83

s

преди 10 години

еиии е сега сега кво ще правя като след месец трябва да си колям прасето и а го заклах а у затвора, да е.а и законите и политиците ни, не гледат че черни африкански *** барабар с наще *** изнасилват ,крадат и тръгнаха да колят народа а и ченгетата много са бързи бе ако беше някоя мутра щеше с месеци да го търсят а тои да се разхожда необеспокоявано

82

койчо

преди 10 години

НОВА СУПЕР НОВИНА!! Глутница кучета, напълно в реда на нещата и насърчавани от техни защитници, изядоха човек в центъра на град......Кучетата са под постоянен надзор за евентуални стомашни проблеми. Писна ми от мили кучета и сирийски майки с деца!!!!

81

хх до 97

преди 10 години

Напротив,съболезнования на роднините на психопата,а също и на твоите.

80

Анонимен

преди 10 години

Кой знае колко кучета сме изяли на колбаси и кюфтета.

79

хх

преди 10 години

До Йованчо Йованчо, а ти животно ли си или не?Как мислиш?Ако някой те заколи това ще бъде ли новина?Сигурен съм, че тези въпроси са прекалено сложни за теб .

78

Кирчо

преди 10 години

Кучетата са много интелигентни животни,но зависят изцяло от животните наречени "хора".Все повече се съмнявам на кой от двата вида еволюцията е отредила да надскочи нивото на обикновените животни.

77

йованчо

преди 10 години

*** новината заклали куче, ами защо няма новина: за изминалата седмица заклаха 500 прасета, 300 крави, 1000 овце и няколко хиляди кокошки в България. Те другите животни по-малко животни ли са от кучетата???

76

Аз

преди 10 години

Я го дайте този насам,ще го таковам с нож в ***!!!Много пъти след като е умрял даже

75

Темерут

преди 10 години

Даринке, дай да помислим малко: кой ще си наръга с нож в парка собственото куче за да го изяде? Проста си, като гъбена супа, а и гъбената супа се яде!

74

Анонимен

преди 10 години

Много добре е направил! Идва зимата и тези зверове ще почнат да нападат хората

73

Темерут

преди 10 години

Да, де ама не пише да е било самозащита. Ако го е пречукал просто така, да си понесе наказанието, 100 тояги на гол ***.

72

анонимен

преди 10 години

Още малко да ни управляват комунистите и ще проядем и кучета!

71

до 85

преди 10 години

Едно е самозащита,друго е жестокост и трето и четвърто е милостиво и привързване .Изясни си тези понятия и не ги смесвай за да се приближиш панев малко до нормалната човешка интелигентност.

70

s

преди 10 години

Еми то по тая логика се ядат и хората. Както агнето, телето и прасето.

69

Браво Дарина

преди 10 години

Кучето е куче и то се яде. Както агнето, телето и прасето.

68

Анонимен

преди 10 години

Ако ме нападне куче, без да се замислям ще го разпоря. Много милостиви станаха някои към животните. Кой живот е по-ценен - на човешко дете или на куче. Хайде моля ви се, време е да се стегнете.

67

Анонимен

преди 10 години

До Дарина РадеваДарине, как може да си такова елемнтарно момче?

66

дсд

преди 10 години

До Дарина Радева: Ти май за хуманност не си чувала, а? Ама що ли ти трябва? Ти сигурно и мъжа си ще заколиш, тъй както би могла да го сториш и на някой по-нисш и беззащитен индивид. Аман от такива зверове като теб.

65

ivan00000

преди 10 години

Убил го е, но за какво ли? не се вярва, че ей така ще хване и ще заколи. Представете си животозащитници, че някое бездомно куче нападне дете ви и го захапе и нарани и какво ли бихте направи, на дали ще му дадете да яде, а?..***... обичам животните, грижа се за тях, когато мога доставями удоволствие да се погрижа, но посегне ли животното на човек, пръскам му черепа без да му мисля, ние сме техните господари, а не те на нас. Не го казвам аз, а Бог!

64

dsfds

преди 10 години

До Шопа (80) : А човекът не е ли животно бе? *** с ***... изпуснал си часовете по биология... язък