17

Тодор Абрашев

преди 10 години

Караджов е жури и оценява млади таланти ,а не вижда дъщеря си ,че не става за певица ,а се мъчи да я лансира!Няма мелодичност в пеенето и!Да се ориентира към друга професия ,защото след година две няма никой да я познава като певица!

16

SISI

преди 10 години

Това е прекрасно ,че Лора ни освободи от присъствиетоси!Неприятна ,нахална и дръзка ,но без покритие!Сигнал никога не са ми харесвали ,но и баща и не я спаси!Той критикува във формати другите ,а не вижда колко жалка е дъщеря му!Тя не става за певица ,а за някой бар да забавлява пийналите мъже!

15

хаха

преди 10 години

Чета коментарите и забелязвам, че има нацъкани разни "-", но няма един човечец, който да е написал нещо в защита на Лорчето и певческите й данни :D

14

гастролиращ

преди 10 години

Не следя формата редовно, но снощи попаднах на изявата на девойката Лора и..... покъртително фалшиво пееше милата.Дано е било случайно, защото иначе жалко за големият музикант Данчо /чест и почитание!/ А дърленето и самоизтъкването на някои от журито - не им прави чест!

13

Сигнал

преди 10 години

Сигнал са много големи, Йордан Караджов също, но Лорчето ме дразни адски много. Не може да пее въобще, има много злобна физиономия и голямо самочувствие което отблъсква. Дори и да можеше да пее, не бих бил неин фен. Коренна противоположност на баща си, като излъчване.

12

Анонимен

преди 10 години

Петя Буюклиева е АЗИСЪТ на Естрадата !!!

11

The truth

преди 10 години

Лорчето е адската лигла и най-вече това й пречи. Има някакви гласови данни, не е съвсем зле, ама за певица не става. Не е грозна в никакъв случай, но явно се има за Моника Белучи. Данчо, гарджето Ви е най-най само във Вашите очи. Петя Буюклиева има невероятен диапазон, но е кичозна и превзета, затова не печели симпатии. Фънки rocks!!!

10

ОТ ДАЛЕЧ

преди 10 години

МОИТЕ АДМИРАЦИЙ КЪМ ГЛАСУВАЛИ ЗА ОТПАДАНЕТО НА ЛОРА,КАК ТАКА ЕДНО НЕКЪДЪРНО МОМИЧЕ СЕ КЪЛЧОТИ И ДАНЧО КАРАДЖОВ СЕ ЗАБЛУЖДАВА,ЗАЩО НЯМА ДИРЕКТНО ДА МУ КАЖЕ НЯКОЙ,ФЪНКИ УЖ Е ЧОВЕК НА КОЙТО ХОРАТА КАЗВАТ НЕСТАНТАРТЕН,ПРАСЕ,ДОЛЕН НО И ТОЙ ПРЕМЪЛЧАВА,ПЕТЯ Е КИЧ,А ЗДРАВКО ПОЗДРАВЛЕНИЯ ГЕОРИ И ТОЙ СА ЗА МЕН СВЯСНИ ОТЧИТАТ ТЕМПЕРАТУТАТА НА ГРАЧЕНЕ,ЗАЩОТО СА ПРОФВЕСИОНАЛИСТИ ОТ КЛАСА,А ЛЮСИ ВЕРНО ПЕЕ,НО НЕ ЗА ЖУРИ.А РУТ КОЯ БЕШЕ МОЛЯ,ЛЮБЕН ПЕЕ ДА,НО АКО Е НАРКОЗАВИМ ЩЕ МУ ИЗИГРАЕ ЛОША ИГРА,УСПЕХ!

9

журито

преди 10 години

ЛОРА, ако дори и баща ти /в България много хора бъркат крещенето с пеенето/ не чува,че пееш фалшиво,то зрителите го чуват и ти го показаха с гласа си.Не се цупи и не обвинявай феновете си.Ти просто пя ФАЛШИВО.Залагаш на някаква еротика, каквато не притежаваш,да хубавелка си,но до там.Ходи се снимай в мъжките списания, за там ставаш.

8

Анонимен

преди 10 години

Руса, разголена и бездарна, известна единствено и само заради баща си.Имам силна нетърпимост към всякакви такива формати, особено по нашенските телевизии, благодарение на такива "звезди".

7

Анонимен

преди 10 години

Лора не може да пее и разчита на провокативно поведение, което й утива, но в друга област.Буюклиева има отличен глас - това е певицата с най-много международни награди, но външността, поведението й, залагането само и единствено на многото октави, доминира и дразни.Кичка се опита да й каже нещо много точно, но Петя не чува нищо. Държи се точно като жена, в критическата, наистина жена на всички времена.

6

Анонимен

преди 10 години

Петя Буюклиева те кичозна колкото Азис ! Чудя се како ще не са направили дует !!!

5

lola

преди 10 години

Обичам го, този Здравко! Учете се, младежи!!!! Творческо дълголетие не се прави само с бело, а с много труд и талант. Дует Ритон си е Дует Ритон вече колко години. А коя песен е на Рут, че не си спомням? А Джалма кой я изпълнява? Малки сте, малки....

4

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Не го следя този.формат,но чета,че има...вътре доказани български певци.Какво прави Лора там,не знам.То талантът ако се предаваше по...наследство и аз щях да стана...кръчмар в Кривунделово,като дядо си.

3

gtf

преди 10 години

*** пък е убава .. :)

2

зрител

преди 10 години

Много я задържаха тая киф.а ,да не е с връзки?

1

Breh

преди 10 години

Дребно злобно същество! Което ни потвърди, че не може да пее. благодарим ти Лора. За мен си оставаш щерка на музикант и нищо друго!