4

Б2_

преди 10 години

В големите градове на Франция, Грмания, Италия, Иаспания, Великобритния полицията ме съветва в районите с арабско и афро-американско население да "избагвам" разходките!!!Нашите и румънските *** са "цвете" пред тяхните "емигранти"!Това си е чиста дискриминация и шовинизъм!!Нас ни приеха в ЕС само за трасето през БГ и Босфора в Азия - А после К'ВО ?>?

3

Анонимен

преди 10 години

"Един турчин или сириец, който получи шенгенска виза от Румъния, може например да се движи в цялата зона и по-лесно може да стигне до Франция". ТАКА ЛИ? Аз пък мисля, че един африканец (де факто 60-75% от населението на Франция), получил виза за Франция много по-лесно може да стигне до България и затова не искам да влизаме в Шенген. Или по-добре Франция да излезе от Шенген!!!

2

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Франция,Белгия,Холандия са последният пристан на западните...бюргери,уплашени за мекият си...хлебец.Знаят че дойдат ли от изток младите и сръчни български наемни работници,ще ги изместят от пазара на труда,защото ще работят за 1500 евро.За това са...против,не за измисленият *** проблем.И при тях *** не са по...малко,но те не претендират за работните им...места.

1

пич

преди 10 години

кой пък иска да влиза в Шенген,бе ***