32

кенгуру

преди 10 години

Вчера бях на масаж+освобождаване беше супер вие сте седнали за зимни гуми да мучите дреме ми

31

Pimp C

преди 10 години

Нямат право за гуми да санкционират,проверете ако не вярвате

30

ЗДП

преди 10 години

Съгласно закона за движение по пътищата такова понятие "зимни гуми" няма.Има само забрана да се кара с износени и разкъсани гуми и гуми със шипове.Използването на вериги за сняг е според условията.

29

Чорбаджия

преди 10 години

Аз изобщо не мога защо се мъчите с тия автомобили, слад като нямате желание да ги поддържате. Само пречите на нормалните хора.

28

29 e prav

преди 10 години

v ispania karame sas all season gumi

27

Бобий

преди 10 години

Абе льольовци, катаджиите не са споменали нищо за зимни гуми. Казали са само, че ще проверяват дълбочината на грайфера и изправността на светлините. Това за зимните гуми вие си го измисляте, за да имате повод да мучите.

26

redordead

преди 10 години

всесезонната гума е подходяща за страни като испания, италия, където много рядко вали сняг и темпертурата рядко пада пот 5 градуа над нулата. Ако знаеше какво представляват гумите, щеше да знаеш, че няма как физичексите и свойства са оптимални и при 40 и при минус 20 градуса...дефатко, дали ще имаш 2 чифта гуми и ще караш с тях по 30 000 км, или 1 чифт и ще караш с него 60 000 е потчи все тая, освен разходите за смяна на гумите...

25

до 25

преди 10 години

Всесизонна гума няма от мен да го знаеш язък,че от 20 г си шофер

24

eeha

преди 10 години

не се косете - гледат дълбочина на грайфер а не тип гуми. все пак има и някой със стари сликове-***.хайде лека и безаварийна! и бъдете толерантни на пътя, шофирайки внимателно!

23

полиция

преди 10 години

Абе може да е +20 градуса отвън ама вечер колко градуса е лятната гума на ниски температури като нощните е много опасна ама на вас ли да обеснявам

22

apostgol

преди 10 години

От 40г съм шофъор карам само с ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ .... Омръзна ми разни смешници да ми развират разни теории за зимни и летни гуми Особено гумаджии...И още нещо Товарните автомобили нямат зимни гуми.. Все пак сме Европа.... Не сме Сибир..

21

Джедай Мастър

преди 10 години

До АЗ 22Точно това мислех да напиша и аз. Мръсните милиционери пак са закъсали за кинти.

20

АЗ

преди 10 години

то отвънка е 20 градуса, тия ще ме проверяват дал имам зимни гуми.....в ред ли сте :X:X:X

19

Boc

преди 10 години

Да се направи промяна в закона за движение по пътищата и да се въведе изискване за ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ползване на зимни гуми от леки автомобили в периодаот 01.12 до 31.03.Аман от хора каращи с *** и създаващи задръсрвания и предпоставки за произшествия!

18

Анонимен

преди 10 години

Всичко това е много хубаво и правилно, това е за собствената ни безопасност и тази на останалите. Но защо едва накрая споменават за недостатъчното или направо липсващо осветление? Нещо да кажете за маркировката, а за "прекрасните" пътища, дупките...за *** с каруците да не споменавам. Иначе вдигат данъци, такси и пр. С това ако почнете и го направите и ние ще си оборудваме колите и ще си плащаме данъците.

17

Е ИИИИИИИИИИИИИ

преди 10 години

Това не е първият такъв инцидент на Борислав Великов, припомня "Стандарт". През 2006 г. той блъсна жена на паркинга пред "Шератон", докато изкарваше мерцедеса си на заден ход. Тогава жената се размина с леки контузии. Днес Великов е постъпил в "Пирогов" около 14.40 часа. От болницата съобщиха, че пострадалият с инициали Б.В. е поет от спешните хирурзи с оплаквания за болки в гърдите и корема след пътна злополука. Няма опасност за живота на бившия депутат, съобщиха от болницата. Пострадалият остава под лекарско наблюдение

16

НОВ ВНОС

преди 10 години

СЕЩАМ СЕ ЗА Малко преди 13.30 часа на права отсечка межди столичните квартали "Илиянци" и "Требич" бившият шеф на Народното събрание и бивш депутат от НДСВ и БНД Борислав Великов се удря челно в движещ се насреща му "Москвич".От удара колата на Великов изхвърча от пътя. Другият автомобил обаче е смазан. Наложило се екипите на пожарната да режат смачканите ламарини, за да извадят тялото на загиналия 42-годишен мъж

15

penuga

преди 10 години

Зимата не започва ли на 22 декември?

14

БЕЗОПАСНОСТ

преди 10 години

До Пеликана ГруюИ двете.

13

Пеликана Грую

преди 10 години

Зимните гуми не са задължителни според закона, но фаровете - да! Смех на буци. И после не приемаме лобистки закони! Кое е по-важното през зимата - гумите или фаровете през деня?