119

Анонимен

преди 11 години

Комунист и работа......

118

versaux

преди 11 години

Тази изглежда като препикано мушкато.... Кой те пита какво искаш ! !! Оди се @би в Кюстендил.. Направо сте се *** от страх ! ! !

117

bgsoldier

преди 11 години

Ma ние изобщо не щем да "работите" - знаете къде е изходът на парламента или трябва да ви го покажем?

116

Kiro nikolov

преди 11 години

До Анонимен116Щом след 45+24 години продължават да са заблудени и да подкрепят партията на тия национални предатели, доказала се с престъпленията срещу народа и националните интереси през годините, значи имам право да ги обиждам. Голяма част от гласувалите за "червените" очакват лични облаги от партията, не толкова промяна в държавата.През мандатите си до сега след 89г. БСП показа че не държи на националните интереси, прокарва си лобистките закони и източва държавните пари. Има хиляди примери.

115

skitnik32

преди 11 години

До dixsan 123 komentarbrat pi6i me i men w spisaka. samo molq predupredi me pone dwa dni po rano 4e da se sabere powe4e

114

Анонимен

преди 11 години

Тая да затвори вонещата си уста. Кодексът може да се промени отчасти, а не да се сменя изцяло.

113

Анонимен

преди 11 години

Я черна калинка на бели точки.

112

_Анонимен

преди 11 години

до 125Ами "нейните избиратели" са. Нали си ги е купила. :)))

111

Анонимен

преди 11 години

Майо скрий съ ***. Президентска република! Всеки закон да се приема с електронен реферндум! Вграден елктронен подпис в личните карти за да няма шмендикапели отново. Депутатини не ни требат они, са само ***, служебни мерцедеси, апартаменти, избори. Тяхната работа не генерира нищо полезно за България и народа.

110

Анонимен

преди 11 години

До кога ще казват "моите избиратели"те не са избрани мажоритарно че да си присвояват лични заслуги

109

ааааахххх

преди 11 години

Мая, ти си слънцето в облачното небе, и съм сигурен че всеки иска да те е....е

108

волна пчеличка

преди 11 години

Няма и да ти се налага др. Манолова, скоро ще сте аут! Но за теб няма страшно, Пеевски ще те уреди за чистачка в тв7!

107

БГ Съдия

преди 11 години

Протести ... глупости. Да не би БКП на времето да изби царските офицери с протести?

106

:-)

преди 11 години

Госпожата не разбра ли, че хората искат да стане безработна!?!? Не че не знаят, че е доволно богата да си го позволи, но им се иска да не я гледат и, още по-страшно, да я слушат, щом натиснат някое копе!

105

Анонимен

преди 11 години

Не натискайте Мая е моето слънце в морето от *** .Браво!МАЯ е велика

104

zet

преди 11 години

*** да сееш копаеш като не можеш да работиш тази работа .

103

Анонимен

преди 11 години

До абе..Аз не съм от БСП, не съм и от ГЕРБ,но съм българин и тези,които са гласували за БСП са също българи бедни като всички други,а през мандата на ГЕРБ още по-бедни.Ти явно си много ***,за да обидиш част от своите сънародници само ,защото имат други убеждение и може би се наричаш демократ.Да не говорим,че това може да се приеме като подстрекателство да се случат неща,които повечето (НОРМАЛНИ) не искат

102

Ммм да

преди 11 години

Кой те избра пък теб,*** джофро?Ти какви избиратели имаш.че не се сещам!?Дори и малкото нещастннци гласували за БСП не са твои избиратели,защото и те ти се смеят.Всички знаят за шеметната ти кариера на разтури къща,хайде и без теб ще минем...

101

П_Петров

преди 11 години

Изясни се всъщност защо е излязла Мая Манолова да се срещне с протестиращите.Искала е да привика поставените си лица - Ангел Славчев, инфилтрирания във февруарските протести член и координатор на младежко крило на БСП - "Движение русофили"duma.bg/node/44878за да изиграят същата сценка, но яйцата са провалили активното мероприятие.ivo.bg/2013/06/26/%D0%B2-%D1%8F%D0%B9%D1%86%D0%B5%D1%83%D0%B1%D0%B5%D0%B6%D0%B8%D1%89%D0%B5%D1%82%D0%BE/

100

Учител

преди 11 години

Манолова,някак си многозаплашително звучиш,вместо обещаващо?! Къде виждаш ДИКТАТ?! Ти си кръстосваш кълките в парламента и си пееш песента :"Като ми пееш Пенке ле,кой ми те слу ша?! ",а мие НЕПРИЗНАТИТЕ от вас избиратели си търкаме подметките по плочките !Ама дай да се разберем-ТЕБ НИКОЙ НЕ ТЕ КАРА ДА РАБОТИШ!А "народната любов" днес ти показа,че май си си объркала местото :)))И този трик на изчакването ни е познат,но НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА ЧАКАМЕ!!! Вън от парламента! Чиба! Намери си друга сянка!!!