291

rabat

преди 11 години

До ОдисейчоСигурно само дето трябваше някой да ги изкара от газовите камери.***!

290

rabat

преди 11 години

До ОДИСЕЙЧОА ми ти може всичко да си пишеш,а *** декиш не хващаш,и ние сме учили история,и ние гледаме телевизия и четем различна преса и не се слагай за по-умен и начетен от другите.Не си авторитета който искаш да се представиш,още по-вече след като си сменяш никовете си мислиш че по-голям авторитет ще предобият фантазиите ти.Бъркаш мой човек.Стила ти на пропаганда е един и същ.Хайде сега като пишеш в Български форум си мислиш че си на площада пред парламента.Бъди по-скромен.

289

Одисей 1

преди 11 години

Не само за Руснаците е велика личност,а и за евреите,ако не беше Сталин сега нямаше да има Израел. --------------------334 Пак щеше да го има , Ционизма е преди Сталин и Сталин е само брънка от пъзела . Те го използваха

288

Одисей 1

преди 11 години

332 не си , в грешка си , слаб си в анализа , съжалявам че ти го казвам в прав текст но е така .

287

rabat

преди 11 години

До ОдисейчоНе само за Руснаците е велика личност,а и за евреите,ако не беше Сталин сега нямаше да има Израел.

286

Одисей 1

преди 11 години

330 в пъти , много пъти по малко ,а специално за Сърбия и бивша Югославия мога цял роман да ти напиша , кое защо , кога , как . Тя беше типичен ярък пример за това до какво може да доведе комунистическата диктатура дори и в цилизована уж Европа / не става дума за Индокитай например или за арабския свят /

285

rabat

преди 11 години

До ОдисейчоИда се преименуваш с друго име пак те познах-стила ти на писане е същия.А МИ ДА ХИТЛЕР Е СЛЕД СТАЛИН ,ЗАЩОТО СЪЩИЯ ГО СМАЗА .С

284

rabat

преди 11 години

До 329А защо не кажеш колко са жертвите във Виетнам,Сърбия,Афганистан Ирак,Палистина,Куба,Либия,Сирия и др.,а сега искат и в България да се пролива кръв.Егати Американската политика.

283

Одисей 1

преди 11 години

321 никакъв пропаганден западен материал , това бяха разкази на наши българи от Украйна , стига с тези духове , явно си май номенклатура , на там отива психоанлизата ми за теб

282

Сани

преди 11 години

rabat, Само комуноид може да повтаря колко е лош "запада", ние тук сме си ОК, нали? И от всичко разбираме. Вземи малко да погледнеш как живеят хората, не да се правиш на патриот. Всеки може да пътува и живее където си поиска.

281

Одисей 1

преди 11 години

320 аз пък се гордея че за 23 години нямам нито един ден трудов стаж в държавна структура , всичко което съм изкарал съм си го подсигурил сам , разбира се в преносния смисъл на думата , сам човек е само заедно място , но никога не съм бил на държавна хранилка ,а ти като гледам поне 15 години си бил на работа в държавна структура , или най-малко 15 години , може пък точно те да са изиграли роля за успеха ти сега , просто разсъждавам , гадая на база това което си написал.

280

rabat

преди 11 години

До ОдисейчоПак бъркаш събитията.Канибализъм е имало точно по времето на обсадата на Сталинград от Хитлериския ботуш.Казах ти много пропаганден западен материал четеш,но не можеш да изтриеш историята.И да се пъниш да я променяш още време ще ти трябва,тез приказки с които искаш да направиш исторически прелом ще ги раправяш на пубертети,те може и да ти повярват.

279

rabat

преди 11 години

До ОдисейчоАз имам самочувствие защото работя в България 38 години вече.Успях да подсигуря децата си със жилища,изучих ги и те работят тук и са добри профисионалисти.Така че самочувствие имам и то заслужено,но такива като теб които мечтаят за запада много малко успяват да се реализират,повечето им слугуват.

278

Одисей 1

преди 11 години

317 забравяш за Сталиските чистки преди след войната , забравяш за глада в Поволжието , където са регистрирани дори случаи на канибализъм ,между другото България им е помагала с ешелони с провизии , това са тези 20 млн , това не са онези от войната .

277

Niks

преди 11 години

До rumen221Великият български Народ! Хах! Кое ни е велико - че сме продажни и заблудени, ли?

276

rabat

преди 11 години

До grywatchСигурно по история си оставал на поправителен.Не се излагай така бе човек! Може да си объркал имената на държавите-тогава ще ти е простено,но да кажеш за втората световна война че е било мирно време,много си зле!Ако си и евреен краката на Руснаците трябва да целуваш че те спасиха от Хитлериския ботуш и газовата камера.Седни да четеш!

275

Одисей 1

преди 11 години

315 извинявай но не споделям твоето ниско самочувствие , това че ти си си избрал тази роля си е твой проблем , европейското законодателство , Европейските Регламенти и Директиви / защото това са нормативните актове , които на практика регулират обществените отношения в съюза / , те са единни за всички независимо дали се отнасят за Ирландия , Гърция , Германия или България .

274

rabat

преди 11 години

До ОдисейчоМного четеш Одисейчо западната преса и фантазираш ,но с фантазия сама не става!Кой на запад бе те има за човек?Благадарение на Б.Б.и такива като него дето им подгазуват,толкова ни се срина авторитета като нация,че ни имат за втора ръка хора и освен даим чистим улиците и кенефите друго не ти предлагат.Така че не ми говори за възход-ти просто сънуваш розови сънища.

273

Одисей 1

преди 11 години

340 от Първи януари догодина отпадат всички забрани за работа в която и да е от страните членки , но от ПЪРВИ ЯНУАРИ ОТПАДА И ОЩЕ НЕЩО ЗА КОЕО СЪМ СИГУРЕН ЧЕ И ПОНЯТИЕ СИ НЯМАШ . Както ти така и те ще можете спокойно да купувате където си искате земя . Малко по малко вървиме към пълно обединение което е и резонно . Националните държави са една отживелица , не може със самолет за 24 часа да обикаляш земното кълбо а с един клик на мишката да си на другия край на земята за част от секундата и да ги

272

rumen221

преди 11 години

До graywatchКомандването на протеста е по-добро от това на полицията Браво на Ц.Ц. и шпиц-командата на Румен Николов Пашата!- "Мирно протестиращите" софийски "интелигенти" сами си разкъсват дрехите един-други и хвърлха красиви камъни по себеподобните и полицаите... - Буда изрева Избори веднага и Буда-лите изпаднаха в хистерия и искат власт, ВЛАСТ ВЕДНАГА и на всяка цена и няма да се срът пред някаква си кръв или трупове!- В борбата си за власт, ако трябва, труп върху трупа ще редят!Гарантирано от ГЕРБ!.