17

До 14

преди 10 години

Нормално,Вие не уважавате ли работодателя си.

16

balgarin

преди 10 години

за гражданите он-лайн гласуването било фантазия , кои са тези граждани , хората от малцинствата и възррастните хора , защото те са лесни за маниполиране.

15

Анонимен

преди 10 години

Това е практика на БСП, може да се види и в предни изборни години. Даже ГЕРБ още ги е нямало.

14

...

преди 10 години

Само да напомня на гербосите, че тези избори бяха организирани от марионетките на Боко рапона & company.

13

Анонимен

преди 10 години

Между другото, по новините от 19.00ч. По БиТиВи даваха запис как днес ГЕРБ отиват на работа в парламента. Не даваха как идваха на работа, но за секунди се прокрадна кадър как цецка цачева слиза от някакво бмв пред входа на парламента и тръгна да влиза. Протесхиращите и махаха и аплодираха, след което и тя им махна и ги поздрави. Вече 100процента стана ясно че протестиращите искат ГЕРБ и за това е цялото мр нкане, колкото да се кълняха пред медиите че не искали ГЕРБ. Че не били платени.

12

Анонимен

преди 10 години

в сравнение с 500 000 броя бюлетини с които се изложиха предните управляващи 105 са капка в морето

11

sasho

преди 10 години

До СТРАНДЖАТА originalAmi da de ,tova trqbva da stane.

10

Луцифер

преди 10 години

Аз предлагам,снимките на кандидатите да не се късат и почистват,а да се слагат завеси.На следващите избори дърпаме завеската и се радваме на новите-стари кандидати.Мисля,че идеята ще спести пари на тия сиромаси-партиите.

9

СТРАНДЖАТА original

преди 10 години

Станишев го каза ясно... - Ако има предсрочни избори - ГЕРБ ще се върнат на власт...

8

СТРАНДЖАТА original

преди 10 години

Тази галактика е на хиляди светлинни години от Земята... - и е от руски произход...

7

разтревожен

преди 10 години

Мисля си,че другото страшно освен многото похарчени пари е,че няма алтернатива.Кои от тия дето ще участват на евентуални бъдещи избори да изберем за да не се повтаря сегашния сценарий.Трябват нови хора със нормално мислене и по добра визия за бъдещето. БОГ да ни е на помощ.

6

до 6

преди 10 години

изборите бяха контролирани и организирани от герб, ако не помниш пий гинко билоба гербере! Мъртвите души и менте бюлетини донесоха минималната победа на герб!

5

Adela

преди 10 години

До АнонименИ какво от това, че не са актуални, все пак в тях са и хората, които отдавна живеят в чужбина, но са с бъл-ко гражданство и т.н. Проблема е, че точно с наличието на тези хора в списъците и благодарение на всички негласували от списъците години наред бсп и дпс манипулират изборите.

4

галактика

преди 10 години

Напъването за избори е неоправдано - народът НЯМА да гласува, ще бъдат похарчени много пари, а и изборните резултати няма да са реални. Както се казва - този филм сме го гледали. В едно интервю някой бе казал следното: Актьорите на сцената са едни и същи, сменят се пиесите, но съжетът им е същия....

3

Adela

преди 10 години

До преди 2 г. квичахте как дпс и бсп са партиите, които купуват гласове сега изведнъж те милите най - честни. На всеки му е ясно, че тези 500 хил. са гласоподаватели на дпс и бсп, за следващите изботи ще вкарат и бАтака в играта, така че споко.

2

Анонимен

преди 10 години

Половин милион?! Ако са верни избирателните списъци, то трябва да сме поне 10 000 000. Ама не сме толкова, даже и 5 000 000 нямаме вече.

1

Adela

преди 10 години

Баба даде 5000лв., лв. на телефонен измамник"" - кооперирането м/у гласоподавателите на бсп,дПС и Атака продължавда. О, Маша пабеда наша.