45

константин

преди 10 години

стар, но явно неизтъркан комунистически трик -- подхърляме няква пумия на пумиярите /електората/ и после ни лук ял, ни лук мирисал... то така и едно тефтерче се появи от нищото с едни много неЯСНИ съкращения на имена от хайлайфа... /кой в 21 век си пише в тефтерче и колко подкуп взима и на кой върши черната работа пак оставям на ЕЛЕКТОРАТУ да си помисли/, пък се оказа, че и там не се знае знае ли се... пр.ост.и 'ОРА

44

Анонимен

преди 10 години

тя не е УПОТРЕБЕНА,ТЯ Е ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ УПОТРЕБЯВАНА-ТАКА И ХАРЕСВАЗАТОВА КАТО НИ СЪОБЩАВАШЕ НОВИНАТА ЗА СВРЪХБЮЛЕТИНИТЕ,ЦЯЛАТА ТРЕПЕРЕШЕСТИЛ СИ ИМА,И ТО КАКЪВ

43

кл

преди 10 години

мамулчо дай и кочана и ще разбереш,освен ако не си обратен

42

Краско

преди 10 години

всичко е така изопачено, така фалшифицирано, така уйдурдисано - че за да се ориентираш що-годе сред мистификациите, често се налага да четеш тази история наопаки:ако се говори за диктатура - значи става дума за демокрация,ако пише терор - чети свобода, слава ли пише - чети позор, позор значи слава, предател значи герой, герой значи убиец, победата е погром, погромът - победа и т.н.

41

Мамулчо Кочанов

преди 10 години

Интересно ми е за какво ли наистина може да бъде "употребена"тази страстна жена ? Досещам се за някои работи, но не зная "дали съм прав, или лежа" ....:)

40

Анонимен

преди 10 години

Тъпачке , ти винаги си била употребена от твоите ръководители в ш-баната ви партия.

39

:)

преди 10 години

с каква тъга го казва само! ами че няма ли някой другар да се жертва и да я употреби най накрая, че да миряса... :)))

38

Анонимен

преди 10 години

Наи -лошото което е сътворила природата е комуниста .Където тои мине трева не никне .

37

Иво

преди 10 години

Гледах я тази. Каквито и капчици уважение имах към нея се изпариха при вида на плюнките дето хвърляше. Беше като притиснато в ъгъла животно и отбягваше всячески главния въпрос за внушенията които тя направи. С чиста съвест мога да кажа, че ММ е едно л.йно върху което (не харесвам израза но е изключително подходящ) и *** си не бих хвърлил. Всякакъв досег с тази квачка е омърсяващ. Гордейте се бесепейци с кадрите си. Ето какви инфантили ви представляват.

36

Моника

преди 10 години

г-н Цацаров !!!Дали дъщеря Ви носи фамилното Ви име?Или вече го е променила от срам, че участвахте в ГРАНДИОЗНАТА измама "Костинброд".Със сигурност в историята ще останете като прокурора "обслужил" Станишев.Този срам няма как да изтриете.

35

Анонимен

преди 10 години

Ми направи нови избори бе мая, щом предните са били опорочени

34

Анонимен

преди 10 години

аз не знам що ги бавите тия ГЕРБ, протестиращи, разни демократчета - напра'о Народен съд и уиквидиуламе въпуоса!!

33

arhar

преди 10 години

Защо й обръщат чак такова внимание на сестра Галева ? Сестра Галева има ли нещо общо с амфетките ?Сестра Галева, тая работа не е като оная работа . Слагането на грим и носенето на лъскава чанта не водят до повишаване на нивото на интелигентност .

32

Анонимен

преди 10 години

В изказването и звучи разочарование. Мисля, че е крайно време някой да я употреби та да се поуспокои малко.

31

Journey

преди 10 години

До АнонименДо 28Ами, определено не се занимават с това, за което им се плаща.

30

bashkircho

преди 10 години

Ama shafrantio vie pak zagubihte be ili mai zabravi ?

29

Анонимен

преди 10 години

Да си припомним обаче, че реално институцията, която легитимира брътвежите на Манолова е именно прокуратурата. Ако не беше изявлението на прокуратурата в деня за размисъл, нейните приказки нямаше да имат тежест.

28

Анонимен

преди 10 години

Няма ли някой да я натакова тая, че да миряса накрая? Ми жертвайте се, бе мъже, няма ли патриоти между вас, че оставяте една шматка да шашка с истериите си на цяла държава?

27

28326

преди 10 години

Когато обикновен гражданин изрази съмнение в прокуратурата е едно, но когато това го кажедепутат от управляваща партия е скандал за държавата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26

кл

преди 10 години

ало гражданите,преди да станете граждани какви бяхте.......СЕЛЯНИ