120

dassy

преди 10 години

Чудесно е да искаш морал в политиката и честни хора в управлението, но защо мислите, че това ще ви го даде мутрата, която точи лиги на върха на този протест отново да се върне във властта.

119

BKP

преди 10 години

Predlagam da izlezeme ot EU i nezabavno vrashtane kam komunizma !!! V BSP- BKP ima dostatachno eksperti da go postroiat na barzo, togava nikoi niama da se chudi studentite, umni ili tapi sa ! Napravo gi vkarvat v Belene i gotovo, vaprosa e reshen. Nai dobre e da sme darzava ot tipa na SEVERNA KOREIA, mnogo hubavo, shte ima manifestacii i komunisticheski praznici ! Prostotiaaaaa !

118

anonimen

преди 10 години

aman othora bez cel i ideal,dokogaaaaaaa ste blokirat sf i ste ni tormozyattsabudi se narodeee

117

мързи ги да учат

преди 10 години

Тези студенти 20-ти семестър, ги мързи да учат и да работят, и за това протестират.

116

до 126

преди 10 години

ало неграмотнико ,ти си толкова байно колкото аз съм студент,егати голямото заключение,я отвори книгата на книгите какво казва за отношението млади -стари,бъдеще и минало ,ей мноооого *** народ има сред нас,ако викна някой от тия платени тиквени *** и ги питам най-елементарен въпрос те едно сложно изречение не могат да съставят,отишли в софето на воля да се е...ат,дрогират,пиянстват и оттам към бърдаците и чиниите на европа и америка

115

до 132

преди 10 години

алуу не ми говори от името на всички ,защото не съм те упълномощавал,сетил се иванушка *** ,че го били ограбили ,байно когато виках къде сте всички-не разбирати ли как се разпродава България,разпродава се труда на родителите ни и нашето бедно детство като побеснели с пяна на уста викахте -нищо да не остане на комунистите ,а то всичкото го дадохте зорлем на комунистите,а тия така наречени студенти са такава гола вода ,ако тия неграмотници са бъдещето ,то Бог да ни пази,имаше ли избори-кой гла

114

Спонги

преди 10 години

Браво на младежите. Така наречените контра протестиращи (*** перничани) си признаха, че са дошли да хапнат и пийнат малко. ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН!

113

Коко

преди 10 години

Днес се подразних от студентите изучаващи театрално изкуство. Вървят по осовата линия на пътя, най-отпред едно момиче размахва ръце към минувачите с усмихнат възглас изричаше "Честит празник", а вървящите зад нея в редичка оклюмало държаха плакати "оставка". Тези театрали просто нищо не разбират, не знаят точно какво искат, не знаят, че изгледат като гротеска на самите себе си.

112

бай Иван

преди 10 години

Браво на младите.Нашето поколение са наивни,неориентирани,безхаберни за това,че бившите номенклатури разграбиха България и спестяванията на народа.Сега им се внушава,че нямало кой да замести сегашното правителство.Младите да загърбят политическите пристрастия на своите родители и да осъзнаят,че до сега сме ограбвани от МАФИЯТА.Щом сме най-бедната страна в ЕС,извода е,че МАФИЯТА в БГ е във властта,съдебната система и в институциите.Борбата ще е тежка,но трябва да си извоюваме свободата.

111

Аз

преди 10 години

До груАми - кандидатирай се ти, бе! Нали всичко знаеш.

110

Ивана

преди 10 години

С бяла превръзка е и г-жата Фандъкова, куклата на конци, изпълняваща длажността кмет на столицата. Ама поне да я изпълнява тази длъжност!!!! Защо допускаш анархия, Фандъкова!!!!СКой ти е забранил да спреш тази ***, която гази населението на София? Или 200-300 души определят всичко в тази държава? Май че народният гняв трябва да се насочи към теб, а не към Пеевски, още повече, че тези с белите превръзки са толкова неграмотни и повлекани, че дори не знаят кой е той! Парата, парата...

