51

vse oshte mi puka

преди 10 години

След като показахме затворена врата пред партньорите ни от ЕС , ДА НЕ ОЧАКВАМЕ ВЕЧЕ НИКАКВИ ЧУЖДИ ИНВЕСТИТОРИ! ТЕ ЩЕ СЕ ОПАСЯВАТ< ЧЕ СЛЕДВАЩАТА КРАЧКА НА НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ Е НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ!

50

rumen221

преди 10 години

ХА-ХА-ХА..."...Дебатите за мораториума - много шум за нищо""ПРОТИВ" мораториума гласуваха:1. 34 НОВООСМАНИСТИ от етническата партия ДПС2. 4-*** КОМУНИСТИ- М.Миков (влах)- С.Станишев (украенец)- М.Манолова (сексуална палавница)- Я.Стоилов (неустановен произход)ОКАЗА СЕ, че българи, освен ГЕРБ, Атака СА и 49 депутати от БСП...- СЕГА НАРЕД СА... НЕЛЕГАРНИТЕ ЕМИГРАНТИ... - ВСЕКИ ОТ КЪДЕТО Е ДОШЪЛ...!!!.

49

Написана от в.Труд

преди 10 години

Брутално убийство на литовска студентка в германския град Манхайм, извършено преди две седмици, изглежда е решено. Така коментира немското списание "Фокус".Заподозрян за престъплението е 40-годишният българин Емил С., който вече е задържан.

48

удри

преди 10 години

Тая проста земя да я дадат без пари по добре,тука се раждат *** и комунисти и за това сме най бедни в Европа,така ни се пада ние си заслужаваме мизерията *** народ слаба държава

47

rumen221

преди 10 години

До просто азА в Унгария1. Земята може да се притежава само от унгарски ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА2. Европейци могат да я наемат и обработват, но... САМО С ЛИЧЕН ТРУД3. Европейци могат по изключение да притежават земя, НО:- Да имат ПОСТОЯНЕН АДРЕС В УНГАРИЯ- Да я обработват С ЛИЧЕН ТРУД!И накрая:- Всяка точка от всеки договор може да се предоговаря- Всяка точка може да се обяви за явно неизгодна (ако е наистина такава, а дори и да не е била, може да стане) и да се отмени едностранно- С Е.С. СМЕ ПОДПИСАЛИ ДОГОВОР, А НЕ ЗАВЕЩАНИЕ!!!.

46

rumen221

преди 10 години

За земята и субсидийтеПо закона на СДС и днес - "Арендатора е ВСИЧКО - Собственика е НИЩО"...!- Земята в България винаги е била частна - в ТКЗС се е влизало със земя и "дялов капитал"...- Как обаче се извършиха престъпленията с Частните активи на ТКЗС...???- СДС, назначи Ликвидационни съвети, които разпродадоха Частната собственост на безценица на "правилните хора"- Безумните заповеди на Областните управители на СДС бяха...:- "Продайте керемидите на ***... и оставете селяните да откраднат останалото..."- Така и стана в 90% от селата... .

45

...

преди 10 години

Щом Местан реве значи всичко е точно ;)

44

просто аз

преди 10 години

Изключително ми е неприятно да призная, че в случая Мая Манолова е права. Чужденци и в момента могат да купуват земя, просто трябва да си регистрират фирма. Това вчера в парламента беше поредния цирк. Едните се опитват да се реанимират, а другите опитват да покажат, че не са напълно отпаднали от сметките.

43

Анонимен

преди 10 години

.........Бойко ще е виновен пак

42

Анонимен

преди 10 години

Като иска Ханс да купува българска земя да си изкара българско гражданство или да регистрира българска фирма. Нали всички сме граждани на ЕС ?!

41

Анонимен

преди 10 години

През 2005 гпредставител на американската стопанска камара със звучното име Кенет Левковиц изпраща писмо забележете,чрез американското,израелското и турското посолство в което се настоява парламента на България да промени конституцията в часта и за земеделската земя и да се разреши на чужденци да изкупват земмята ни ,тогава с гласовете на бсп,сдс и ндсв с 225 гласа е променена конституцията ,това са националните предатели червените седеругите и партията на крадливия цар-вул,

40

Кой преговаряше с ЕС

преди 10 години

"...санкция от Европейския съюз за нарушаване на клаузи от присъединителния договор..." А кой беше главен преговарящ? Другарката Пръмова - Кунева.Затова, като казвам, че мадам "ЙЕС" е подписвала на поразия "Договорът за присъединяване към ЕС" -безобразно, без преговори, за което десетилетия напред ще плащаме милиарди левове глоби - загуби от слугинажа й, никой не ми вярва! Вместо НС да я разследва за предателство на националните интереси на БГ, медиите ми я пробутват на народа ми!

39

Анонимен

преди 10 години

Ex Мая, да беше с 30 години по-млада и малко по-хубава щеше да се намери кой да те популира едно хубаво. Ама ти е минал момента вече и дори за това не ставаш.

38

ОСТАВКА

преди 10 години

Права е МЛАДОЖЕНКАТА ?НЯМА ЗА КАКВО ДА ВДИГАТ, МНОГО ШУМ ЗА НИЩО ,..НАПРАВО :---ОСТАВКА !

37

.

преди 10 години

като скъсаме с "европата", ще спреш и да пишеш тук понеже няма да можеш да си платиш тока и нета.

36

Вън продажниците

преди 10 години

Решението на Народното събрание е шамар за Щнгенската групичека. Щели да ограничат Българите да работят в страните от Шенген. Няма да го спазят, пак ще крадат "мозъци" от България. Най-хубавото е да скъсаме с Европата, да изритаме близачите от Народното събрание, да възстановим собствената си икономика и пазарите, които ни заграбеха. Време е Майчето да ходи да бере плодове в Кюстендилско, Миков да изхвърче от Парламента. Стига БСП да стои разкрачена. Изчистете продажниците от партията си.

35

Анонимен

преди 10 години

не бе, кажете си заплатите и данъците, тези дето коментирате да гоним чужденци.Кажете, че работите за големите български земевладелци и кажете колко ви е хубав живота.

34

Анонимен

преди 10 години

генади, колко дод внясяш месечно?

33

Анонимен

преди 10 години

генади, наивен ли си, или се правиш на глупав?

32

Копайте картофи роби

преди 10 години

Всяка ревизия на присъединителния договор на България може да бъде посрещната с реципрочни действия от страните членки на ЕС, включително с потенциално удължаване на изтичащата на 1 януари 2014г. забрана българи да могат да работят постоянно в която и да е дъргава от съюза.Това съобщи "Ройтерс" по повод днешното решение на парламента да се удължи до 2020г. забраната чужденци да купуват земеделски земи.