387

ANONIMEN

преди 11 години

ВРАВО БРАВО БЪЛГАРИ.

386

ognyanz

преди 11 години

Напред! Всички на улицата! Да върнем Бойко и Цецо пак на власт! Колкото по зле, толкова по-добре (за тях).

385

Волен Сидеров

преди 11 години

Питате защо не съм дошъл в 19:30 на площада, ами многопросто щото съм страхливец. Освен, че съм подлец и комсомолец и турска баядерка съм и пъзльо и ***. Да не мислете, че като идвахте пред централата не съм се наакал, нааках се и още как. За това в 12 излязох, когато ви нямаше всички ,за да се направя на мъж. Обаче, да знаете, че не ми пука аз съм в парламента да крада, като мойте колеги. Ще напълня дожбчетата и чао пък вие викайте по улиците вместо да вземете да ме обесите на първото дърво

384

Анонимен

преди 11 години

И Сидер паша трепери, че ще го настигне народната любов!

383

Граждански арест

преди 11 години

Трябва да извършим граждански арест над политичицте-престъпници и да бъдат съдени за престъпленията си от обективен международен съд.

382

един от многото

преди 11 години

Много ми е интересно защо болния мозък не дойде снощи към 19 30ч. на протеста да видим как щяхме да го посрещнем? А като пил вече 5 ракии и се сети в 12 през нощта да се репчи .

381

мaорa

преди 11 години

Протестирaйте тъпaци......тaкa си мислите че се променят нещaтa. Друг път. Хaбер си нямaте кой ще дойде нa другите избори.Aко Волен вземе монозинство .....пaк ли ще.протестирaте. До когa бе мaлоумници.....докогa. Призив към протестирaщите: хубaво изгонихте свинятa Делян. Сегa си отивaйте .....протестирaйте зa лошите решения нa прaвителството....a не по принцип. Тaкa aко бяхте и при Боко тиквaтa ........

380

Анонимен

преди 11 години

Много е лесно да си АНТИКОМУНИСТ СЕГА!!!Дядката изгни в Белене против комунистическите крадци!Само че сега най-малкия комунист е СТАНИШЕВ!!!И дори е ДЕМОКРАТ!!!!!!!!!А Борисов си кара като Бай Тошко по селски!!!

379

gatyu.gatev

преди 11 години

Zа справянето с бандата ГЕРБ трябваше брутален човек.Затова сложиха Пеевски.Той е дал съгласие да ги подпука-Бойко,Пашата, Цветанов и цялата *** на СИК. И после да се оттегли. Но не го направиха както трябва. Станишеф сгафи.=======================================Това e което тълпата (протестиращите) не могат да разберат.Българинът е с еднопистов мозък - не умее да мисли сложно...

378

антикомунист

преди 11 години

Като антикомунист, не може да не се радвам на това което виждам...протести срещу комунистите.Като антикомунист , не може да не си задавам въпроса ако това бяха протести на десните сили защо те не са в парламента.Отговорът е ясен: Това са хора подклаждани от ГЕРБ от самовлюбения *** който не може да преживее мисълта че джуджето Станишев го изигра.Освен това не виждам логика да се сваля правителство, което не е работило дори и месец, защото ББ бил казал че работи за предсрочни избори. Смях..

377

чакам те 773

преди 11 години

щО НЕ ВЗЕМЕШ ДА НАМЕРИШ И МОЯ АДРЕС ТА ДА СЕ ВИДИМ.АКО Е ТРУДНО ЗА ДРЕБНИЯ ТИ МОЗЪК КАЖИ СИ ТВОЯ!!!

376

Анонимен

преди 11 години

Волен Сидеров е доказал себе си човек !!!Аз не искам да ме управлява улицата,стадиона и сулю и пулю политик!!!Има закони и щом не ви харесват отивайте на майната си...само че и там има ред!!!Затова ще има саморазправа,контра протести ако трябва и ВОЙНА!!!

375

дон мaтео

преди 11 години

Протестирaт сaмо тези ,които бaчкaт във фирми нa Гроб и които ще се облaжaт от идвaнето им нa влaст. 12000 души...мaхни децaтa...кaкто и дa е . Нормaлните и умни хорa знaят че.протестите зa свaля ето нa Пеевски постигнaхa целтa си но с новa остaвкa Бългaрия ще се върне в плеистоценa. Aко някой изобщо е чувaл тaя.думa.. Жaлно ми е и ме е яд че ни използвaт шепa *и.

374

Бръчков

преди 11 години

Днес , ден пети : протестиращите протестират за неизплатени заплати за протестирането ! ... Не народ , а *** !

373

Bataka

преди 11 години

Волен Ага пак превъртя глупомера снощи. Този човек е баси развалината, организъм с две мозъчни гънки в кухата си лейка - 1. да заучи десет фрази и да ги повтаря до втръсване и 2. сложното движение да постави кредитната си карта в уреда за гласуване в пленарна зала. ***. А нещастниците които го следват са за съжаление горките.Не е лесно да вървиш след психичноболен защото и на теб ще ти лепнат същото. С един бутон, Волен изтри всички гласували за него. Ще му останат само шепата *** 30-40 човека.

372

мaорa

преди 11 години

Кaкъв нaрод ше упрaвлявa бе ти нормaлен ли си??? Нaродa ни е стaдо ....отдaвнa не е нaрод. Зa кaкъв *** протестирaт. Зa остaвкa. Кой ще дойде бе.нНaли протестирaхте зa остaвкa нa Боко. Сегa и тия aко подaдaт остaвкa..........после. Не виждaте ли че товa сa.провокaции дa се дестaбилизирa стрaнaтa зa дa се зaмaже всичко в пумиятa. Много aмa много *** нaрод сме.

371

............

преди 11 години

Абегласува се за депутати а не за правителство. То бива да си *** ама чак толкова не е нормално. Вчера се видя че това е истинския протест , мирен без инциденти като на предишните когато Ковачки и разни други плащаха на криминалния контингент да вършат простотии и да манипулират хората. Вчера и оня клоун Сидеров си показа рогата и що за стока е. Добре че се усетих за него още преди години и спрях да гласувам. Малко им остава да не се дърпат толкова. Пред народа са нищо.

370

Анонимен

преди 11 години

Това на протестите е една част от народа!!!Другата част ходи на избори и гласува за БСП,ДПС и АТАКА !!!Като искате ВОЙНА ще Е има СКОРО!!!

369

Nwa

преди 11 години

Крайно време беше Народа да започне да управлява!

368

Анонимен

преди 11 години

Предизвиквате нормалните граждани на контра протести в защита на закона!Искате саморазправа и хаос анархисти и наркомани безделници.