62

psn

преди 10 години

Г-н главен прокурор,Всичко хубаво, но за обвинението срещу Цв.Цв. нищо не стана ясно. Обяснете какви са тия катерушки! Регистрацията не ме касае. Такава е наредбата - регистриран е. Разяснете обвинението!!! Хората настръхнаха, като чуха, че се харчат пари на данъкоплатците за мегапроцеси и разследвания, свързани с катерушки и пързалки. Изкажете вашата позиция, защото изказванията на адвоката на Цв.Цв. допълнително ви компрометираха вчера.

61

Пешо

преди 10 години

Ще се радвам много ако вкарат в затвора тази *** Волен Сидеров !

60

Анонимен

преди 10 години

Хайде де, вкарайте го в пандиза до някой дебел и мазен представител на малцинствата, по възможност хомосексуалист, който лежи за изнасилване примерно...

59

denim58

преди 10 години

Предлагам на Еврофутбол да започне да приема залози - дали Хайл Волен ще отиде отново да държи речи пред ТВ СКАТ или не!

58

Язе

преди 10 години

До ShopКак прилича твоето изказване на лозунг отпреди 30-тина години :D

57

Гого

преди 10 години

Тлъст,*** и много корумпиран!

56

!

преди 10 години

Много инфантилно поведение от странана българските граждани. Доскоро се оплакваха от неработеща прокуратура. Сега се нахвърлят срещу Главния прокурор. Осмислете: "да осъзнаеш две неща - че в тази страна съдът казва кой е виновен и кой не, че собствената ти наредба противоречи на Конституцията. Ако го осъзнаваш в момент, в който засяга собствените ти права, това означава, че не го осъзнаваш в момент, в който си го подписал и по този начин си засегнал правата на хиляди хора". Или и вие не можете?

55

456

преди 10 години

Ами като все за Доган говорите ,защо пропускате,че благодетеля на Борисов също е Доган-когато царя разбрал що за човек е искал да го изгони от секретарството и той милия отишъл на кого мислите на Доган да се моли да го пощади и той го оставил на работа.Или вие мили герберчета това не сте го чували или не искате да го чуете,то не ви интересува защото засяга вожда ви а за него или добро или нищо както за умрелите.

54

ddt77

преди 10 години

като гледам ударно се търси кой каза на хората истината а в същото време нищо не се прави за да се отстранят замесените в срс скандала и да им се повдигне обвинение.

53

Язе

преди 10 години

До Анонимен 51Само не мога да се съглася, че при известни депутати не може да стане. Ами може просто да прилича на него. Полицаят не е длъжен да разпознава само по външен вид когото и да е.

52

удри

преди 10 години

до 58....невиждаш ли колко е *** народа.За това и държавата е такава.Пълно е с червен некачествен матерял.Те са навсякъде

51

несвита

преди 10 години

Главен прокурор с такава свинска мутра не бяхме имали, а и не бива, хем плаши околните с вида си,хем се е продал на Ага бей И Гей Станишев.

50

удри

преди 10 години

Всички знаем колко близки са Цацаров и Дилян Пеевски

49

ПРОТЕСТИ ПРЕД ВСС !!

преди 10 години

ВИЖДАМ , ЧЕ ТУК ИМА МНОГО УМНИ ХОРА ПРОЗРЯЛИ ИСТИНАТА !!! ЩЕ БУТНЕМ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ СМЕНИМ И ИЗБОРНИЯ ЗАКОН ЩЕ ИЗБЕРЕМ И НОВИ ХОРА .....И ТЕ ПАК ЩЕ СЕ ОЯДАТ ! ДОКАТО НЕ НАПРАВИМ РЕФОРМИ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ . ОТ 25 ГОДИНИ ТЯ Е НА ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА ! ПЪРВО ТРЯБВА ДА СЕ МАХНЕ ЦАЦАТА ПОДЛОГАТА НА ПЕЕВСКИ ........ ............ПРОТЕСТИ ПРЕД ВСС !!!

48

удри

преди 10 години

Избортите трябва да са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ за всички,все пак около 2 000 000 Българи НЕгласуват а от това печели Сергей Доганов

47

tdmils

преди 10 години

ЦАЦАРОВ, ЗАЩО ОЩЕ НЕ Е АРЕСТУВАН СИДЕРОГЛУ??? ЦАЦАРОВ, ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОКАЗА, ЧЕ ИЗПЪЛНЯВАШ ПОРЪЧКИ! ТВОЯТ ПРЕДШЕСТВЕНИК МНОГО ПО-ХИТРО НЕ ПОКАЗВАШЕ , ЧЕ ЗАЩИТАВА ЧЕРВЕНО-ТУРСКИТЕ МАФИОТИ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБЕ! СРАМ ЗА НАШАТА ПРОКУРАТУРА! КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА НАПРАВИ СИДЕРОГЛУ, ЧЕ ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН, ЗАТОВА МУ СВАЛИ ИМУНИТЕТА И ПОКАЖИ, ЧЕ СИ ПРОКУРОР НА БЪЛГАРИЯ, А НЕ НА БСП-ДПС-АТАКА!!! ТАКА И ЩЕ СВАЛИШ НЯКОЙ КИЛОГРАМ!!!

46

удри

преди 10 години

Да бяхте вкарали в затвора:Гоце,Доган,Местан,Етем,Царя,Виденов,Костов,Кунева,Станишев,Трактора,Маргините,Маджо,Учиндолеца,Мишо Шамара,Сидеров и още няколко хиляди незнайни а вие се занимавате с Цветанов който единствен се опита да направи нещо,жалко че беше сам и не случайно падна

45

Рудолф Хес

преди 10 години

Силният не е падналия, а тоя който може да се изправи.

44

Х

преди 10 години

ЦАЦАРОВ ЩЕ АРЕСТУВА СИДЕРОВ ,НО ТРЯБВА ДА ИСКА РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ДОГАН.

43

удри

преди 10 години

На времето Гоце даде орден Стара Планина на Доган а сега искате да вкарате в затвора Цветанов че е подслушвал престъпници и убийци,макар компруматите да са срещу него.Баси глупаците сте