88

Анонимен

преди 10 години

98До эллл бэнди Боже колко си ***!! ***, ***, та чак вдлъбнат! А бе червена *** , да си чел случайно лафа :"ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ, НО САМО КАТО ФАРС!" Колкото ПоСерГей е Ленин, , колкото Петното е Дзерджински, толкова и ти ще видиш социализъм!!

87

denim58

преди 10 години

Ето ви повод за гражданска война! Що за мин.председател и министър на МВР имаме, след като се срещат с криминалният контингент,който пък им предлага паравоенните си структури за саморазправа?! Аз не чух нито Оглушарски, нито Йовчев да направят забележка дори на тези самозабравили се хора! Това означава мълчаливо одобрение и е по скандално и от назаначението на Пеевски! Искам незебавно оставката на тези двамцата- Орешарски и Йовчев! Искам Цацаров и цацаратурата да се самосезират! Явно ще се бием!

86

эллл бэнди

преди 10 години

Драги НАИВНИЦИ,БИ ТРЯБВАЛО ДА СТЕ РАЗБРАЛИ,ЧЕ С ИГРАТА НА ДЕМОКРАЦИЯ СЕ ПРИКЛЮЧВА ОТ СЕПТЕМВРИ ДЕВЕТО ЧИСЛО 2013 ГОДИНА.връщането на развитото социалистическо общество е на дневен ред още повече,че това е мечтата на голяма/80%/част от така наречения народ.Каквото било било.Оставка на Станишевх и Орешарски оцелелите ще видят след поне 20-25г.Но това е съзнателният избор на хората.

85

Анонимен

преди 10 години

Петното и Юрдан Бонев служат за отклоняване на вниманието от Болен-оглу, който ще подкрепи бюджетния дефицит в коалиция с етническата партия.

84

Анонимен

преди 10 години

Погроми ! ? Зaпaзенa мaркa нa комунистите ! ,,Крaдецa викa,дръжте крaдецa !,,

83

Анонимен

преди 10 години

Монополи ,Концесии,Погроми,,, .ВсиЧко товa е в ръцете нa комунистите !

82

эллл бэнди

преди 10 години

как да предизвика вниманието на медиите и да направи обучителна програма на медиите какво е новина на деня.ЗА ТАЗИ БЕЗЦЕННА ИДЕЯ И ГЬОБЕЛС НЕ СЕ Е ДОСЕТИЛ.УСЕЩАТЕ ЛИ КАКВО ВИ ЧАКА-А ТАКА КОИТО КАКВОТО ИСКА СИ ГО ПОЛУЧАВА.БОКО БИЛ ДИКТАТОР,ЕТО ВИ СЕГА свобода.

81

эллл бэнди

преди 10 години

Февруари месец направихме революция и няма да позволим сега контрареволюция на олигарсите да бламира това, което работи правителството, добави Нина Гергова от Гражданска инициатива За нов обществен договор.ТАКА ТОЧНО НЕ БИ СЕ ИЗРАЗИЛ И ЛЕНИН.ЗВУЧИ НЕПРИВИЧНО НО Е ФАКТ.ВРЪЩАНЕТО В КОМУНИЗМА Е НЕОБРАТИМО,ТОВА ПОНЕ ВИ Е ВЕЧЕ ЯСНО.ТОЗИ ПЪТ СЕ НАСАДИХТЕ ЗЛОВЕЩО,ЩЕ ТЕЧЕ КРЪВ ОТ ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ДУПКИ-ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ.

80

Анонимен

преди 10 години

23% подкрепят ,,зaемa,, ! Респективно толковa подкрепят товa ,,прaвителство,, !

79

эллл бэнди

преди 10 години

Явно подготовката за новият 9 септември върви с пълна сила.Малко остана.Това с доброволните отряди е началото после е ред на доброволния съд,прокуратурата винаги си е била волна и доброволна,Белене и като затвор и като АЕЦ както знаете чака рестартиране.Кървави сълзи ще ми роните.

