20

Темерут

преди 10 години

Ооо, то даже на тая снимка не си личи напълно колко е дебел тоя всъщност... Щом в костюм, когато се заклеваше в парламента мазният му гръб, като на някой кит преливаше, аха да изскочи от сакото... Голема *** е! Ял, Ял, Ял, Ял! А, дали може да свърши работа, колкото за един обяд аз лично се съмнявам!

19

Анонимен

преди 10 години

Много пържолки и кюфтенца са инвестирани в тоя "проект". Ама ефекта е голям. Мамин убавец.

18

Анонимен

преди 10 години

Да знаете що за хора са това семейство:Майка му на този се е разкарвала с млади мъже по ресторантите и са поръчвали вечери за по 200-300лв. Естествено те не са могли да ги изяждат, хапвали са оттук-оттам. Когато е идвало време сервитьора да отсервира, майка му на това нищожество от снимката е казвала: "Да знаете, че съм плюла навсякъде". ***, коитоднес решават съдбата на много по-умни и морални хора от тях.

17

Сър Пичук

преди 10 години

Според мен претенциите към Пеевски на неоснователни... Според действащите закони днес БКП/БСП е престъпна организация и следователно е противоконституционна партия, но на никой не му прави впечатление, никой не иска тя да бъде ЗАБРАНЕНА. Имаме си цели 2 противоконституционни партии в парламента БСП и ДПС а вие се занимавате с Пеевски...

16

Анонимен

преди 10 години

Красавец!

15

8

преди 10 години

Срамно е да си толкова млад, толкова богат и да изглеждаш по този начин...е разбира се ако не си болен от нещо де...

14

БГ

преди 10 години

До 14 електорат матряловТочно заради тази процедурна хватка с кворума при избора на еничарчето Пеевски от страна на гея, бея и обрязаният *** гьотферен сидер ага ГЕРБ не се регистрират когато ЮРУШ ги няма. ТАКА ЯСНО СИ ЛИЧИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОИ ПИШМАН НАЦИОНАЛИСТИ ГО ИМА ПРАВИТЕЛСТВОТО С ЕТНИЧЕСКАТА ПАРТИЯ. ЮРУШ към сараите на хидроинженера за пари!Оставка!Бойкот на медиите на еничарчето Пеевски!Да живее България!

13

Анонимен

преди 10 години

Корман Исмаилов Премиер!

12

мдаа

преди 10 години

До йомнооооого си *** Сашеее!!!Това е проект изцяло на другаря Амед Доган и хората отДС покрай него.Разбирай Мултигруп.Ти или си много *** или си просто обикновен комунист!

11

йо

преди 10 години

Хора, не разбрахте ли, че това дебело прасе е ГЕРБерска маша. Пролетта той беше причината да започнат протестите и сега когато протестите станаха хилави извадиха същият проблем със същият човек.

10

Анонимен

преди 10 години

Peevski lisi Zmeevski lisi , izchezni pred Ekrana che na naroda ne mu ostanaha sili ot prostotiite na politikata .

9

Георги

преди 10 години

Проекта Пеевски е разработен от майка му и нейните спонсори- руски специални служби, от които е вербувана още като студентка в Русия.

8

Анонимен

преди 10 години

НЕЗАБРАВЯЙТЕ: ВСИЧКИ ВИСШИ МАГИСТРАТИ ЧЛАНУВАТ В РАЗНИ ЛОЖИ

7

plusYan

преди 10 години

Народа го е казал: "Всеки народ си заслужава управляващите". След като ги търпим, и си стоим в къщи, така ще е !

6

обeктивен

преди 10 години

Долу ръцете от Делян! Той е новият Левски! Турчето Корман е гербаджийска държанка. Беснейте, герберасти!

5

Blake

преди 10 години

Грешка, не с паричките на мама, а с НАШИТЕ парички... Щото мама беше на държавна работа, преди да почне да купува в несвяст... съмнява ме да е спестявала от закуски, щото не й личи много!

4

Анонимен

преди 10 години

абе тоя е мамино синчеама корманчо и косим дал са си синчета на турските служби затова и дпс ги отфутболизатова са в комбина с гербавите и ндсв - това е истинататака че ако ще се оправяме с дпс - без корманчо и герб те са хора на турската държава

3

На мама

преди 10 години

На мама убавеца!Да е жив и здрав и още 100 кила да качи до коледа...

2

аз съм българче

преди 10 години

За никого не е тайна, че задкулисието дърпа конците и на КС, само го вижте това тъпоъгълно дебело прасе, кой нормален би го допуснал дори да чисти тоалетните в парламента?

1

Анонимен

преди 10 години

Мамин успял ....с паричките на мама в България политическата класа позволява да се спусне с парашут там където иска. Така успява маминото свинче.Така се натъпка политическата ни власт с некадърници ,но пък с откраднатите пари от дядо,баба,мама и татко комунистите си правят каквото си искат.