28

Анонимен

преди 11 години

Ще плачете за Бойко, мишки червени.

27

Наследник

преди 11 години

От ГЕРБ наследсвото е очевадно : ограбена държава , огромна престъпност , безработица , деградирало здравеопазване , корупция навсякъде и разбира се много забогатяли герберасти !!!А , къде си цензуро ?!

26

Крио

преди 11 години

"Ще направим всичко възможно да убедим всички български граждани, че работим в общ интерес, каза той."Драйфа ми се от тоя!

25

Анонимен

преди 11 години

Какво наследство, хора, то наследство остава от нормални люде! Какво да очакваш от самовлюбени ***, които си гледаха тенисчето, мачлето и личната далавера - апартаментчета, подслушвания, за надживяване на собствената си непълноценност и простотия? Няма наследство! И с лупа няма да се намери нещо останало полезно в държавата. Всичко опоскаха, а което не успяха го увредиха невъзвратимо, както стана с държавната и местна администрация. Сега "реват", че им махали "калинките"!? А какво да правят?

24

Aleks 1969

преди 11 години

Ревът герберите,ревът защото ще отговарят за престъпленията си.А престъпленията им са много и ги чакат голями присъди.Поревете си гербери,народа рева от вас цели 4 години.

23

Eldorado27

преди 11 години

Вижте му перчема на тоя психопат... и това е човека, който ни е премиер и ни представя пред европа и света... срам ме е че живея в такава държава и с такова правителство... тъпите комунисти сега ще теглят кредити за да замазват очите на гражданите, а после след година 2 когато трябва да се връщат ще ни излезе през г.за.

22

Анонимен

преди 11 години

До АнонименНе само берб са назначавали, бсп и дпс също

21

marsian

преди 11 години

В програмните приоритети не присъства отпадане на мораториума върху шистовия газ, нито ще бъдат предприемани действия. Знаем реакцията на обществото, това е сигнал, а ние сме отворени към такива сигнали, уточни той А реакцията на обществото за тютюнопушенето ?Орех ,ти си просто един демагог .Ти си там ,където са парите .

20

Comodo dragon

преди 11 години

Толкова ли е малко, че е нужна лупа? ДОбре че не нужен електронен микроскоп :)

19

vesko02

преди 11 години

Толкова ли е малко наследството че само с лупасе вижда.

18

до 15

преди 11 години

Другар4е ,ами те от Брюксел ве4е ви се смяха за цирка в деня преди изборите и ви наблюдават.Има българи ,които толкова ви "оби4ат " , 4е няма да 4акат Борисов да им дава знаци ,а и той не става за инициатор на такива мероприятия.

17

анонимен

преди 11 години

Да погледнат под лупа герберските назначения в мбал - Разград.Голяма мафия.

16

Анонимен

преди 11 години

Другарите полу4иха 18% на изборите 2009г и аха да забравят при4ините . Сега е ред да обяснявате за Костинброд и тогава , ако имате право да говорите ще разказвате за други неща.

15

zhelevroman

преди 11 години

До Бай *** от ХанойА дали някой ще се наеме да ги внася, произвежда и продава?

14

BBisPedal

преди 11 години

Трябва много да се внимава!!! Мутрите и престъпниците от ГЕРБ (БКП) и техните приятели олигарсите и силовите групировки начело с Буда Борисов подготвят гражданска война и искат да потопят България в кръв!!! Тази анти-българска и анти-човешка групировка иска да пролее кръвта на хиляди невинни хора!!! *** Борисов ще се опита да се докопа до властта по всякакъв начин!!! Нека да не позволяваме това да се случи!!! Трябва да се уведоми ЕС и службите да вземат мерки!

13

do 7

преди 11 години

Apte4nite bosove\Zdravna kasa darji predelno niski ceni i za tova cenata spadna q zastoto sega zdravna kasa plasta lekarstvata za onkobolnite

12

zhelevroman

преди 11 години

Дефицит ще има и той ще е поради управлението на БСП.При гласуван бюджет се изразходват средства, които средства трябва да се намерят.Типично за БСП първо харчат после мислят.

11

Кико

преди 11 години

Нали и те горките трябва да има с кого да се оправдават идните месеци а не да показват работа.

10

Големия удушвач

преди 11 години

До прогноза : Какво ще направи Орешарски -никой не може да каже ! А за спретнатата хиперинфлация - сте абсолютно прав . Това беше направено, защото не искаше да приватизира бързо и то точно структуро-определящите предприятия. А човекът от СБанка беше...Кристалина/Сталинка/ Георгиева !

9

Анонимен

преди 11 години

до номер 2 Тъпчо ако прочетеш коментарите ще разбереш кой кого иска и кой не. На истина си Тъпчо