47

val 789

преди 10 години

"Между България и Турция няма подписано споразумение за реадмисия!!!!".То не е като да разменяш целувки и прегръдки с Ердоган или да участвате на конгреса на партията му!!! Завчера президентът преяде на Рамазан байряма,изобщо,кога е за купон ПОЛИТИЦИТЕ ни са първа писта,но кога трябва да защитават интересите на България и българите и отзад да им го сложат ще викат "Yes,yes"!!!!

46

МНОООГО, СТЕ ТЪПИ..

преди 10 години

ИДВАНЕТО НА СИРИЙСКИТ ЕМИГРАНТИ В БЪЛГАРИЯ Е УГОВОРЕНО СЪС МОСКВА И ДПС.ТОВА Е НОВАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ДАЛАВЕРА:ТАКА -ХЕМ ,ДПС СИ ВДИГА БРОЯ НА МЮСУЛМАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ ,...ХЕМ СЕ ВЗИМАТ ПАРИ ОТ ЕС, И СЕ ДЕЛКАТ С БКП/бсп!ТОВА Е ШАХ --С "ТУРСКАТА ПЕШКА" НА РУСИЯ В БЪЛГАРИЯ!НА ВОЛЕН-ИБРИКЧИ -МУ Е ПЛАТЕНО ДА СИ ТРАЕ...!ПЪЛНА ДАЛАВЕРАААААААА...ХА,ХА,ХАААААААААААА

45

Осмият + 20

преди 10 години

30, благодаря за уведомлението, аз не знаех досега !

44

Peny Lane

преди 10 години

Франсетата са се *** от страх, че сирийците ще плъзнат из цяла Европа, а най-вече във Франция. То и така ще стане - сирийците няма да се задържат дълго при нас. Не се притеснявайте - и те знаят къде е хубаво, а в България определено не е хубаво. Ние сме просто спирка, през която сирийците ще преминат и ще плъзнат из цяла Европа.

43

наблюдател

преди 10 години

Сега е момента да потвърдим, че не сме готови за Шенген и оставим тая *** спокайно да се движи в ЕС свободно. Няма Шенген няма охрана.

42

Анонимен

преди 10 години

И това правителство се оказаха българомразци и отказват да чуят волята на народа! ! !Тогава за какво ние поредното съсипващо БЪЛГАРИЯ правителство!ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦАТА, БАНДИТЧЕТА НАГЛИ...

41

Мартин

преди 10 години

Онзи художник който нарисува България като *** на европа май е бил прав ....колкото и да не искам да го призная , очевадно е !

40

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен (35)То да беше само за това... ЕС = съкс...

39

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЗа съжаление твърде малко хора имат смелостта дори да допуснат тази мисъл в главите си...

38

Анонимен

преди 10 години

Направо да ги пускат, те сами ще си идат в Холандия, Германия и т.н., едва ли ще имат желание да останат, нека те се оправят.

37

Анонимен

преди 10 години

Серго и Местан са големи будали и голям ще го ядът в скоро време!

36

атом

преди 10 години

в зората на демокрацията се случи същото и в западна европа.куцо,кьораво и сакато се устреми към германия,австрия,испания,холандия и др. европейски държави.и всички те се представяха за полит.бегълци а в същото време работеха и получаваха социал.тази тенденция още продължава а вие ревете че сирииците търсели по- добър живот.не може така завистници.Лесно ви е когато само получавате пари от ЕС,но когато се запали вашата черга вие надавате вой.

35

az

преди 10 години

В договора пишело .... Ами то и в др. договори пиши, че и ние имаме право на достоен живот, на качествено здравеопазваре и т.н., но няма. И *** имат право да се установяват където искат, но ни ги връщат. Та къде са тези наши права?

34

Анонимен

преди 10 години

Е сега разбрахте ли защо ви взеха в нато и ес, не от любов, а да сте задния двор и буферна зона на европа, ***

33

Сомангела му майко?

преди 10 години

Ай, защо ги пускат тез *** мо?

32

Анонимен

преди 10 години

Рано или късно тия ще гръмнат нещо и тогава на Серго и Местан дупце да им е ячко!(((

31

Режисьор

преди 10 години

По сценарият на Арабската пролет и Сирийския "бунт", ни подговят *** лято с участие на същите канибали, които се вихрят в Сирия сега.

30

Мартин

преди 10 години

Спрете набезите на тия *** докато не е станало прекалено късно бе ! После Хитлер бил еди какъв си ....Но сега ако зависеше от него на дали тая *** щеше да е в родината ни , въпрос на време е да започнат големите проблеми ! Смотани парламентарни плъхове (меки китки) и дупедавци !

29

до 28

преди 10 години

Уведомление: "Господата ти държавници" са съучастници в безмилостния геноцид на българския народ.

28

Капан

преди 10 години

"...че между България и Турция няма подписано споразумение за реадмисия, т.е. турската страна не приема обратно преминалите на българска почва мигранти. Едновременно с това България е подписала европейската договореност, която предвижда, че бежанците имат правото да получат статут на убежище в първата държава от ЕС, която достигнат."Добре подготвен геноциден капан, наред с "правата" на ***, монопола на чуждите фирми, макроикоомическия грабеж, моралната деградация, разрушаване на здравеоп