147

сас

преди 10 години

До колибри Море, ако ти бях шеф, щеше да се задавиш с това кафенце ако те хвана..........

146

гражданка

преди 10 години

аз предлагам в следващите избори Милен да го изберем за министър председател като е толкова всезнаещ.Тогава ще видим поведение,пред което Волен ще бледнее.Виктор Николаев днес в ефир ни изчете цял вестник на тема колко са прави журналистите без да си дава сметка,че той е третия по стълбицата,който дразни хората с поведението си пред зрителите.Първенството дърги "Бога" Сашо Диков,но него ще оставя без коментар,просто под достойството ми е.Човекъд се е взел за нещо,НО БЕЗ ВСЯКАКВО ПОКРИТИЕ! ***

145

6ifoto

преди 10 години

и я не знам как е ,ама не е така.....

144

сас

преди 10 години

ОТВРАТИТЕЛНО може да се нарече вашето писание, НЕуважаема гражданке, защото за вас поведението на един определено НЕнормален човек, с открито профашистки и прокомунистически действия, нагласи и политическо поведение на самозабравил се диктатор, за вас не само, че е в реда на нещата, а дори го аплодирате! докато в българия има такива "гражданки" като вас, децата ни с право ще гледат само към Терминала..Жалка сте!

143

Анонимен

преди 10 години

Абе като минах оттам не бяха стотици, а по-скоро десетки, ама карай, медийнте манипулации нямат край.

142

гражданка

преди 10 години

браво на Волен,не одобрявам някои негови постъпки,но точно те накараха медиите днес малко да завият волана и да спрат със коментариите си,защото те даже и частни са длъжни да дават поле за изява на всички гледни точки БЕЗ ДА ИЗКАЗВАТ МНЕНИЕ И ДА ВЗЕМАТ СТРАНА В СПОРОВЕТЕ.Вчера бях възмутена от Милен Цветков,който не даде време на хората защитаващи правителството да кажат и една дума.То не беше кълчене,то не беше прекъсване.ОТВРАТИТЕЛНО!Това ме кара да мисля,че собствениците на БТВ му разрешават!

141

колибри

преди 10 години

"Стотици пият кафе пред НС и крещят: Тръгвайте си! "А аз си пия кафето и работя...........

140

PD

преди 10 години

Медиите като форма за манипулация не е днешна идея. Това е обяснено много отдавна. Медите са посредник при предаването на събитията. Очакването, че различните медии, ще имат различен фокус към събитията, не се състоя. Представянето на различни гледни точки, без оглед на тяхното значение (тежест) за обществото, създава усещане за заобикаляне и подмяна на основния въпрос, който стои пред обществото. Не е редно, от няколко хиляден протест БНТ да фокусира вниманието в трима забавни шута с маски.

139

Анонимен

преди 10 години

Тоя ненормалник утре и с автомат ще влезне в нс.час по скоро трябва да се вкара в психо диспансер.ало здравната министьрка кьде си.тия *** не са за улицата а кво става пьк за парламента.ама там останаха всички такива и затова не им прави впечатление

138

Анонимен

преди 10 години

МОЛЯ Т.НАР СПОНТАННИ ПРОТЕСТИРАЩИ ДА СИ СВАЛЯТ МАСКИТЕ И ДА ЗАПОЧНАТ ДА СКАНДИРАТ ТОВА , КОЕТО ВСЪЩНОСТ ИМ Е ЦЕЛТА. ДА ВИКАТ "ИСКАМЕ ГЕРБ", "ИСКАМЕ ГЕРБ", ВМЕСТО САМО ДА ВИКАТ ОСТАВКА. ТО И БЕЗ ТОВА Е ЯСНО КОЙ ПЛАЩА ЗА ТЕЗИ СБИРКИ - ТО НЕ БЯХА ПИЕНЕ НА КАФЕТА, ДНЕС ВЕЧЕ СА ИМ РАЗДАЛИ И ЧЕРЕН ХАЙВЕР?! ТУК ВЕДНАТА СЕ СЕЩАМ ЗА ФИДОСОВА, КОЯТО КАЗА ЧЕ СИ ХРАНЕЛА КУЧЕТО СЪС СЬОМГА И ХАЙВЕР...ДА НЕ БИ ТЯ ДА Е ДОСТАВЧИКА?

137

Анонимен

преди 10 години

TEZI BEZDELNIZI ZASHTO NE SA NA RABOTA ?????????

