113

Анонимен

преди 11 години

Този сам лично е казвал, че още пази членската си карта от БКП ! Е, то бива, вива, ама ...

112

питанка

преди 11 години

Бойко,белият роял спонтанно ли се озова на протеста?

111

Анонимен 1

преди 11 години

Aко си мисли , че с подобни изявления си чисти имиджа, жестоко се лъже...и някой трябва да му припомни , че февруарските протести, той самия се беше покрил и се появи с една седмица закъснение..а после един месец нямаше, ни вест, никост от него...Ще види вече власт през крив макарон

110

Дръндер

преди 11 години

Млъкни бе Тиквуне ти нали най-добре знаеш методите на комунистите, долна комунистическа ***, на демократ ще ми се прави!Наглост е все още да се появяваш и да коментираш. Наглост е да си мислиш, че може да яхнеш протеста, защото хората излезнали на улицата без 20-ината платени от теб не те искат!

109

До 1

преди 11 години

Или си от тяхните назначения, или си от "материала". Всичките им назначения на хора са пълен провал и забатачване на фирми и служби. Можеш ли да преброиш "Калинките" назначени от него

108

нев

преди 11 години

разиграва ни се поредния цирк скалъпен от ГЕРБ и БСП !Понеже и двете партии ги е страх от нов изборен кодекс всячески се чудят с какво да ни заблудят защото ако се отиде на избори ще се гласума пак по старому и пак същите мутри ще бъдат на власт а ако няма избори то няма кой да поиска промяна в изборния закон от това правителство ! И е много интересно платените протестанти как не се срамуват че за 100лв продават държавата си !

107

до ББ

преди 11 години

Прав си че това са методите на столетницата. Но ти от кои си? За тях знаем, но скритите лимонки от ГЕРБ са трудно различими от "Материала". Тях ги различават интелигентните. БСП пуска кръв останала след вашето бавно и мъчително изсмукване 3,5 години. Мъчно ви е че не можахте да оравитенаследниците си до 10 коляно и пак искате да смучкате. НЯМА ДА СТАНЕ.

106

1

преди 11 години

Днес в БГ има само една партия спаособна да победи на избори турско-комунистическата мафия. Можете да си пишете каквито си искате простотии но ГЕРБ е най-свястната партия, въпреки че е далеч от това което би ни се искало.И без ГЕРБ няма начин да се победи червената проказа.Така че най-вероятния следващ премиер е този на снимката.А който иска да гласува за руски *** и турските им *** е свободен да го прави.За съжаление ГЕРБ просто нямат алтернатива.

105

Анонимен

преди 11 години

Това е политикът на Европа.Каква осанка,какъв вид само.Ако си представим само -мистър Борисов -президент на Европейските съединени щати.Не него заслужаваме този гигант на мисълта в политиката.Поклон българи пред нашите титани в политиката.Щото ще ни ги вземат.Вие за какво мислите идва тая госпожа Рединг..

104

Анонимен

преди 11 години

това дето прави бойко се нарича "проба, проба, проба".Застанал е на микрофона и вика проба, за да види остал ли е някой жив от герп. Отговора е не, всичко в герп е леш. Покойници.

103

Аспарух

преди 11 години

Тоя *** е по-голям комунист и от станишеф и луканов, взети заедно...

102

милина

преди 11 години

.............По-нагли,крадливи,дебелооки и смешни от вас Гербаджии,няма................ИМА, МУЦИ, ТИЯ ДНЕС! АКО НЕ ГИ ВИЖДАШ СИ СЛЯП, ИЛИ ЗАСЛЕПЕН ОТ ТЪПОТИЯ. НЕ ВИЖДАМ ДРУГ ВАРИАНТ!!!!!!

101

bgsoldier

преди 11 години

бсп изговориха и предизборно и следизборно(продължават) толкова глупости, компромати и лъжи по адрес на ГЕРБ, че лично аз на Бойко му разрешавам на кръгъл час ако иска да говори за нещастниците от тройната коалиция - нека да са квит!

100

коко

преди 11 години

ха ха ха ха,нямал нищо общо...да бе да,и не си ти виновника за ситуацията в държавата нали Боче????По-нагли,крадливи,дебелооки и смешни от вас Гербаджии,няма.Така няма да се оправим в следващите 50год,затова децата и младите БЕГАТ навън,вече не съжалявам,че и аз се спасих преди време от мизерията в България...Носталгия ли??? В никакъв случай,в нормална страна,с нормални доходи и интелигентни хора,няма носталгия по ***,това е.Успех на Дон кихотовците в БГ..

99

Анонимен

преди 11 години

ейй какво значи страх от затвора

98

ha

преди 11 години

Борисов, какви са тези глупости дето говориш в интервюто? Ти май по-мязаш на Милошевич. Забрави ли как управляваше? АЗ СЪМ ГЕРБ, АЗ ПОСТРОИХ, АЗ ПЛАТИХ. И царят не говореше така. И стига с тези магистрали. По-добре си *** по тях.

97

сила 96

преди 11 години

Единство и борба с противоположностите изправи хората от всички професионални поприща на крака,за да се разбере смисъла на безпричинното и антиповедение на управниците с антично утвърдена във власта партия.

96

e

преди 11 години

Бойко мишката не спира да се излага. Не стига че няма смелост да си покаже престъпническата мутра на светло, ами и само пуска по някое коментарче от дупката, в която се е наврял. Смешника Бойко го е страх от народната любов, и затова не смее да припари до парламента. Друго си е да си скрит в тъмното, и като момиченце да пускаш по 1-2 коментара. Бързо забрави,че същите тези хора, които повече от 40 дни са по улиците, го бутнаха и него! Професионален ***!

95

Анонимен

преди 11 години

Избори веднага! ББ пак премиер- най-успешният и най-кадърният ни управник досега!

94

Анонимен

преди 11 години

Хайде започвайте да плюете сега платени червени писарушки и довечера беж при СърГЕЙ да ви плати в натура :)))