78

Герчо с тамбурата

преди 10 години

До сократ Драги ми Сократе,много си прав,защото в цялата тази ,,демократична дандания най-много пострадаха селяните в България-на тях всичко като земя,животни,строителство,култура, училища,читалища и сега селата им,са варварски разграбени, ограбени заедно с техните политически партии БЗНС,които изчезнаха яко дим Сега селяните получават по един тас жито за декар земя от арендатора, а онзи взема цялата реколта на този декар плюс и европейската субсидия-това се казва грабеж

77

dimitar

преди 10 години

petnoto???-sigurno ima zashto da go narichat taka.tova sa priyatelite na milite ni komuneta.i tezi petna(leketa) iskat da ni upravlyavat,i tezi hora ste gi chakame da ni opravyat ikonomikata??? 23 godini vse te ni upravlyavaha(samo si smenyaha imenata)-vreme e da gi pochvame.stom ne iskat mira ste ima i sekira-vreme e narodat da se sabudi da otvori ochi.

76

Герчо с тамбурата

преди 10 години

Кой дава права на некой си да цензорира мненията на хората в компютрите и да забранява на същите да дават мнения по дадени статии, Тази цензура е по лоша и от тази при Фашизма ,

75

сократ

преди 10 години

Драги ми еничари и *** от жълтите павета,давате ли си сметка накъде ще бягате,ако грозните,неинтелегентните и *** селяци от провинцията тръгнат от всички посоки към цирея на размириците наречен София.Няма по страшно от ИВАЙЛОВИТЕ дивизии.Господ да ви е на помощ милички ми интелегенти които ядете нашия хляб,а сега ни искате и кръвта.Що за смешници щъкат по жълтите павета.Престанете защото,ако ние тръгнем тогава жална ви майка.В миши дупки ще трябва да ви търсим.България е на всички.ИЗЧЕЗНЕТЕ

74

Анонимен

преди 10 години

следващото правителство: петното- министър на мвр, шамара- министър на културата,бареков-министър на информацията ха честито!!!!

73

Божо

преди 10 години

Гнусни червени *** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

72

Анонимен

преди 10 години

Sergei da si zaminava v ykraina toi sasipa balgariq

71

Гост

преди 10 години

Браво, ако някакво друго правителство "направи обучителна програма на медиите" ще се ревне, че няма свобода на словото. Не разбирам сега какво става - извънредно положение ли се задава, шпицкоманди и въобще ние какво - Сирия ли сме? Ей, демократи?!!!!!!!!!!Какво става? И това само защото хората им казват, че ни ги харесват и не ги искат! Не знам с какви очи ходят по улиците....

70

АЗ

преди 10 години

МРЪСНИ ЧЕРВЕНИ *** ! ЩЕ ДОКАРАТЕ СТРАНАТА НИ ДА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ДОЛНИ *** . КАКЪВ Е ТОЯ ПЕТНОТО БЕ ? КОЙ Е ТОЯ БЕ ? КЪДЕ СА ЖУРНАЛИСТИТЕ ПРОДАЖНИ ДА АНАЛИЗАРАТ СЕГА ? КЪДЕ Е ДЕБЕЛИЯ МАЗЕН ГЛАВЕН ПРОКУРОР ДА СЕ САМОСЕЗИРА ЗА ПОДБУДИТЕЛСТВО ?

69

Анонимен

преди 10 години

Тия в безумието си да останат на власт на всяка цена станаха жалки с опитите си да си създават паралелна реалност с назначени протестиращи, които единствени имат привилегията да говорят с оня плъх - Олигархски, с предварително написани въпроси, с предварително измислен сценарийй. НЕ СТАВА. НИКОЙ не можете да заблудите с жалките си театрални постановки. Вие не разбрахте ли, че народа отдавна се имунизира срещу фалшивите мероприятия, които за сметка на това са ежедневие! ОСТАВКА!