136

Демократа

преди 10 години

До къде я докарахме , даже Волен Сидеров е по-голям демократ от хулиганите пред Парламента !Но виновните са ефирните ни медии с техните манипулации ,подстрекателство и слугинаж пред ЧОВЕКА с парите !Продажна българска журналистика !Кое е демократично и до къде стига свободата на словото ?Защо не открихте кой плаща протеста!Защо?.....Жалки *** !Пууу срам ме е от Вас!!!И се обидили от забележката на Председателя на Парламента- хайде холън ,*** да се обиди от демократ?

135

Анонимен

преди 10 години

Хиляди хора викат "Тръгвайте си!" А те отговарят "КЪде да вървим? Не можем. Тук сме свикнали".

134

Анонимен

преди 10 години

Хиляди хора викат "Тръгвайте си"!А те отговарят "Къде да вървим. Не можем. Тук сме свикнали".

133

tanasy

преди 10 години

Защо си мислите, че до сега сме имали правителства различни от комунистически? Един случаен пример от многото подобни - с. Горна малина, кмета и администрацията са от времето на Григор Стоичков 1980г. На всички избори до сега с мнозинство се избира стария кмет Найденов и нищо там не се променя, независимо кои казват, че са на власт.Кой смята, че няма манипулиране на изборите?Само отчаяние и безизходица, бедна наша Българио!

132

до антоним

преди 10 години

Ти защо си мислиш,че Костов,Царят и Бойко са неправилните нима те са докарали държавата до тук? Тези болшевишки бандити които управляваха над 60 год. Б-я нямат грях така ли тълкувателю или техните грешки не можеш да ги видиш защото си роден сляп за тех.Ако комунизмът е нещо добро защо е само в Корея,Русия и Куба бе пикльо, да не мислиш че другите държави са ***, Защо всеки бега на Запад а не бега в Русия, дори и децата на тези които се опитваш да защитиш безуспешно се кефят в палати на Запад.

131

ТУЙ ОНУЙ

преди 10 години

До zedddЩОМ КАЗВАШ , МАКАР ЧЕ ЗА МЕН ЖАЛКИТЕ СА ПОДДРЪЖНИЦИТЕ НА ТОЗИ *** , АЛЧЕН , НЕБЛАГОДАРЕН И НЕКАДЪРЕН ВОЖД - БОКО ТИКВИЧ - ТИ ЯВНО СИ ОТ ТЯХ , ДРАГИ

130

АНТОНИМ

преди 10 години

СТОТИЦИ ПИЯТ КАФЕ ПРЕД НС - А СТОТИЦИТЕ ХИЛЯДИ, КОИТО НЕ ПИЯТ КАФЕ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ? ЗАЩО ТРЯБВА ДА НЕ НАСАЖДА МНЕНИЕТО, ЧЕ ТОВА Е ПРАВИЛНОТО. И КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО ВЛЕЗЕМ В СПИРАЛАТА НА НЕПРЕКЪСНАТИ ИЗБОРИ? ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ПРИ СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ В ПАРЛАМЕНТА ЩЕ ВЛЯЗАТ ПРАВИЛНИТЕ ХОРА, ДЕТО ЩЕ СЕ СПРАВЯТ С ТЕЖКАТА КРИЗА, В КОЯТО СМЕ ИЗПАДНАЛИ? И КОИ СА ТЕЗИ ПРАВИЛНИ ХОРА? ДО СЕГА ВСЕ СЕ ГЛАСУВАШЕ ЗА РАЗНИ МЕСИИ- КОСТОВ, САКСКОБУРГГОТСКИ, БОРИСОВ И ЕТО ГИ РЕЗУЛТАТИТЕ!!!

129

Анонимен

преди 10 години

В неделя резултата от изборите във Варна ще покажат реалната цел на протеста.Сред протестиращите има итакива които протестират от чисто морални подбуди и точно те ще бъдат употребени.Поговорката, че "пътят към ада е постлан с добри намерения" за пореден път ще се окаже вярна.

128

asdad

преди 10 години

Странна работа герберите се изнасят от парламента и хората го обсаждат на всичкото от горе имат си и мото "кафе пред парламента",което ми звучи подобно на разни заглавия,станали модерни през последните 4 години -наглите маглите ,оранжев код-пимбян код, май една ПиАр агенция ги ражда.Жалко обаче че хората не мисят с главите си.