193

rumen221

преди 10 години

Просто е!1. Е.С. е съюз на СУВЕРЕННИ ДЪРЖАВИ2. Договора не е завещание3. Процедурата по Предоговоряне на коя да е точка е Част от Договора4. Договора на България е Противоконституционен, защото не е утвърден с референдум от суверена (това е народа, а не Н.С.)5. Решението за Удължения мораториум е Законов Конституционен инструмент, да се застави Правителството да защити Българския Национален Интерес в земеделието Продаден от СДС, НДСВ, Миглена Парибова и С.Паси-Израел.

192

Drunderski

преди 10 години

Г-н Борисов твърде лесно се подвеждате по една лудост или друга и си сменяте мнението по-често от блондинка в сексшоп! За това се чудя как още може да ми се пъчите?

191

Drunderski

преди 10 години

До ЦекоМоже да се наложи забрана на продажба на определени райони!

190

Drunderski

преди 10 години

До Анонимен 206Нещата не се решават с мораториум а просто се създават ограничаващи правила като например до 10 декара на чужденец и при определени условия!

189

Цеко

преди 10 години

Ако някой богаташ , арабски европейски няма значение си купи житницата на Бьлгария и я направи голф игрище , пшеница по терасите ли ще сеем ?

188

Гого

преди 10 години

Приятелю 206, в момента най- голям собственик на земя в БГ е държавата след това е един голям руски фонд който изкупува поголовно българската зема на безценица , и за това искат още шест години , а когато се освободи пазара ,когато има повече търсене и цената се увеличава, а такива като вас искат БГ да се откъсне от Европа и пак да тръгнем към Русия.

187

Анонимен

преди 10 години

До ГогоТи купили си вече? Изгодна ли ти е сделката, стопанисването как е ? В европа земи купуват само ултрабогати. Само в Гърция *** като Р.П. могат да си купят селски имот. По ми е интересно как се закупува земя в Англия, Франция Италия или Германия например. Абе Вие защитниците на тези ЕС или лапате яко от Брюкселска парламентарна клика, или сте *** с розови очила и не виждате, че това е разсипия за повечето държави. Обща общност ***..Ми и *** искат интегр. ама ни не ги щем нали

186

stanko

преди 10 години

Goliam omnik toia boku tiktata...sled dwe godini moje i da ima GERB , no s sigurtnost niama da sa w parlamenta....

185

Гого

преди 10 години

Първо, никой не ви кара насила да продавате земята си, второ , всички ние можем да копуваме земя в целия EU , та нали сме ОБЩА държава, или пак български тарикащини , " Чуждото да е общо , а мойто не го давам на никой".

184

До 198

преди 10 години

Като сте прости разбирате само прости, вие не можете да разберете Иван Костов за съжаление за това сме на това дереже , как беше "*** народ, слаба държава"

183

Анонимен

преди 10 години

До браво ГенералеБаси срещат се още луди и прости хора. Ми *** само простака може да го рабере. Той толкова простичко говори, че направи цяла България на простаци и ***. Как природата разрешава да се раждате такива бе братче

182

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТя нека ни изрита па да видим дали ще умрем от глад. Да им туриме визов режим и митнически контрол на транзитното карго да си възобновим пазарите с Азия. И да видим дали ще умрем от глад. Ресурси, горива и черна работна ръка европа да не взима от щатите или Африка. Те са измирали от глад и затова са тръгнали да колонизират а не Азия и близкия изток. Те да ни пуснат към азиатските ни корени и да ги резнат едно хубаво па да видим какво ще ядат и горят розовите им дупета

181

До Някой да те насил

преди 10 години

Мутрите рекетьори се пръкват тогава когато държавниците са такива. Иначе ако има икономически стабилна среда те не оцеляват щот няма кой да ги търпи. Виж само бързите кредити как се нароиха. Дали ги имаше толкова много като си беше добра икономиката 2007г. Очакваме и застрахователи на бизнес с бухалки. Ама тоя път не Луканов, Виденов и Костов ще ги създадът, а ГЕРБ ще ги възродят. Ако до сега са единчни рекетите за земи, с отпадането на мораториума ще се умножат сто пъти поне

180

браво Генерале

преди 10 години

за това го харесват хората защото само той говори разбираемо и само той си признава грешките

179

възмутен

преди 10 години

Това е недопустимо изказване на лидер на политическа партия, претендиращ за първа политическа сила! На този човек мястото му изобщо не е в политиката, а журналистите са основните виновници за "натрисането" му там!

178

От умиление

преди 10 години

Замалко да се разплача от умиление. "С господин Станишев" се прегърнахме, селунахме и поговорихме по братски. Ха хА

177

До Селянин

преди 10 години

Тук въпроса не е кои ще купуват земята и на какви цени. Въпроса е защо въобще трябва да има възможност да се купува от чужденци. И по времето на Съветския съюз не е имало подобни политически натискания за разграждане на държавите членки в него. Това си европа, като жалост е съставена от престъпни племена доказали многократно в историята. Даже създаде и престъпна държава като великата световна лидерка САЩ. Но да бъдем европейци е скъпо платена привилегия.

176

Анонимен

преди 10 години

Умрели сте от глaд aко Европa ни изрите. Лошото е зaрaти ненормaлни руски *** ще мрaт и мизерствaт остaнaлите, които сегa гледaт отстрaни! Дa изхвърлим aтaкa и руските шпиони от упрaвлението нa Бългaрия

175

Да

преди 10 години

До 188-вярно е,че националистите във всички държави биват гонени и оплювани,защото вър-хушките не ги интересува на коя територия и под какво "знаме"ще управляват!Парата нямапартийна принадлежност...както и алчността...

174

arhar

преди 10 години

Някой още съмнява ли се, че този човек е един клоун, който си е в комбина с Гоце ? За справка - кръга ' Котараците ' .