си избирате лидерите! Лесно се подавате на маниполация! Запомнете ми думите!

21

надзирател

преди 10 години

С тези 6 години май не си бивш а си вечен студент. Имаш ли още някой изпит за вземане!?

20

Анонимен

преди 10 години

Червената хурка вече използва всякакви методи за противопоставяне на масите. И нищо не сработи. Те са в шок, видяхте съсела вчера, смени памперса в колата и ако е изпуснал, ще си купувате S-класи опикани, като Чайка от Цола Драгойчева.

19

ф

преди 10 години

В кои страни го има това нещо? Когато имаше окупация на улици в САЩ, полицията ги разгонваше.Само тук не се спазват законите и всеки може да си прави каквото си иска!

18

надзирател

преди 10 години

Един взвод на силите за борба с масовите безредици,едно водно оръдие,малко сълзотворен газ и много лабут ще решат въпроса много бързо и трайно.

17

Анонимен

преди 10 години

Безкрайно много оважавам Бойко Борисов. Един човек, който беше се заел да измъкне Балгария от дупката, в която я бяха вкарали предходни правителства. Напълно поткрепям студентите, това правителство трябва да падне. Всяка секунда е значима, колкото по - бързо Борисов дойде на власт, толкова по - добре!

16

ь

преди 10 години

Администрация не се допуска,а джеймс пърдю се допуска.Перке бе,джанъм?

15

Анонимен

преди 10 години

тия окупатори най-малко им дреме от това че някой искал да учи. те са платени и пратени там за да правят хаос и да пречат. според един от тях - брадат *** , който се изказа, само така щели да ги забележат. може би крайната им цел е да стане някакъв сблъсък да бъдат щурмувани от полиция или други студенти. това ще им осигури часове телевизионно време, ще бъдат представяни като някакви мъченици и най-важното сигурно ще си заработят бонуси

14

m

преди 10 години

Ич не мога да ги разбера тея дето крякат като червени бабички. Хем не са червени, хем не са бабички. Ама си искат да не им се мърдат *** от двора. Защо? Айде, платените, по 20 стинки на пост - те са ясни. Бригадирите, с по 20 кинта на гласоподавател - и те. Онея, с по 20 хиляди за вестник/телевизия... айде и те. Ми и бисеровците, с милионите - и те. Е то кой остана?

13

надзирател

преди 10 години

Компромиси ли?! Аз пък предлагам тричане.