160

titanium.mel

преди 11 години

До 171 .Папагал,какво НАТО те гони да проверява ДАНС пък теб? Недоучили пикльовци родени след 1990г. НАТО да се таковат отзад барабар с ЕС.

159

Оставка

преди 11 години

Отново ни пуснаха по пързалката.За да станеш шеф на ДАНС - трябва да имаш достъп до секретна информация.Оказа се че другаря Пеевски е подал такава молба още миналия месец и въпреки , срока за получаване е един месец , на него са го проверили за две седмици.При такова задколисие и лъгане от всички медии и от трибуната на народното събрание , кой нормален човек може да вярва на това правителство на ПЕС , ФЕС и Лудия.А ни залъгват и с план по дати , без да кажат с колко се вдига мин заплата.

158

pepi

преди 11 години

ДА НАПУСКАТ МИЛАТА НИ РОДИНА,ЧЕ ПОЧВАМЕ ДА ГИ БЕСИМ!!!

157

Мистър Х

преди 11 години

Делян Пеевски няма да участва в Народното събрание, няма да получава възнаграждение и ще изчака решението на КС (ОБЗОР)

156

Анонимен

преди 11 години

Този си мисли, че е безсмъртен. Като почнем да колим, това прасе ще е първото!

155

бай иван

преди 11 години

преди 1 месец се говореше че който и да дойде на власт ще е по-добре, да да, ама не

154

До 166

преди 11 години

Само, че парите от чужбина ги пращат българите, които работят в САЩ, Германия, Испания и Италия, а не тия които нямат и един квадратен метър собственост в България и се намират на юго-изток от нас на няколкостотин километра, но не са се прибирали от 20 години.

153

НЕРАЗБРАЛ

преди 11 години

ГАЧИ ЛИ ЧЕРВЕНОТО *** НЯМА ДА ДОХАДА В ***? А ДРУГИТЕ ***, НЯМА ЛИ ДА ГИ ДАВАТ НА РОДОПА? ЧЕ И ТЕ СА БАЯ ОХРАНЕНИ И САМО КЪРТЯТ ***....

152

Анонимен

преди 11 години

***, грух грух свинкя

151

do 155

преди 11 години

Според мен, пеевски е получил най- високо ниво на достъп до класифицирано инфо, запознал се е с него и сега вече свободно да го изтъргува или да го снесе на дпс срещу определена насрещна престация- пари, имунитет, статут, реална власт.А дпс пък най- накрая се добраха до всички тайни на Р. България и сега могат или да ги снесат на Турция, или да организират нещо си за противоконституционен преврат с цел премахване на държавата България и присъединяването й към Р. Турция.

150

Да попитам, а?

преди 11 години

Ако днес ги нямаше гласовете на Атака за кворум, какво щеше да стане? Ами правителството щеше да падне! Но не стана благодарение на Атака!

149

ДО удри

преди 11 години

тези които живеят в чужбина пращат много повече пари от мнозинството което живее в БГ а не плаща и без това смешните 10% данъци !!!

148

Анонимен

преди 11 години

Настоявам за оставката на Бойко! - напусни парламента завинаги

147

брб

преди 11 години

Айде махайте се бе. Със зъби и нокти се държите за таз заграбена власт. Чуоката и да ви няма.

146

Cleo

преди 11 години

А къде са депутатите от ГРОБ? Нима те не получават заплати? Трябва да присъстват на заседанията и да гласуват, колкото и да не им харесва. Ако не - да подават оставки и да идват тези които ще правят това за което им се плаща - поне да присъстват и да гласуват !!!

145

:)

преди 11 години

Невиждан консенсус при избирането, невиждан консунсус при отстраняването му. Вън от парламента продажни, празноглави кукли!

144

удри

преди 11 години

Тия който живеят в чужбина плащат ли си данаците тука?Едва ли и за това нямат право да решават моя живот

143

sboo

преди 11 години

,,Атака,, продължава да осигурява кворума, което погледнато реално е подкрепа за правителството.Това което говори Сидеров е само театър за неговите избиратели.Методите с които работи БСП И ДПС СА разработка от преди 10.11.1989г. НА ДС И В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 23 години дават ,,много добри" резултати,държавата е съсипана ,а техните хора станаха милионери.Те са много добре обучени знаят какво да говорят и как да се изразяват,така че хората да остават с впечатлението за истиноста на това което казва

142

Анонимен

преди 11 години

Глиган Пеевски ще си почива. Той е богат, заплата не му трябва.Но по-интересно е къде е Бати Бабуин от Банкя. Жежко му е, не му се работи. Това добре, ама защо кара и другите гербери да не работят. Той ли ще им плаща заплати за безделничеството? Сигурно няма да му е трудно, накраднал е няколко милиарда джобни, може да раздаде на аверите си.

141

удри

преди 11 години

Гласуването трябва да е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за всички.Така ДПС няма да са в парламента а БСП във власта.От това най много се страхува Сергей Доганов.Все пак 50% Българи НЕгласуват