31

681

преди 10 години

Ама то и да искате тя не може да бъде затворена -границата ни де с Турция, щото вече ги няма ни кльоновете, ни мрежите, ни браздата само тук там се мяркат някой и друг патрул, та нали сме демократи ,заголени сме и отвсякъде могат да ни оправят!

30

Сюлеман от Коджаели

преди 10 години

Няма затваря прави ви, защото ви роби и ни кажем няма значи няма, всичко араби ше докарами в булгария и ви станете араби до 20 год. винове е тодур живков, сега за ваз само мъка

29

пенчо

преди 10 години

А преди години Гърция как си затвори границата с Турция??? И въобще не им пукаше. Защото са пичове и уважат националните си интереси. Нашите продажни политици нека да лижат г.за на Америка, ЕС, Турция и когото сварят. Кога ли им е пукало за България и народа! Но на нас трябва да ни пука, ако сме българи.

28

анонимен

преди 10 години

А ГЪРЦИЯ КАК СИ ЗАТВОРИ ГРАНИЦАТА! ? НО С ТОВА ПРОДАЖНО ПЕАВИТЕЛСТВО ,НИЩО ДОБРО НЕ МОЖЕ ДА НИ СЕ СЛУЧИ !!!

27

Анонимен

преди 10 години

Турция е страната, от която всеки ден към Германия и обратно прелитат стотици кемтрейлс самолети повече от 8 години !!! За това време над бедна България са изсипани и продължават необезпокоявани от никого стотици хиляди тона отровни вещества, канц. вируси, тежки метали, наночастици алуминий и др. Над България се провежда ГЕНОЦИД, за който правителствата мълчат! Народът не трябва да спи и да се оставя това да продължава, нито тези бежанци да идват понечето от тях са жени с деца!? Чудно защо ли!?

26

Ботев

преди 10 години

Маринчоо, и теб от коя африканска гора те внесохме че си толхова изабен и *** като гъс?Никой не говори за затваряне на КПП-тата. Говорят ти за затваряне на границата - кльона, кльона Маринчо да го оправиш искат. Да няма дупки. Който влиза в БГ да влиза с документи. А не през гората.Проблема с бежанците ДНЕС е финансов. След 10 години ще е демографски. Децата ти ще учат суахили като втори официален език, Маринчооо

25

пияният

преди 10 години

информация за овцете,наречени "българи": ЕДНА ОТ ОСНОВНИТЕ ЦЕЛИ НА ВСИЧКИ ТЕЗИ ГРАЖДАНСКИ ВОЙНИ В АРАБСКИЯ И АФРИКАНСКИ СВЯТ Е ИЗНОС НА БЕЖАНЦИ КЪМ "ЕВРОПА",С ЦЕЛ НЕЙНОТО ЕРОЗИРАНЕ И ЛИКВИДИРАНЕ НА БЕЛИЯ ХРИСТИЯНИН!!ПОМНЕТЕ ТОВА!!!

24

Анонимен

преди 10 години

Ясно! Махаме и граничните КПП, махаме митниците, махаме всички прегради, насам народе, ние сме толерантни, гостоприемни, имаме земя и пари в излишък и работим за свят без граници!!! ВИЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЯВНО ГО ИМАТЕ ЗА СБОР ОТ ***!!!! Почвайте да охранявате границата, външно да отправи протестна нота към Турция, защо ги пропускат?!??? Пак ли тайни договорки задкулисно зад гърба ни?!??? За колко се продадохте!???

23

Анонимен

преди 10 години

Дано до всеки червен бокл.к и член на партия юруш легне по един ***, нали в Сирия няма проблеми там цари мир, разбирателство и хармония!! Защо всеки ден в държавата ни влизат тумби с *** ей *** сте си и тва е!!! Оставка!!!

22

емир

преди 10 години

Има стотици изоставени къщи в Родопите, нека братята ни сирийци се заселят тук. В кърджалийско има цели пустеещи села, тук християни не могат да виреят, но поне сирийците няма да имат големи роблеми с адаптацията.

21

Анонимен

преди 10 години

Никакво затваряне на границата, докато Южна България не се насели с няколко десетки хиляди араби.

20

мето

преди 10 години

Що се правите на *** и говорите само за КПП? Затворете зелената граница, дето не е на картите, а? Признайте, че има цели махали в турско, още от комунистическо! Дайте на прокурор тези, които прададоха танковете Майбах закопани по границата на колекционери. С две думи правенето на *** не минава!

19

gtf

преди 10 години

като са финансово обезпечени ... ЗА КАКЪВ ** отпускате пари от бюджета и на кого ?кво се правите на мишоци - затваряйте границата ВЕДНАГА !Майките с деца да поемат към Франция, която фианнсира тази война.

18

Анонимен

преди 10 години

Ще става някаква,просто е нейзбежно!Българина търпи,търпи и като му падне пердето почва наред.Пример:човека който застреля банкенрката!

17

anonimen

преди 10 години

ami amerikancite kato sa tolkova zagrijeni za tiq ***,da si gi natovarqt na korabi i v Amerika,6to gi butat na nas ,a bogatata Amerika,si umiva racete.

16

Иво-000

преди 10 години

Затварянето на границата ни с Турция - немислимо----пенсионерите измират ние тези ще ги хрантутим, да се махат веднага ***.....

15

Анонимен

преди 10 години

Ауу горките сирииски жени и деца кой ще ги пази и закриля освен наще алчни политици, който продават собствения си народ за жълти стотинки, и дори му отказва каквато и да била помощ. А се юрнали да помагат на някакви неграмотни маймуни който цял живот са крадяли и ще продължат да крадат на наша територия, освен всичко това ще бъдат издържани от наще данъци и кредит в размер на 1 милиард който отново ние ще плащаме.

14

Аз

преди 10 години

Абе българите ги гонят от апартаментите им,а тия сирииски *** направо тънат в разкош за наша сметка,аиде *** си майките ве *** ***

13

Валар

преди 10 години

Еми толкова ви стига акъла, затова е немислимо. Полека да не получите аневризма в мозъка от мислене.

12

Анонимен

преди 10 години

нито една от границите ни не става! от румъния влязоха атентаторите в бургас, от турция - криминални африканци, от сърбия - куйовичи, йосифовичи и прочие ***, от мънкедония - кандидат песвдо-българи и албанци, а от гърция - данъчни измамници, които търсят бели роби. Посочете ми една граница, която да е наред!