4

tangra

преди 10 години

Народният съд започна :). Що не го гръмнаха човека ами сега да се мъчи и той пък и те да харчат само пари на държавата с дела прокурори и т.н.

3

Анонимен

преди 10 години

Завалийката, дотук му беше царството на този с прибирането на милиони. Някой друг се е наредил на опашката. Ох какво ще правим Г-жи и Г-да млади съграждани, родителите ни и пенсионерите са бита карта вече, само гледат да изкарват пари за да се храним, ами ние младите? Ако ние нещо не предприемем, няма никога да имаме България! Тези хора разрушиха държавата и всичко, което родителите, дядовците и бабите ви са създали! Срам ме е, че съществувам и съм част от това! Няма прошка за нас! Отиваме в ада

2

georgi.ishkitiev

преди 10 години

ами мафиотска държава сме си. Мафиоти са ни бизнесмени, мафиоти ни управляват. Не знам още колко поколения комунисти трябва да измрът, за да се подобрят нещата.

1

Анонимен

преди 10 години

"Съответният министър не е издал никакъв писмен документ, за да може търговският договор между Уорли Парсънс и НЕК да бъде прекратен." Ако това е истина (а аз съм убедена,че е ) ДА СЕ ГОТВИ ДЕЛЯНЧО!!!