113

ставри

преди 11 години

Волен сидеров=доволен сидеров

112

sopol

преди 11 години

докато не застана аз начело няма да се оправи положението. това няма да се случи и по вероятното е да изчезне българия , и най гадното да сме свидетели на това. за 6 месеца мога да направя чудеса. само два закона ще гласувам. при влизане в частна собственост, собственика има право да те гръмне. и 2 ри закон при неизплащане на 2 поредни заплати работника има право на саморазправа. всяка седмица ще има акции като в рио де жанейро. жандармерията обгражда катуна и на ред

111

Капка е Ку*ва

преди 11 години

Точно така Пич!! ТАЯ КВА Е г.жа НИКОЯ...АЙДЕ ХОЛЪМ...

110

Анонимен

преди 11 години

Цитат от Долен Пидеров "в училищната лавка тълпата ме притисна към свръхзагадката на природата - едно момиче с меки форми. Усетих страхотна слабост и панталоните ми се намокриха. Аз станах мъж, а момичето остана девствено - тълпата, тоест колективът, ме оформяше. Няколко години след това бях вече оформен онанист. В града на анархистите растях все по-дисциплиниран, по-саможив и неуверен, некомсомолец, неокосмен космополит"

109

Ко ма Ебе Капка

преди 11 години

Тая пък,сега кво и дават Трибуна? Айде бЕ! Браво Волене..Дано...да Имат смелост,повече Хора,като Емо Фаса,Миро Найденов,и други.. Да разкажат..как Боко праща Баретите да "хващат" лошите(тея дет не се Отчиат).

108

ставри

преди 11 години

Жална ни майка от сега нататък.

107

Анонимен

преди 11 години

Ataka e sazdadena ot dps, zada mogat da si darjat izbiratelite v gotovnost vsichko e propaganda, demagogia. Hora nedeite viarva NA vsichko koeto vijdate i chuvate ....

106

123

преди 11 години

От каде знае те може са го застъпили човека да го направи не виждате ли кви игри се правият убиства отвличниа маниполаци меди.Волен е дребен не може да се бори с комонистите.Само Боико може да направи нешо според мене шот знае как да се предпази

105

Евро Пси

преди 11 години

И тук ще стане *** работа!

104

Анонимен

преди 11 години

Вече е ясно,че има голям брой залупени хора който повярваха на Съсело и Сидероглу!

103

до 111

преди 11 години

Протеста във Варна е насрочен за 12 пред Общината. Потърси във Facebook

102

Анонимен

преди 11 години

Погледнете изцепкте на Волен в ютуб. Надвиква се, и се държи агресивно и просташки. Повтаря едно и също. Има 2-3 "депутати", които го следват на половин метър разстояние, и ако трябва викат с него, като повтарят думите му. Сидеров е невъзпитан демагог. Държи се просташки и неуважително.

101

Divine

преди 11 години

Гледайте по Канал 1, как Христо Ботев плаче (вали дъжд) във Враца заради това, че народа избра турци да са начело на държавата. Това е показателно за всичко случващо се в последните години :(

100

кака

преди 11 години

ще има ли протест във Варнаааааааааааааа?дайте инфоне намирам нищо в нетацензура ли имамоля Ви пишете ми

99

Венелин

преди 11 години

И сега какво? Гербисчетата като видяха, че губят властта и почнаха да плюят Воленчо. Значи много им бърка в болното място!

98

бай Ганьо

преди 11 години

Капчице, Волен не устоя пред изкушението на парите, той отдавна живее по европейски, не мизерно по български.

97

sever

преди 11 години

predpochitam siderov ot kolkoto banda *** stignali sas naglosta si do mozaka na decata ni

96

s

преди 11 години

Неделя 12 часа пред НС

95

denim58

преди 11 години

"Ролята на националистите е да бъдат извън властта, те са коректива, който да сочи грешките, смята Георгиева. Аз пък казвам ,че Волен Сидеров е бутафорен ,придворен и удобен националист!

94

Samo minavam

преди 11 години

Уморен съм,от продажни души,безродни комунисти и обслужващата ги ***.Това продължава вече 23г.Сбогом пичове,Аз в края на краищата,Само минавам.