9

Анонимен

преди 10 години

А ти министър ли беше или лукова глава?!? Кой да ти каже?!? Ти си назначен да контролираш нещата, нещастно същество такова!!! ПРЕСТЪПНА БЕЗОТГОВОРНОСТ! И няма кой да го осъди да плати щетите или да лежи по затворите. Браво! Следващият!

8

Анонимен

преди 10 години

питай Дянков и Тиквата .

7

Анонимен

преди 10 години

Дребен фей :) само си играе на телефона и бръщолеви глупости .. дори не е комсомолец - няма тия качества .. махленска* на бб .. доказа му се и затова сега ни занимават с него все още :)

6

Пешо

преди 10 години

Ама, защо го показвате, бе, то горкото не знае дори какво говори. Гледа батко си Боко и се учи да приказва бисери като него. А пък, енергетиката му е ясна колкото на счетоводител. Дали знае от къде влиза и от къде излиза токът?

5

аз съм българче

преди 10 години

А сети ли се да провериш, ей така по задължение? Нали най- много ревете колко блажили другарите от проекта "Белене", нали интереси за милиарди са замесени в него, как пък частица съмнение сте нямали? Как така не си бил наясно с "с дейностите по Белене, след като е спрян строежът", нали беше експерт, нали таблици и графики с данни и печалби изкарваше, всеки ден изказвания по темата, нали НЕК и тогава беше зле с парите. Абе тоя енергиен министър ли е бил или чистач на кабинета на министъра?

4

От далече

преди 10 години

Добрев ! Ти си едно малко, недорасло, конте с липса на опит ( за образованите нямам данни ) , и най-лошото с пълно отсъствие на собствено мение. Вярно е че не на всеки "комсомолец" му се отдава случай да стане министър, но разликата е там, че по-умните от тях не им се налага и никога няма да се съгласят да излязат в национален ефир за да оправдават действията си. В конктеретният случай бездействията си. Много по-здрави на Бойко :-)))

3

добрефф

преди 10 години

А?кой ми ср@ в гащите

2

Debora1

преди 10 години

На където и да се обърнеш крадци и лъжци. Стария номенклатурчик печен лъжец с комунистическа диплома, новия с купена диплома но не отстъпва на кражбите. Още цар Фединанд беше казал на сина си Борис. - "Ако искаш да управляваш българите не им пречи да крадят, особено когато крадят големи жържавни суми. Когато твоя списък на крадците надхвърли 10% от държавниците ти си спасен"

1

slav

преди 10 години

Abe slunchaka si e slunchak , mashinka za paroci !!!