65

Ще видите колко весело ще стане, когато бензина чукне 5 лв, а после почнат и тълпите от нагли евреи, които също ще се евакуират. Но за разлика от сирийците, евреите си мислят, че България им е бащиния. А после ако дойде и някой друг радиоактивен облак, тогава вече "веселбата" ще е тотална.

64

TS

преди 10 години

До ГУРБЕТЧИЯНай-откровено ти заявявам, че си един ***. Обиждаш наляво и надясно българите, а въобще не ти е ясно колко сме толерантни и от това си патим. Родом съм от Делиормана (в Североизточна България за тези, които не знаят) и над 90% от приятелите ми са турци. Та да си кажа за "възродителния процес", понеже се правиш на ангелче - турците са подготвяли яко клане, всеки е имал списък кои съседи и познати българи да коли, кой с ножове, кой с каквото има. И ти си имал списък.

63

1100:0 лв

преди 10 години

Бежанеца е по-ценен от българина, за българката да не говорим.

62

в

преди 10 години

*** като сталинка отдавна са забравили що е род и родина,тя ще отиде в амерока, а там всичко е от безбожник нагоре, но не мога да разбера политиката на държави като англия и др. чиито крале са провеждали кръстоносните походи именно с тази цел отвоюване на светите земи от мюсюлманите, ричарт лъвското сърцеедва дали си е представял че неговото кралство ще приюти и ще издържа всичката *** срещу която той се е бил, рицарите тамплиери каде ли са сега.западната култура след 20г как ли ще изглежда

61

Анонимен

преди 10 години

какво й пука, тя отдавна е напуснала България. На чужд гръб и сто тояги са малко, голема работа.

60

Марк

преди 10 години

В продължение на коментара ми под 62 да продължа:Не смята ли г9жа Кристалина Г., че споменатите подолу факти говорят за целенасочена политика за настаняване на мюсюлманско население в Европа с подалечната цел за ислямизация на страните? Как смята, че ще се развиват демографските процеси в сирийската общност, която ще остане в България при средна бройка дец 78 в сравнение с българската раждаемост, която е под 2 деца на семейство? И накрая всичко това не касае ли националната ни сигурност?!

59

Марк

преди 10 години

Тази госпожа все повече започва да прилича на една друга, която беше известна като "Мадам Йес"!! Кристалина Г. следва да обясни как разбира тя слендите факти:1. Катар и Саудитска Арабия са затворили границите си за сирийците при положение , че са несравнимо побогати и найвече са мюсюлмански страни!! ЗАЩО?2. Богата , мюсюлманска Турция не предоставя на сирийците статут на бежанци! Те са само "гости" там! ЗАЩО?3. тези два факта не говорят ли нещо на госпожата?не става ли въпрос за целенасоче

58

gtf

преди 10 години

разбира се, че има заплаха за националната сигурност, какво ще дирят мюсюлмани точно в най-бедната страна ..границата трябва да бъде затворена НЕЗАБАВНО !Знаем кой финансира войната - да поема бежанците..

57

Валентин

преди 10 години

Стига сте лъгали. Границата си е наша и трябва да се затвори за ИМИГРАНТИ. Бежанци щеше да има само ако войната беше в Гърция, Турция или Сърбия. Обща граница с арабските *** нямаме, така че за никакви бежанци не може и дума да става. Стига лъжи и манипулации.

56

Тервел

преди 10 години

Тервел който навремето спря Арабите и Исляма в Европа и спаси християнстово от изчезване сигурно се обръща в гроба. Но ще този път победата ще е бавна с демографски процеси.Нашите деди са били силен народ не го забравяйте, и все още тяхната кръв тече в нашите вени.

55

Анонимен

преди 10 години

Сорос дава луди мънги да подържа висок рейтинг на Сталинка и Росенка! ТЕ ТОВА Е ИСТИНАТА!

54

Анонимен

преди 10 години

АТАКА!

53

Анонимен

преди 10 години

Издръжката на един бежанец е над хиляда лева на месем, май. И какво излиза - три - четири българчета или пенсионера са равни на един бежанец . Госпожо Кристалин аобяснете кристално ясно на хората какво точно правите с България и вие включително!!!!!!!!!

52

Анонимен

преди 10 години

САЩ/Израел ,Франция и Турция ДА СПРАТ ДА ВЪОРЪЖАВАТ АЛКАЙДИСКИТЕ "БУНТОВНИЦИ" И МИРЪТ ЩЕ СЕ ВЪЗСТАНОВИ В СИРИЯ!Не споменавам саудитците и катЪрите защото са кукли на конци...

51

една българка

преди 10 години

Единствен,Сидеров в момента иска да се затворят границите,но....масите явно предпочитаттакива като Сталинка....ами,хайде,да им е честита

50

Анонимен

преди 10 години

и тази кат племенника си.

49

знаещ

преди 10 години

как пък не ! Можем да я затворим и още как!Сталинка тръгнаха да я използват за викач срещу Сирия.Големите обаче се разбраха и Сталинка сега ги плещи врели некипели.Ако Сталин станеше от гроба би и набил поне 2 шамала, че му излага името.

48

Анонимен

преди 10 години

Гурбет, да ти е направило впечатление на колко места в Корана пише едно, а после пише обратното??? Само това те питам и нищо повече...

47

Константин I

преди 10 години

Нека припомня ,че семитите евреи създадоха и насадиха на братята си семитите араби мохамеданството само и само да се противопоставят на православното християнство. Братя християни ,семитите - са антихриста.

46

Анонимен

преди 10 години

до гурбетчияСлед ВСВ от запада ни напълниха с ***, сега искат пак от запада да ни напълнат с чалмалюги... Казвам го и на запада и на теб -МЕРА СПОРЕД МЕРА!