17

Анонимен

преди 10 години

Ей, наглост...

16

Фердо

преди 10 години

"...и допълни, че постоянно е на загуба...".Аз за такива частни фирми по света не съм чувал ! Или печели, или е на нула или фалира!

15

@#$%

преди 10 години

"Имаме постоянни разходи. Заплатите се плащат на хората, плаща се всичко. Няма пазари мината, но аз се боря и правя всичко възможно тези хорица да работят", каза той...Нагъл *** си ти!!! Дано открият злоупотребите.. просто няма как да няма такива...

14

@#$$

преди 10 години

Собственк!? Поредния търгаш:( и сега по 50 хил. на семейство... смятай, че ако се разрови ще излязат какси ли не злоупотреби.. аман от ***:(

13

dam

преди 10 години

До тук са писали само бедняци и гладници , гледам ... А и някои партийно неориентирани ... *** и беден народ - слаба държава . Такъв инцидент може да се случи и в САЩ и в Германия , какво бучите !?

12

Лала

преди 10 години

Неискам да го защитаван но тои има няколко бизнеса и ако има хора на които им се плаща за сигурността и организацията при такива случаи неговото присъствие би било само реклама. В краина сметка без доказателства че е пестял пари от материали не може да бъде съден, също така плаща добри заплати. България има нужда от хора да въртят бизнес, работници и гладни много но такива дето да дават пари и работа няма.

11

Анонимен

преди 10 години

Рожба на партиятаОт най гнусните създания в бг

10

БоСимеонов

преди 10 години

Мишок.

9

Лудата

преди 10 години

Цяла България оплака загиналите миньори! Цяла България се моли другите двама да са живи! Само той горкия нищо ни знае?!!! Тоя ако го набарам...бедна ви е фантазията какво ще му се случи.

8

Анонимен

преди 10 години

Hе съм персонално ангажиран с мината - там има управители, инженери, специалисти, които са перфектни .... =======Tozi e za razstrel . Otgovornosta e parvo varhu darjavata che ne sa zatvorili opasen obekt i posle varhu sobstvenika.. Vsichki neizpravnosti sa bili "opaviani" s pari ot negovia djob. Zatrupanite i ubiti hora v negova chastna sobstvenost.

7

titoti

преди 10 години

Ето го ОЛИЦЕТВОРЕНИЕТО на съвременните бг. бизнесмени.***.Тоя трябва да го хвърлят в мината. В тинята.Това ако е държава-като *** са мнозинството.Пу.

6

vesko02

преди 10 години

Сега научава ,че е собственик на рудник.

5

Монархист

преди 10 години

Що за неадекватно поведение? На негов обект е станал инцидент, а той смятал да не ходи до там. Ти, нормален ли си?

4

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

ТРУДОВИ ЗЛОПОЛУКИ СТАВАТ НАВСЯКЪДЕ.....В БГ НЕ СА МНОГО....ЗАЩОТО ПОЧТИ НИЩО НЕ РАБОТИ....

3

Боса

преди 10 години

Всъщност боса на мината е стара ДС номенклатура приватизирала държавна собственост в мътните времена.Пълно е с такива ДРУГАРИ-КАПИТАЛИСТИ на всички нива.Другаря И.Костов направи това възможно. Другаря Б.Борисов продължи делата и документите.

2

Yakov

преди 10 години

"собственикът на рудник "Ораново" Красимир Михайлов се е предал в полицията" Ами мината не е негова. Кой знае на кой мазен политик или депутат е? Нека да се разнищи това!

1

Anonimen 777

преди 10 години

zatvor ! ili nqkakva forma na 'lin4' !