103

Анонимен

преди 10 години

Ааааау колко много хора ,и все младиииииииииииии

102

Анонимен

преди 10 години

НЯМАМ ЖАЛ НИТО ЗА ДЕЦАТА ИМ ,НИТО ЗА ВНУЦИТЕ!ТЕХНИТЕ БЯХА НАЙ-УМНИ,Зовършваха в МОСКВА,ВУЦИТЕ ЗАВЪРШВАХА В ЕВРОПА И АМЕРИКА и всички СТАНАХА МНОГО УМНИ и МНОГО БОГАТИ именно он ДЖОБА НА МОЙТЕ РОДИТЕЛИ И ОТ МОЯ ДЖОБ!СЕГА НИ НАТРАПВАТ понятието БЕДНИ РАБОТЕЩИ и най -безочливо ВИНЯТ ЗА ВСИЧКИТЕ БЕДИ "ДЕМОКРАЦИЯТА" и спестяват на склеротичните старци ,че КРАЖБАТА НА ЧЕРВЕНАТА НОМЕНК:ЛАТУРА НАПРАВИ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ НАЙ-НИСКИТЕ В ЕВРОПА!МРАЗЯ БКП ,и НЕРОДЕНИТЕ ПРОКЛИНЯМ!

101

Rysalka

преди 10 години

До Кукундели,Az ot tolkoz hybost i prelest v BG ve4e 9 godini sam v London. Predi 2 godini si doidoh s ednoposo4en bilet, yj da ostana v BG i sled 2 meseca se vurnah obratno v London- pak s ednoposo4en bilet...

100

Кукундели

преди 10 години

Този татуиран *** с червения гащиризон и боядисаната коса и той ли е цоцолист или е само хомосоциалист?Събралите се, чиято средна възраст е около 70 години, смятат, че са работили едно време и сега заслужават райска почивка. Само че през цоцолизма хората масово не работеха, а поработваха, а най-вече се мързелуваше и крадеше от държавното. Затова сме на този хал днес!Ако беше толкова хубаво, западняците щяха да тичат да живеят у нас, а не обратното!

99

Rysalka

преди 10 години

Breeei, tia pensioneri napravo ''Izbiha Ribata'' s tia podpisi... Niama kakvo da servirat na moreto ve4e...:))

98

Az

преди 10 години

До ехологПропускаш факта, че Орешарски и Васил Божков са първи приятели. В Еврофутбол няма да видиш такъв залог.

97

Ралица

преди 10 години

До zritelдецата нямат вина за греховете на предците си

96

Ралица

преди 10 години

До дъртанян-червени ами, като е скъпа водата и тока, та няма как да ги измият. сега чакат Станишката да им увеличи пенсиите, ама не питат от къде ще вземе пари и после как ще плащат внуците им и правнуците им за техните червени дупета

95

това нищо не е

преди 10 години

Аз залагам, че всички БКП-та по всички земни кълбета ще защитят другаря Орешарски - някъде около 100-200 милиарда.Така разпраявят бабите пред блока и че Даже лично другаря Ким Чен Ун ще донесе подписката от корейските другари !!!

94

zritel

преди 10 години

Тук са около 12 000 от подкрепящите. На място са събрани повече от 90 000 подписа за 1 час с 2 листа и 3 химикалки....Дано има господ за да се пържат и внуците ви за това което правите безбожници на конци.

93

Ралица

преди 10 години

До п Даааа, не можем да обобщаваме за всички , които го подкрепят с тези точно Ваши определения, защото има и хора искрено заблудени от обещанията на Партията-майка, но това не е оправдание да се оставим на ДРУГАРИТЕ да ни казват кога, къде, какво и т.н. да правим. Станишев е крайно време поне от "кумова срама" да си гледа невръсното отроче и жената и да спре да ни досажда с демагогията, а и всички негови клакьори. И я им вижте средната възраст на "обичащите"

92

Анонимен

преди 10 години

Мишо Лайняра колко кутии ще носи

91

denim58

преди 10 години

Ние протестиращите го обичаме най-много, защото сме загрижени за нервите му, които се разклатиха от искането ни - ОСТАВКА!

90

ехолог

преди 10 години

Еврофутбол ще приема залози на коя дата подписката от пилоните на НДК ще достигне 10 милиона. А бих заложил на 15 Септември, когато комунистите имат светъл празник - деня на народната милиция

89

Пешо

преди 10 години

До 87

88

Пешо

преди 10 години

До АнонименМного си зле с математиката.

87

Анонимен

преди 10 години

Kolko balgari 6te zaminat ot 2014 za velikobritania

86

п

преди 10 години

280-300 хил. са реалната подкрепа, която имат комунистите. Хора деградирали и все още мечтаещи за времената, когато партията даваше работа, казваше къде и как да живееш. Хора, които не могат да се приспособят към сегашните условия. След това идват феодално държаните от комунистическата издънка ДПС турци (аз искрено ги съжалявам, защото не са лоши хора, а и са много трудолюбиви) и няколко стотинхиляди купени *** гласове. Това е подкрепата на сегашния кабинет. А останалите 7 млн кучета ги яли

85

КК

преди 10 години

Не мога да разбера пенсионерите които подкрепят БСП. АКо приемем че са на 65 години, значи са били на 41 през 1989. Сега и аз съм на 41 и не мога да си представя човек в най-силните си години да подкрепя комунистите... направо не мога да повярвам колко са късопаметни хората.

84

Velizar

преди 10 години

Край няма човешката глупост. Орешарски сам не вярва че някой го подкрепя ;)