24

Анонимен

преди 10 години

bashkircho, нямам навика да отговарям на постове във форуми, защото всеки е свободен да изрази мнението си, без да е критикуван за това, че има мнение, каквото и да е то! Но не мога да се сдържа: Ти си най-великия демократ, който съм срещал, макар и във форум! Човеколюбието ти подминава нашето време поне със 100 години! Посоката на летоброене си избери сам! Продължавай все така, демократино!

23

bashkircho

преди 10 години

До ghVzemi procheti ruskata kriminalna hronika po-dobre.

22

gh

преди 10 години

такива неща само в щатите могат да се станат

21

DonkaKAziska

преди 10 години

Повече такива добри новини да четем!!! :)

20

DonkaKAziska

преди 10 години

Повече такива добри новини да четем!!! :)

19

bashkircho

преди 10 години

Tolkova deca izbiha i osakatiha v Siria nikoi nishto ne kazva :) utrepali edin negar v USA i vdignahte vriava do nebeto ...

18

пацифист

преди 10 години

Бях фен на САЩ! Разкайвам се! Тази държава се превръща в опасност за останалия свят, съизмерима с опасността от фанатизираните религиозни радикали! Но за да съм обективен, трябва да призная, че ***, които да застрелят дете има къде ли не! Въпросът е как да ги разпознаваме и да ги озаптим, преди да извършат подобна гадост!

17

bashkircho

преди 10 години

chervenite shmatki pak se praviat na golemi moralisti:) za dyrjava s razmerite na USA ne vijdam nishto ne normalno da se sluchvat takiva raboti. Sluchvat se dori v malka dyrjava kat BG, a vie cherveni utrepki ako si mislite che v Rusiata vi e rai vzmete da prochetete ruskata kriminalna hronika.

16

оф

преди 10 години

Престъпниците са там, където има най-много пари .Същото е и в България - бандюгите са най-вече в София и по морето . Ако някой иска спокойствие , може да избере примерно Северна Корея . Там сигурно и кражбите са рядкост, а камо ли убийства.

15

!!!

преди 10 години

Станалото е трагедия, но нека се замислим как е при нас , в България... Ню Йорк е три пъти по-голям от родината ни, а умишлените убийства са три пъти по-малко, от което следва, че този тип престъпления са по-разпространени при нас. Изводите си ги правете сами!

14

Анонимен

преди 10 години

ПРИ СБИРЩИНАТА ОТВЪД ОКЕАНА ТЕЗИ НЕЩА СА СИ ВСЕКИДНЕВИЕ. ПРИЯТЕЛИ СА МИ РАЗКАЗВАЛИ ЧЕ В ХАМЕРИКАТА СЛЕД 20 ЧАСА СИ Е ЧИСТО САМОУБИИСТВО ДА СЕ РАЗХОЖДАШ ПО УЛИЦИТЕ. ЕДИН ОТ ТЯХ СЕЕ ОПИТАЛ ДА СЕ ПОРАЗХОДИ И СА ГО ПРЕЖОБИЛИ. ДОБРЕ ЧЕ НЕЕ НОСЕЛ МНОГО ПАРИ В СЕБЕ СИ.

13

Хамериканец

преди 10 години

Руснаците и Китайците да дислоцират подводници и пехотинци към USA незабавно! Тази жестокост там трябва да престане незабавно !!!

12

Червена Зора

преди 10 години

Американската "демокрация и ценности" в действие , иде ми да повърна ! *** , извратена държава !

11

С.С.С.Р

преди 10 години

До АтакистНадали ще отидат , от тука възхваляват УСА , защото доларите на Сорос ги надрусват кораво .

10

Атакист

преди 10 години

до 9 На тия дето ги изброи дайте да им намерим по една квартира в Бруклин или Бронкс. Много ще се зарадват на хамериканския живот там!

9

С.С.С.Р

преди 10 години

По принцип всеки ден четем за какви ли не зверства в империята на злото , но това е прекалено и къде са сега психарите Одисей 1 , Шоп и STARBUCKS USA да кажат тези случки дали не са от "хубавият живот" там ! А инъче като се замислим какво може да се очаква от държава , събрала генетичния *** на планетата ?!

8

Атакист

преди 10 години

Особености на хамериканския ром!

7

AIMILIVS

преди 10 години

Нация основана върху грабене и насилие , не че няма умни и свестни хора там , но има и страшно много *** ..дяволска държава.

6

Дедо ви

преди 10 години

Според официалната статистика на САЩ, в страната на три секунди става едно престъпление.Това прави малко над десет милиона на година.Ако само 10% са с присъда затвор това са един милион пандисчии на година.По нататък сами си направете изводите(например за 5 г..Или за 10).И те ,САЩ,са тръгнали да оправят света......Горкото дете,горките родители.

5

bau

преди 10 години

Хахаха, аве пръдльовци, какво ревете все едно никъде другаде не се случват такива зверства...в милата ви татковина ли, или в скъпата ви Русия?