327

на фризьор

преди 10 години

В момента протестиращите "мъже" са на фризьор. За да се изрусят, ондулират, гримират и напудрят. Защото ще ги дават по кабеларките!

326

graywatch

преди 10 години

На снимка 10 си личи, че сме около 100 човека :)))

325

graywatch

преди 10 години

На снимка 10 си личи, че сме около 100 човека :)))

324

Анонимен

преди 10 години

КОМУНИСТ ВЛАСТА БЕЗ БОЙ НЕ ДАВА НЕ СТЕ ЛИ ГО РАЗБРАЛИ.

323

ПВБС

преди 10 години

..по време на социалистическия период , напомня за времето преди избухването на Октомврийската революция, време на едри капиталисти и огромен брой мизерстващи, това е време на реалния капитализъм, време в което противопоставянето между класите е в своя апогей. За всеки разумно мислещ човек е ясно, че в днешната реалност няма как да съществува комунистическа идеология, камо ли да има комунисти( хора, които са привъженици на идеята за общонародна собственост като инструмент за развитие)

322

ПВБС

преди 10 години

1.Днешната ситуация по площадите много напомня на тази в началото на 90-те години, когато по идентичен начин антикомунистическата пропаганда издига лозунги червени *** кой не скача е червен и пр. Разликата е, че по онова време селското стопанство и индустрията все още са съсредоточени в ръцете на държавата и хората имат известно право да недоволстват, търсейки новият път към демокрация. Днешната капиталистическа реалност или т. нар. Преход, който донесе разрушение за всичко построено

321

Анонимен

преди 10 години

В отговор на номер 649А някой са толкова алчни че искат направо АЕЦ,.?? Народа да му мисли,.???

320

arhar

преди 10 години

След като другарите не се страхуват от нови избори през септември, то тогава Станишко, Олигарски и Болен да си подават оставките и дим да ги няма !Септември ще бъде май ! Ще бъде !Сестра Галева искаше да каже, че поне 27 % от хората в БСП искат нови избори ...А и червен Кольо разправяше, че БСП щели да получат 60 % от гласовете на следващите избори . Така че, другарите да превърнат думите си в дела и да докажат, че народът предпочита те да управляват държавата !

319

graywatch

преди 10 години

До не софиянецИ аз бяха на протестите и бяхме толкова, колкото всеки друг ден - над 10 хил със сигурност.Мразим ви безплатно!

318

Пицата

преди 10 години

Като ви чета простотийте и разбирам защо сме стигнали до тук толкова тъпотия тресе няколко хиляди хора че не е за вярване нема такава държава

317

не софиянец

преди 10 години

Бях вчера в София не знам къде платени те медии са видели хиляди нямаше и 200 човека не работещи на аванта кафе и някой лев защото са отишли.Съгласен съм,че правителството трябва да си иде защото някой политици доста пари плащат за протестиращи а те не са от тези които обичат народа и да се бъркат да плащат Само Волен той е най честният политик в България.

316

varg

преди 10 години

Призовавам всички нормални българи да дадат отпор на диверсантите.

315

Анонимен

преди 10 години

Махайте се всички. Трябва да се назначат управници от село - хора които знаят да работят, а не да крадат. Сегашните трябва да се избият, защото доксто са живи ще пречат. ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ

314

Анонимен

преди 10 години

Otarvete se ot volen po nai grozniq na4in

313

graywatch

преди 10 години

До Не!Кутев ли те инструктира така ? :))) смешните сте !фОставка и Избори.Збогом!

312

Не!

преди 10 години

Никой не казва, че вчера нямаше и 1000 човека...и че са пляскали на онзи национален предател - съдружникът на Иво Прокопиев! Тези протести започват все повече да ме разочароват! Щом стигнаха до там или са много заблудени и не знаят какво правят или още по лошо -знаят!

311

Анонимен

преди 10 години

В отговор на номер 649И сега всички партии се опитват да покрият следите от кражбите доколкото могат, защото те знаят че този път някой ще изгори.., схващате ли.,??

310

Анонимен

преди 10 години

Вижте колко е просто. Евро-комисията разследва сектор енергетика в нашата родина. Дипломатично ни казаха че там е такъв батак че мафията пасти да яде? Всеки втори депутат си има я вец я ветро/слънчева/ някаква енергия? Значи всички бандити си делнали енергото и смучат ли смучат? И сега се оказа че тези *** са забравили за евро комисията? Защото ако направиш нарушение в енергийния сектор подлежиш на санкция от евро комисията с две думи там ще те съдят и ще лежиш като едното нищо в панделата!

309

graywatch

преди 10 години

До НЕпротестиращПълни глупости. Стандартната пропаганда на комуноидните в действие.

308

Анонимен

преди 10 години

До bariеra_61 тези протести организирани и платени от олигарситезаедно с лицето предателя росен плевенлиев тези 3000 души това не е българия по телевизията се виждат едни и същи хора това да ви говори за нещо тези хора продават бъдещето на децата си за да могат олигарсите да смучат от нас българите лицето плевенлиев е за съд нарушил конституцията на тази страна в която се е клеел позор за тези хора