469

дано пукнете!

преди 10 години

Докато снощи полицаите биеха тези,които ги хранят,Станишев+Лютвито + Олигарски са били на тайна среща с Доган в сараите му.Защо ли? И тази сутрин, наглеца -съсел,прави великата си реч.Не мирни протести?Тези заслужават ......!

468

Анонимен

преди 10 години

Не могат бе хора.Не могат да си подадат оставката,защото мафията която ги е наела ще им вземе главите.Стрхуват се.

467

Prognoza

преди 10 години

Izlizame ot EC i se prisuedinqvame kum Evro -Aziatska zona.Rusia potriva dovolno ruce ,Anglia ,France turjestvuvat, vsi4ki sa dovolni .A NIE?

466

Ангелов

преди 10 години

Днес чуш че другарите ще ходят да празнуват на Бузлуджа Хубаво ще е като се качат на върха да се натоварят на летящята чиния и да отлетят на тяхната си планета

465

ставри

преди 10 години

Нали ние-народа сме техните работодатели,или са го забравили това до изборите?1 месец преди избори се сещат за нас,и след това до следващите избори-пълна забрава и каквото могат да откраднат.

464

korona123

преди 10 години

Момчета може ли толкова ограничени и неомпетентни да бъдете?Заради вашият примитивизъм и елементарна алчност за 50-100 лева сте готови на такива гадости и мръсотия че жал ми е за вас ще затънете в мръсотията която бълвате.Елементарна ***.Това е за клакьорите и платените драскачи.

463

Анонимен

преди 10 години

ХахаНарода неможел да дава ултматоми за работата на НС!А кой ако не народа, аааа да забравих мафията! Оставка некадърници!

462

П.Бочаров

преди 10 години

Да, да, ама не! При нов вот , ако съберете 15% пак добре.И вие добре го знаете, иначе отдавна да сте го провели ...

461

kate

преди 10 години

ЗАЩО ТОЛКОВА МНОГО СЕ СТРАХУВА СТАНИ ШЕФ ОТ БОЙКО БОРИСОВ? ХОРАТА ИСКАТ ИЗБОРИ...ТЕ СИ ГЛАСУВАТ БЮДЖЕТ,ХОРАТА ИСКАТ ИЗБОРИ..ТЕ СИ ПРАВЯТ МИНИСТЕРСТВА, РУСНАЦИТЕ ПЛАТИХА ДА СВАЛЯТ БОЙКО ЗА ДА МИНЕ БЕЛЕНЕ,А СЕГА СИ ИСКАТ ПАРИТЕ ЗАЩОТО БЕЛЕНЕ СЕ БАВИ.ТА ВСЪЩНОСТ....ЗАЩО СТАНИШЕФ СЕ СТРАХУВА ТОЛКОВА МНОГО ОТ БОЙКО?АСФАЛТА НЕ СЕ ЯДЯЛ,НО В БУРГАС ИМАТ ДВА ПЪТИ ПО-СИЛЕН СЕЗОН ТАЗИ ГОДИНА.МАЙ СЕ ЯДЕ АСФАЛТА.САМО СТАНИШЕФ НЕ ГО РАЗБИРА.А ЗАЩО СЕ СТРАХУВА ТОЛКОВА ОТ БОЙКО???

460

милка

преди 10 години

Чудя се ,този плъх чува ли се какво говори или прихвана болеста на сидер ага..

459

милина

преди 10 години

СТАНИШЕВ СЕ ПИТА КОГО ОБСЛУЖВАТ ПРОТЕСТИТЕ, А НИЕ СЕ ПИТАМЕ СТАНИШЕВ КОГО ОБСЛУЖВА! ТО МАЙ ВЕЧЕ НЕ СЕ И ПИТАМЕ, СЛЕД КАТО ТАЗИ СУТРИН ТАТЯНА ДОНЧЕВА КАЗА, ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ Е ДАДЕНО НА КОНЦЕСИЯ НА КОРПОРАТИВНА БАНКА И ***. КОЙ СЕ НАЕМА ДА ПРОТИВОРЕЧИ НА ДОНЧЕВА, А????????

458

pencho

преди 10 години

*** да си ходят веднага...ама веднага!

457

boyko_stoew

преди 10 години

Протестът Обслужва Интересите на Тези дето:Не искат Политици като Станишев,Сидеров,Цонев,Фидосова и т.н!Не ги искат,защото тези политици са се омазали с говната от интересите на кретеноидни икономически субекти.Проблем е ниското ниво на компетентност на икономическите субекти,които се опитват да го играят Кукловоди.Проблем е и ниското ниво на Компетентност на ЕЛЕКТОРАТА.Електоратът ни се Манипулира и Купува Евтино.*** във Властта се Възпроизвеждат чрез *** в Електората.

456

Metalkriss

преди 10 години

Къде си Пиньо , къде е хунтата , та да спретнеш в София едни олимпийски игри на стадионътза комунисти .

455

5f5

преди 10 години

За този угодия няма все някой му пречи прави нещо и т.н,а ние чакаме той да поеме отговорноста за назначението на Пеевски,ама не на приказки а наистина....

454

**A**

преди 10 години

За майките 70 лв отгоре, а за Станишевското бебе 1 млрд. лв. Демократично нали?

453

Анонимен

преди 10 години

Дори не изчетох статията, спрях на първите 3-4 реда... Едно мога да кажа - Червена ***....

452

skitnik32

преди 10 години

До Анонимен 483abe oligo*ren to i za belene se sabraha podpisi powe4e ot kolkoto glasuwaha na referenduma aman ot komunisti4eski manipulacii

451

ivan

преди 10 години

Другарю Станишев, кога ще изпълните обещанието си да спрете контрабандата, чрез което ще осигурите 250 000 работни места? Или както винаги, правите предизборни обещания и след това всичко се забравя. До кога мислите че ще можете да лъжете народа? И това "актуализиране" на бюджета, не е ли начин да напълните осиротялата си касичка, тъй като три години бяхте далече от кранчето. Много сте жалки с тези плоски номера. Крайно време е да се оттеглите и да се проведат избори.

450

arhar

преди 10 години

Станишко, Болен, др. Миков и сие техни партийни другари са истинските диктатори в държавата, а обвиняваха други политици в диктатура .Станишко и др. Миков окървавиха протестите на 14.01.2009 г. , където имаше арестувани и ученици, а един от протестиращите беше починал в ареста след нанесения му побой от полицията.Така че, Станишко, Болен , др. Миков, сестра Галева и сие техни другари да си подават оставките и ако желаят , да си ходят в Сибир ! НИЕ, данъкоплатците, НЕ желаем мафията и олигарсите да харчат нашите пари за техни си нужди !Още веднъж да повторим - истинските диктатори в държа