109

бай Иван

преди 10 години

просперитетът и бъдещето на една държава зависят от младежта а не от пенсионерите.

108

Анонимен

преди 10 години

ИЗЛЯЗАТ ЛИ СТУДЕНТИТЕ, МРАКЪТ ОТСТЪПВА. РЕВОЛЮЦИЯТА В МИСЛЕНЕТО, Е НА ПРАГА НИ. ДС КЕ ПАДНЕ

107

ДОНЕВ

преди 10 години

ДНЕС ВИДЯХМЕ И ФОРИ СВЕТУЛКАТА ДА СЕ ПЛЮНЧИ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА ! ПРИ ТЕЗИ ,ДЕТО СА ИЗРЕДЕНИ ,КАТО ПОДКРЕПЯЩИ СТУДЕНТСКИТЕ ИЗСТЪПЛЕНИЯ ,НЕ ВИЖДАМ ОЩЕ СТАРИ МУЦУНИ "ДЕМОКРАТИ"- ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. ,КАТО НАДЕТО ,ТОЛУПА АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ ,ЛЪЖЕЦА ЖУРНАЛИСТ ЕВГЕНИ МИХАЙЛОВ ,РАЗБИРА СЕ ЖЕЛЮ СЕЛЯНИНА И ОЩЕ РЕДИЦА "НОВИ ИМЕНА " ! "ДЕМОКРАЦИЯТА " ПАК НАСТЪПВА ,НО ВЕЧЕ ПОДПЛАТЕНА И С БЕЗХАБЕРНИЦИ ОТ ГЕРБ ,НАЧЕЛО С МАФИОТА ,ТИКВАТА ,ПРОДАЖНИКА ,БОРИСОВ !

106

наблюдател

преди 10 години

До аз съм българченапълно съм съгласен, но какво? да се чакат още 3 години!? трябва да се почне отнякъде.... , трябват промени...и стъпка по стъпка....

105

Анонимен

преди 10 години

Хайде всички млади меринджеи на контрапротест!!! Ние от телевизори не се плашим.

104

сйре

преди 10 години

За да защитава човек това правителство трябва да е странен хибрид от мазохист с мозъчна забрана и умопомрачен *** с липса на спомени! Знаем от годините управление на какво са способни БСП и ДПС(гърне с похлупак),Атака е балон, който изчезва...Същото се отнася и за ГЕРБ, те не са по-добри, просто изглеждат различно. С две думи искам да кажа, че изход няма приятели... Аз съм за избори, но проблема е КОЙ да избереш! Хората нямат избор,защото избора ще се ограничи до същите ***(ти) лидери.

103

Анонимен

преди 10 години

И аз да бех сега студент и аз щях да окупирам, глей къв кеф :)))Носат ти ядене, пиене, колежки бол у аудиторията, тока ти без пари, интернета ти без пари ...............Дет се вика пиене, едене е тия три неща и всичко без пари:))) винага съм си мечтал за някое групарско изпълнение у аудиторията :)))))ама по мое време през 97 година беше глад и мизерия и и-нет немаше и тока ни спираха, и колежките беха по свенливи

102

нов световен ред

преди 10 години

Протестиращи,чиито лозунги са"промяна,червени ***,нов полит.морал,оставка на ВСИЧКИ партии"без да предлагат конкретна програма,идеология,не съзнават,че са пионки,чрез които се гради Новия сатанистки ред,към БГ се измества сцената от Средния изток,имигрантите,което е планирано заедно с продажните управляващи.

101

аз съм българче

преди 10 години

Не искам никоя от 4-те партии в парламента, но и не виждам алтернатива извън него, което е по-лошото. Нови избори с нови партии и нови лица, които да не са свързани с миналото не виждам на хоризонта. Добре, дайте да направим нови избори и след няколко месеца пак ще има протести. Усещате ли, че се въртим в затворен кръг? Само нови избори няма да свършат работа, трябват мащабни промени.