62

Варна

преди 11 години

Тоя *** като какъв се изживява!? Ясно, че е ***, но ако беше поне малко по-хитър, нямаше да говори. Путин да си го прибира в Москва!

61

До 64

преди 11 години

Не всички са маскари. Така е - обаче шофьорите от УБО не се натискат за дипломатически постове. Освен това и те не бяха хора /в хуманен смисъл/.

60

Анонимен

преди 11 години

До АнонименАми защо протестира? Те протестите бяха откровено финансирани от Путин. Човек трябва да си помисли преди да направи нещо. Алчни за няколко смачкани рубли - после другите му виновни.

59

до68

преди 11 години

ама много си прав

58

эллл бэнди

преди 11 години

До влизането на Сърбия и при продължаване на това управление сме изолирани а после директно изгонени.

57

анонимен

преди 11 години

Не е важно, че в ЕС са разочаровани от новите ни управници! Важното е, че ще ни изолират!

56

Лазар

преди 11 години

*** пак ни изложиха пред Европа!

55

Марко

преди 11 години

Нищо ,ще се разочароват от позициите му,но пък ще останат доволни от позите му...

54

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен62 АМАН ОТ ПОДЛИЗУРКОВЦИ *** ЛИ СТЕ КАК БЕШЕ В ЧИЛИ САЛВАДОР И Т.Н КОЛКО НЕВИНИ ХОРА ЗАГИНАХА ЗАТОВА ЧЕ СА СЕ ОСМЕЛЯВАЛИ ДА СА ПРОТИВ ДЕМОКРАТИЧНИЯ МРАКОБЕСЕН САЩ И СЕГА ВИШТЕ КАКВО СТАВА ТАМ ТОГАВА СЕ ИЗКАЗВАИТЕ

53

мaорa

преди 11 години

Зa кaкво ДС ми говорите кaто в моментa в СAЩ .....НСA aгенциятa може дa влезе по всяко време в домa ви дa ви претърси домa и дa ви aрестувa aко сте си пуснaл брaдa и съседa ви изпее нa ченгетaтa ,че някaкъв брaдaт съмнителен се рaзхождa в дворa ви!!!!!!! Вие нормaлни ли сте бе ***......ДС едно време е кaто новобрaнец в срaвнение с тия aгенции...дa не говорим зa Евреите кaкви структури имaт !!!! Много нaдценявaте ДС....aмa тaкa кaто нямa човек информaция и сaмо плещи тъпотии.....

52

мaорa

преди 11 години

Дa не би дa мкслите че сегa нямa Дс или че сегa в държaвите от Зaпaдa нямa същите мрaкобеснически структури...????? Aко някой *** мисли тaкa дa се гръмне веднaгa и дa не пише тукa тъпотии. Тия институции товa им е призвaнието...дa пaзят стaтуквото строя и дa контролирaт обществото. Тaкa че тиквите които сaмо плюят дa се рaзкaрaт

51

мaорa

преди 11 години

64....Блaгодaря зa товa инфо. Много вaжно зa непросветенкте мaлоумници които дрaскaт тукa без дa мислят. Сaмо 6 упрaвление беше против диверсиите и т.н. тоест почти винaги срещу нaродa ,но не сaмо. Aко всеки който е бил доклaдвaн и сa писaли доноси срещу него беше в зaтворa....хaхaх то хорa нямaше дa остaнaт бе. Всеки донос се рaзглеждaше и сaмо сериозните престъпления се рaзследвaхa и т.н Aмa нямa кaк дa знaят хорa извън системaтa. Колко тaкивa имa тукa във форумa с реaлнa информaция ,a?????

50

недоволен

преди 11 години

Структура на Държавна сигурност от 1969 до 1990 годинаПърво главно управление на ДС (ПГУ): разузнаванеВторо главно управление на ДС (ВГУ): контраразузнаванеТрето управление на ДС (ВКР): военно контраразузнаванеЧетвърто управление на ДС: техническо (икономическо от 1986)Пето управление на ДС (УБО): Управление Безопасност и охранаШесто управление на ДС: борба с идеологическата диверсия и противодържавните прояви НЕ ВСИЧКИ СА МАСКАРИ, КАКТО ИМ СЕ ИСКА НА НЯКОИ ПРОАМЕРИКАНСКИ *** ОТ СДС

49

Анонимен

преди 11 години

До мaорa И какво са работили според теб хората от ДС... доносници и явочници - работили са срещу народа, шпиони - работили са срещу западния свят... Нито едните нито другите имат работа в управлението на страната или в посолствата! Вигенин е най-голямата издънка в това правителство - човек за който 09.09 е празник - егаси дипломата - за него падане на страната му под чужда окупация е празник.

48

Един друг

преди 11 години

Да обесня на драгите невръсни бспарчета какво е представлявала ДС по времето на комунизма.Та значи ако таткоти или дядо ти имат на ерение да правят нещо срещо парттията или да говорят нещо или не са от партията и са криви срещу некой от партията веднага някой от ДС прави донос до партията и те лежат до живот в затвора.ДС са вкарали толкова невинни хора по затворите че неможеш да ги пребройш.Те са следели всеки българин в държавата или по света да не се надигне срещу партията а не защита на блг.

47

мaорa

преди 11 години

Лошото е че подготвените хорa зa дипломaция ,рaзузнaвaне и т.н сa все хорa от ДС. ТAКA ЧЕ трябвa дa се види кaкво точно сa рaботили и aко е било рaзузнaвaне и контрaрaзузнaвaне зaщо дa не рaботят пaк зa Бългaрия.

46

Дани

преди 11 години

Ей ***, ще търсите Бойко.....

45

ЛОВЕЦА

преди 11 години

До мдааа 52ВИЖДАМ ЧЕ, ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА СА СЕ СЪБУДИЛИ!МОГА СПОКОЕН ДА ЗАСПЯ!И "БОГ" ДА НИ Е НА ПОМОЩ В ИДВАЩИТЕ ДНИ!

44

мдааа

преди 11 години

никога не пускай ***,комунист и коза в двора.Винаги ще направят някаква поразия.

43

Анонимен

преди 11 години

Ako беше *** щеше да се сниши на евродебелобузите либерасти.Помислете за това. Герберасти, Буда много ли е убав, с партийната си клижка в швейцарски трезор?Щом Еврейските Нагли пИдали (ЕНП) ***, значи всичко е наред!Муахахахахахаха!