17

Гражданин на РБ

преди 10 години

Неутралитет! Категорично!Не харесвам Болен Лидеров, но от изказванията му днес, съм съгласен с още едно: Никакви отношения със Световната Банка и МВФ. Тези 2 институции са инструменти на финансовите кукловоди на света.;-)

16

п

преди 10 години

шоп, не си хаби думите, че никой не те слуша и всички ти се смеят! А колко виртуален бой си изял....? С тонове, където и да се появиш. Внимавай, че всичкия тоя негатив се трупа и скоро в един прекрасен ден ще се намериш под него! Тогава да не се питаш откъде ти е дошло? От всички, които ти цъкат минуси!

15

Анонимен

преди 10 години

Три комисии в НС против неутралитет за СирияПредложението на "Атака" не срещна съмишленици ЕТО ЧЕ САМО АТАКА Е НОМЕР 1 въпреки всичката помия срещу Сидеров

14

ХА,ХА,ХААААА....

преди 10 години

КАКЪВ НЕУТРАЛИТЕТ ,БЕ *** ....??!!След като приемате техни бежанци ....значи вече, СТЕ "СТРАНА ПО КОНФЛИКТА"...!...а , няма да можете да спрете сирийските бежанци ,защото това е ЕВРОПЕЙСКА ПОЛИТИКА./ИЗОБЩО :...атакистите на Воленоглу ,разбират от политика --колкото *** от изворна вода...../СМЕХ!!!!!!!!!!!!!!!

13

Shop

преди 10 години

Не може да си съюзник и да пазиш неутралитет. Башар е враг, следователно трябва да му махнем главата. Това е единствената достойна позиция, другото е пораженчество и слугинаж на ***.

12

Монархист

преди 10 години

Глупави политици. Точно неутралитет трябва да запазим, а не да ходим да се правим на големите мъже. Жалко. И вие сте същите като предишните - ходите ли лижете нечии дирници, дали на запад, дали на изток - няма значение, важното е, че сте дирниколицачи.

11

Патриот

преди 10 години

Ако ни въвлекат във война, а май това се готвят да направят, пак ние ще оперем пешкира и невинната кръв на деца и майки от Сирия и всички страни, които ще бъдат въвлечени ще падне като изкупление пак върху България! Тежко ни горко, ако позволим това! Всяко едно действие и решение на властта се разпростира върху целия народ, като добро или зло, защото са избрани от народа.Трябва народът да се разграничи от решението им, чрез озвучаване в медиите , петиции към НС, иначе ставаме съучастници!

10

Георгиев

преди 10 години

Статията е ничия, по точно нищета. ГЕРБ и БСП са оглавявани от евреи, ДПС от ??? Атака от страхлив ***, който съзнава, че са го оставили по милост, да изпълнява роля на националист. Нали в Лениновата максима се казва, че да овладееш едно движение, най- лесния н-н е да го оглавиш... Така че има "паритет" на клановете. Но, не се заблуждавайте, че ако има война ще продължи да е така. И какво значение имат думите на тая куха лейка за ракетите, те знам. Може би замисля да отговори на огъня? Плъх!

9

славянин

преди 10 години

Всъщност нашите властници никога нямат собствено мнение, просто не могат да си го позволят защото нямат нито достойнство, нито собствена воля, нито топки! Те просто са едни кухи резонатори повтарящи механично това което им е подадено от настоящите господари!

8

славянин

преди 10 години

Аз не виждам по-добро доказателство от това, че Атака няма нищо общо с управляващите! Коалицията е двойна, не тройна!

7

tt2

преди 10 години

единствената партия, която защитава българския интерес е атака и колкото и да плюят по Волен ясно се вижда слугите на колонизаторите кои са - но вие пак не гласувайте на избори и пак плюйте.

6

DDT

преди 10 години

Айде почвайте коментарите по световните проблеми- дойде ракиено време..Както е казал един велик дипломат най-голямата грешка на всяка демокрация е че мнозинството безпросветни граждани се опитват да се бъркат в отношенията между държавите да обсъждат събития от които си нямат никаква представа- та давайте ваш ред е. В случая ня БГ лошото е че и правителствата са ни извадка именно на тея граждани, освен това се служат и на някои...

5

Анонимен

преди 10 години

Чий ще го дирим в Сирия?!?!? Да оставим на страна, че за Сирия всичко е инсценировка с цел Америка и Израел да намажат филийте, но ние какво ще правим там, пушечно месо ли ще ставаме? Не съм симпатизант на Болен Сидеров, но май се оказва, че само той е останал с акъла си...

4

Анонимен

преди 10 години

И като хамериканците и другите се дръпнат и ще останем ние във война със Сирия и нейните съюзници.Още доказателства за тъпанарщината на управляващите.

3

Анонимен

преди 10 години

Коя ли сега е тройната коалиция? АТАКА предлага България ДА НЕ УЧАСТВА ВЪВ ВОЙНА - а ГЕРБ,БСП и ДПС СА ПРОТИВ. КРАЙНО БИЛО БЪЛГАРИЯ ДА Е НЕУТРАЛНА В ЕДНА ВОЙНА

2

Анонимен

преди 10 години

До Денч0Ти наред ли си? Бързо си пий хапчетата!

1

Денч0

преди 10 години

Докато не ни въвлекат във война БСП няма да мирясат.Може би това е целта им-България да я няма.