26

Анонимен

преди 10 години

До "социолога" Някой открадна от Здравната каса един милиард и 600 млн , поради което няма пари за лекарства на онкоболните!Това БСП ли беше бе ***!?

25

Пешо

преди 10 години

"Минка Капитанова е новият кмет на община Гърмен. Кандидатът на ДПС е получила 5199 гласа, а Верхат Ислямов от ГЕРБ - 2245 гласа."Обърнете внимание на името на кандидата на ДПС /българско/ и на кандидата на ГЕРБ /турско/. И после феновете на ГЕРБ имат наглостта да плюят, че не искали да ги управляват турци :))) Абе, гербероиди, що не протестирате пред централата на ГЕРБ срещу такъв кандидат, като толкова не искате турци????

24

Мистър Х

преди 10 години

Изобщо не си прав в Кърджали Червените са втора сила или поне бяха преди появата на Атака вееч може и трета да са. там десните нямат никаковв влияние, но българите са комунист до комунист затоав Стефан Данаилов през 2005 събра 17 000 гласа срещу ДПС при положение, че му трябваха 15 000. Проблемът е, че системата Донт е несправедлива и му взеха гласове от друго място.Така че не влезе от Кърджали а от съвсем другт район.

23

Анонимен

преди 10 години

бсп няма кандидати там където дпс има свои, това говори,че бсп напълно е изоставила тези районите на дпс

22

Мистър Х

преди 10 години

Гърмен - БСП,ДПС,ВМРо - 67 процентга, Герб 33Белене - БСПШишманово, Харманли, - ДПС -222 от 234 души, 7 невалидни, 5 за ГербТрън печели Герб , на втоор място е БСП в коалиция БЗНСс.Царимир, Поливди - Балотаж между герб и Нова алтернативаЯНко Богданов Инициативен комитет (БСП) печели в тополвград, Герб са втори.Много искам да видя ББ довечера по ТВ и да ми ,обяснява как печелят навсякъде...

21

Мистър Х

преди 10 години

андидатът на БСП Момчил Спасов е избран за кмет на община Белене. За него са гласували 2276 избиратели от общо 9220 имащи право на глас.За поста се състезаваха четирима кандидати. Втори по резултат е Милен Дулев от местната коалиция "Бъдеще за община Белене", който събра 1290 гласа. Трети е Емил Михайлов, издигнат от местната коалиция "Демократи и земеделци за Белене", а най-малко гласове - 148, е събрала Милена Мънева от политическа партия "Нова алтернатива". Избирателната активност е била 49,17%.

20

Мистър Х

преди 10 години

Веднага след закриването на изборния ден се знаеше, че кандидатите на ГЕРБ и Нова алтернатива отиват на балотаж в пловдивското село Царимир. За кандидата на ГЕРБ Христо Габеров са гласували 285 души, за кандидата на "Нова алтернатива" Георги Механджийски - 154

19

Мистър Х

преди 10 години

Кандидатът на ДПС Сенан Кадир спечели убедително изборите за кмет на село Шишманово, община Харманли. Пред урните са се явили 234 от общо 450 избиратели в селото. За Кадир са гласували 222 души. Неговият опонент - Христо Димитров, издигнат от ГЕРБ, е получил 5 гласа. Седем от бюлетините са били невалидни.

18

Мистър Х

преди 10 години

ГЕРБ и БСП отиват на балотаж в девинското село Селча. За кандидата на ГЕРБ Али Парпулев са гласували 120 души, за кандидата на БСП Венелин Иванов - 125 души

17

Анонимен

преди 10 години

*** и турците ог Белене и Гърмен ще чакат електората на ГЕРБ да им изкара парите за ядене! Щото с долнокачествен тютюн и безработица НЯЯЯМА ядене!

16

Рали1

преди 10 години

Нали бяхме освободени от страха.А пак списъците за дърва диктуваха резултатите.

15

неутрален

преди 10 години

ДПС,БСП и АТАКА-здрава,любовна прегръдка.Горчиво...

14

Гадателката Гана

преди 10 години

До социолог.Най-вероятно да си шопски ***. Мутрата бойко методиев борисов-*** ще спечели,когато види отвратителната си мазна мутра без огледало.Пък до следващите избори дано сърбина си изпълни ангажимента.

13

Анонимен

преди 10 години

Ne narod , a mar6a kakto e kazal poetat

12

Анонимен

преди 10 години

Минка Капитанова - ДПС Верхат Ислямов от ГЕРБ :))))

11

социолог

преди 10 години

И като са толкова велики защо БСП и ДПС не спечелиха в гр. Трън. Гърмен си е Турско село и тия с шалварите нямат нищо в главата, а Белене чакат БСП да спре да краде и за тях да остане нещо.Анализите показват пак , че колкото и да плюете Б.Борисов следващите избори пак той ще ги спечели.

10

Воян

преди 10 години

Ха,защо ДПС бе,та нали лично Борисов отговаряше там за изборите,нали лично ходи два пъти и обещаваше какво ли не!Хората се чудеха на глупостите му и се питаха,дали този съзнава,че не е министър-председател и в кое време живее.Поканете го сега за коментар и ще видите какво ще ти ръси.А истината е,че вече полиция,НАП,НОИ,МОИ,ТВОИ и тем подобни институции вече не са в негови ръце,а те основно му печелеха изборите с рекет,заплахи,тероризиране и всякакви калташки номера.

9

Анонимен

преди 10 години

До бгТочно така БРАВО

8

Супер

преди 10 години

ГЕРБ пак издухаха супарата браво на здравия разум на хората мразещи ***!

7

тънко

преди 10 години

За БСП било Белене, а за хората пак нищо не остана!!!Опомнете се! Спрете с поддържането на статуквото!