111

да бе

преди 10 години

В тази ситуация виждам едно безсилно нещо, и то е правителството!Виждаме жалкото ви съществуване без Атака,....... другарю Станишев.Не знам,кой е безсилния но не са ГЕРБ и Б.Б.

110

Анонимен

преди 10 години

БОКО,БОКО-*** СИ КАТО *** ..АМА НАХАЛЕН И БОГАТ--КРАДЛЬО..!!!!

109

Анонимен

преди 10 години

Двете крила на БКП,а именно БСП/дс и ГЕРБ/дс разиграват българския народ! Оставка и вън на всички червени циркаджии,съд и затвор за гадовете!

108

Анонимен

преди 10 години

До кога некадърния съветски КГБ пратеник серГЕЯ(МОСКОВСКИ) ще скърца в българското народно събрание? ДО КОГА? ЧЕРВЕН МАЗЕН ***!

107

Обяснявам

преди 10 години

Всички тези въпроси, стоящи за решаване от Парламента, въобще не интересуват ГЕРБ и Боко. Той самият си казва, че в Парламента е деструктивен и целта му е само сваляне на правителството и нови избори. Нови избори, които те НИКОГА няма да спечелят. Така че смятам за напразно Станишев да се мъчи да им обяснява правилата на парламентарната демокрация. Те просто "ни приемат - ни предават".

106

Анонимен

преди 10 години

Добре де какво е това, не ме кефи какво говорите няма да идвам на работа. Къде другаде го има това, не ти изнася - не идваш на работа, но си взимаш пари. За краденето ясно, но все пак, поне да симулират дейност. После защо емигрират младите, е па като не си син на политик то реално в тая *** държава няма абсолютно никаква перспектива, работиш за помощите на ***, едвам събираш пари за ядене, на почивка ако искаш да идеш трябва кредит,живот ли е да го опишеш.Няма да си хабя младоста,мерси

105

Драган

преди 10 години

Бойко е пич и много ме кефи ! Станишев е пълен *** защитава руски интереси.....Бедни сме защото имаше и има БСП-БКП !

104

makedonski

преди 10 години

Всеки, който гласува за БСП, всъщност гласува за ДПС и Доган. Трябва да си пълен *** да го направиш или да си престъпник. Друга възможност няма!

103

frogyg

преди 10 години

Като не щете ГЕРБ, си гласувайте за Миков...

102

Capricornicus

преди 10 години

Kолко истина има в последната дума на заглавието и манталитета на герберастите...Хамстера пак трупяса тиквата, абе природата си природа, затова зеленчуците са под млекопитаещите в хранителната верига...

101

NIKO11111

преди 10 години

А, другарю Станишев нещо имате против *** катуни ли?А кой ви избра на власт? Ама прав сте то *** катуни вече няма и *** станаха по- богати от българите, ама не защото имат повече акъл от нас ами защото и вие от БСП насила ги държите на власт вече повече от 23г. и си ковете избори не по вкуса на българите, а по ваш си вкус, както ви е изгодно.Ама нищо, тя *** партия- ваша рожба ДПС вече ви прочете надгробното слово и вие сте умрели, заедно със змията ДПС, която излюпихте.

100

някой

преди 10 години

А-а-а, Серьожа, избягвай такива сравнения, моля те! Че и теб ще те погне Красимир Кънев.Иначе ББ е един голям ***. С тези циркове, дето ги разиграва, електоратът му още ще намалее.

99

vesko02

преди 10 години

Бая се е изпотил докато е проронвал тези агресивни слова.Може да е репетирал с рокерското си яке пред огледалото.

98

Ботев

преди 10 години

Съси, ти и твойта клика сте вредни за България. Не смеете вече да идете на интервю в телевизиите, за да не ви питат пак "кой?". Можете да се показвате само в парламента за дълги монолози и по ТВ7.

97

Анонимен

преди 10 години

До и азТежък ментален случай cи. Клиничен. Лишен от възможност за собствено мислене и възприемане. Изцяло манипулируем. Каквото кажат партията и правителството това е истината. Съвременен комунистически подрастък екземпляр под индиго. Чул-недочул, разбрал-недоразбрал, повтаря след Мая-Лая Картечарката, накичена с поредната си скъпа дрипа, наглите глупости, които тя и великанът на мисълта и знанието нейният началник Напоил Смешиков, изплюват. ... И ти лижеш ли, лижеш ...

96

Анонимен

преди 10 години

Станишев все повече се превръща в *** на бат Бойко !!! Нещата ще си дойдат на мястото.

95

Мръвчо

преди 10 години

Мишки сте и ти и Борисов! Време е да си ходите и да понесете отговорност за простотиите си.

94

Стар Краставичар

преди 10 години

Номерата на матрьошките от Позитано да заменят АТАКА с ГЕРБ не минават !

93

investor

преди 10 години

Тийнейджърка потресе цяла България с думите: "Добър ден, роби!"Добър ден, роби! Бачкате ли здраво за 300 лева, А? И за 200 ще бачкате, ако Дянков огладнее...Сигурно не ви е срам да си гледате децата как обикалят покрай витрините с китайски ***, със старите си изтъркани 'обущета'...Бачкайте и ги лишавайте, че Дянков е гладен...Спи, народе! Преклонена главица сабя не я сече! Спи, народе! 240 душмани безсмъртни имаш, дето 7 000 000 никога не могат да ги победят, защото са 7 милиона - всеки за себе си!Спи, народе...Бъдеще има за теб някъде далеко в чужбина, далеко от род и родина,

92

Данко

преди 10 години

Българи, спрете се за малко! Вижте колко злоба и омраза има в писанията Ви! Та потърпевшите от действията на всички управляващи досега сте Вие! Използвайте усилията си за нещо градивно и полезно. Ако не можете да предложете нещо рационално, поне спрете обидите и клетвите! Единствените печеливши от тях, са тези, които са ни "управлявали" и продължават да го правят. Тяхната изначалана цел е да има разделение, противоборство и липса на единение в народа! "НАРОДЕ!"