435

БАЙ ХОЙ

преди 11 години

Кой ви ги даде тези вовузили да духате незнам?Добре духате иначе, браво!А като се научите да сверите ми са обадете.

434

val 789

преди 11 години

С протестите,че няма да се справят с мафията е ясно,че няма да се справят с политиците-лобисти на същата е ясно.Единственото което можем да направим с протестите си е двата фактора/мафия и политика/ да променят политиката си спрямо народа т.е."вълчата"порода да я опитомим и превърнем в "кучешка"

433

Анонимен

преди 11 години

Като сравнявам двете управления сегашното и предишното и направо заобичвам Бойко. Поне каквото кажеше (хубави или лошо) го правеше а не удряше мазни езици на народа като сегашните. Каза че няма да даде пари на майките и не даде, каза че ще строи детски градини и ги построи. А сегашните обещават да дадат пари на майките но пропускат да кажат че 70% от тях ще отидат за *** майки (те повече раждат) за да платят на *** за гласовете. Мразя да ме лъжат. По-добре *** но прям мутраген.

432

Анонимен

преди 11 години

СОФИЯ се напълни с селяни и мутри!Върнете гражданството за по красива столица!Протестиращите да се завърнат по селата от където са родени!Борисов да си намаже филия с мас и да рита мач на село!Софиянци не искат сега протести!

431

Анонимен

преди 11 години

Доволен съм от това че сега ще разкрият фирмите които имаха достъп да строятмоловете на България и как с поставени фирми са точили парите в чужбина.Оставете да видим РЕВИЗИЯТЯ на фирма ГРЕБ и схемите на Дянков.

430

Алтернатива

преди 11 години

Изберете :*** или С иК

429

Жалък си, Кутев!!!

преди 11 години

Тук, няколко платени плювачи на Кутев се опитват да противопоставят София на провинцията.Няма да ти мине номерът, Кутев. Нагледахме се 23 години на манипулациите ви. Вчера вашият Орешарски назначи човек от СИК за заместник-министър на МВР. Не знам какво мислят в провинцията, но това правителство е психопатско. Вече напълно откачихте, БСП!

428

Pitbull

преди 11 години

Прави впечетление,че след "БИРЕНИЯТ ПУЧ" организиран срещу феновете и централата на Атака,едни много навити и симпатични млади хора с модерни огромни татуировки и бръснати глави , кротко и безучастно си седят пред централата на Атака и се наслаждават на зрелищното карнавално шествие , яхнато от "дерибейте и пашите" по улиците на града!

427

цирк серенгети

преди 11 години

до 656 извинявай ,много ме разсмя, но аз със *** не си кореспондирам ,за това не очаквай диалог. все пак съвет, ако имаш дете все пак не го мъкни кат *** в маймунарника, не се знае генетично може да не се е метнало на теб..

426

Гошко

преди 11 години

Защо отново определени медии подигат въпроса за милиона уж в Кипър на Плевнелиев?!Та нали още преди 2 дни биволъ.бг направи разследване и се разбра,че сайтът, публикувал компромат за Плевнелиев, е менте и още онзи ден през нощта престана да съществува, а Линднер в изявление защити Плевнелиев! Защо още ровите в интригите на БСП и ДС?! Та това си е чисто мероприятие на хърхълясницата БСП, в отговор на изгонването на Горилата от поста шеф на ДАНС! Вие,медиите, за Делянчо Гестапото ли играете?

425

Златния пръстен

преди 11 години

Хора кой искате за премиер. Тоя където викара. да. си продаде. златния. пръстен. да се нахраните. или. тоя. където ви. Увеличи детските айде сега. да ви видя интелигенти ????

424

Анонимен

преди 11 години

Там е работата че не искате ГРЕБ а обслужвате ГЕРБ бесплатно и без да искате сипосягате отзад .Що не нападате БоКО и централата на ГРОБ дето ви организират тогава?

423

Стенли

преди 11 години

Тук е пълно с платени драскачи в червени шалвари с извезана на тях схвастика...за няколко лева и срещу майките си ще викате...продажна *** ***...

422

Мерзост по улиците

преди 11 години

Българите винаги са криели децата си и жените си, отивали са да ги защитават. Само *** слагат децата си пред мъжете. Протестиращи, дето изкарват невръстните си деца най.отпреде, са битер от ***. Вие Софиянци не сте Българи, вие сте някакво изродено племе, след като водите толкова малки дечица на *** ви протест. По-добре комунист, отколкото извратен детепогубник. Тфу, някаква мерзост се разхожда по улиците.Тигри, лъвове, слонове защитават децата си, ВИЕ НЕ.

421

diadko50

преди 11 години

Софиянци,не подвеждайте трудовия народ с неясните си цели.Всички искаме по-добро бъдеще ,но това не е начина.Искаме първо да видим как работи това правителство и чак тогава да протестираме,ако има защо.

420

ЛОШ

преди 11 години

ВАСКО ВАСИЛЕВ беше на официална вечеря в БЪКИНГАМ по покана на принц ЧАРЛЗ.Политици ряпа да ядете!!!

419

Анонимен

преди 11 години

До цирк серенгетиАбе много сте п.рости господа форумни п.лъхове.Хората нито искаме Герб нито една от другите три партии.А сега ми кажете толкова ли сте п.рости или ви платиха по 20-30 лв. да пишете глупости.

418

lora love

преди 11 години

До Бръчковв неделя ще са 10001,от летището направо на протест,еб..ха ни маиката,гурбет4ии цял живот за жълти стотинки ли да бъдем,стига толкова,прогониха ни от земите ни,е време е за връщане и не за шиене на знамена а за разправа

417

цирк серенгети

преди 11 години

четири години тотална мизерия, глад, простотия и за първи път самозапалили се българи през ден/такива случаи и в турско няма описани/и те тръгнали кат циркаджии да крещя.т че и помъкнали и децата си/явно от страх ако ги подпукат да крещят= не мъ бийте аз съм с дете/.. абе кой нормален родител ще помъкне детето си сред тълпа където се очаква да има всякакви ***? освен ако самият той не е ***.

416

Бръчков

преди 11 години

Недоволният народ..... От 1300000 население в София се събраха около 10000 ?! а пък в Пловдив около 500 !Та това ли е силата и организацията в ГЕРБ ???