27

Анонимен

преди 11 години

Спрямо Орешарски, цялата ви мафиотска партия на калинките, изглежда като един пигмей!

26

Анонимен

преди 11 години

ВСИЧКИ КРИТИКУВАЩИ И ПЛЮЕЩИ- ДАЙТЕ АЛТЕРНАТИВА. АКО ЩЕ ИСКАТЕ ТИКВАТА- НО ПАСАРАН.

25

П.Петров

преди 11 години

На първото заседание на МС министър задава въпрос на министър председателя:-Г-н Орешарски, какъв е планът?Орешарски отговаря:-Колега, как ви беше името...ъъъ,планът е, че план няма. Влачим колкото може и после бързо бягаме през тунела към метрото. Ще назначим Димитър Коклин на щат, за да ни е винаги под ръка за дегизировката.

24

Анонимен

преди 11 години

Първо трябва да се направи ревизия на държавата и при престъпления- по съкратената процедура!

23

Анонимен

преди 11 години

"Само 20% от българите казаха ДА! Останалите, които не искаме, не се разкарвахме до изборните бюра!"Щом не сте гласували, значи сте оставили другите да вземат решението вместо вас.От тези които са гласували, огромното мнозинство гласуваха "за"!Следователно АЕЦ Белене трябва да се строи според народната воля!

22

Анонимен

преди 11 години

Бунтаря, по- лекичко, да се не наденеш на нещо...

21

Анонимен

преди 11 години

НА БУНТ, БРАТЯ БЪЛГАРИ!ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ МЕРЗОСТИТЕ НА КУМУНИЗИТЕ?НЕ СПЕТЕ, А ПОДКРЕПЯЙТЕ ВСЯКА ИНИЦИАТИВА В МРЕЖАТА ЗА ПРОТЕСТ СРЕЩУ КУМУНИЗКИЯ ПРОИЗВОЛ И РЕПРЕСИИ!ДА ИЗМЕТЕМ ТЕЗИ ПРЕВРАТАДЖИИ ОТ ВЛАСТТА ДО КОЯТО СЕ ДОКОПАХА С НЕДЕМОКРАТИЧНИ СРЕДСТВА И ДА ВЪЗСТАНОВИМ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА НАРОДА!ГЕРБ И ОСТАНАЛИТЕ ДЕСНИ ПАРТИИ ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖАТ С БОРБАТА СРЕЩУ КУМУНИЗИТЕ, ПРЕСТЪПНОСТТА И С РЕФОРМИТЕ!

20

Анонимен

преди 11 години

Калинките, пишете ли глупости? Пишете, пишете, това ще ви остане! Защото думите отлитат, а писаното остава...

19

тъпчо

преди 11 години

Голямо крадене ще падне. Накрая пак ще си приемат един закон за"Амнистията". Правили са го вече, знаят как става.

18

Willy

преди 11 години

Какви са тези измислени експерти? ***! Говоря за проф. д-р Атанас Тасев! "...положителният резултат от състоялия се на 27 януари референдум." Въпросът бе дали искаме да се строят ядрени централи. Само 20% от българите казаха ДА! Останалите, които не искаме, не се разкарвахме до изборните бюра! Аман от тази подкрепяна от Русия енергиина мафия!

17

тъпчо

преди 11 години

Що не четете между редовте бре хора. Първата и най-неотложна задача на комунистите и турците е да ликвидират НСБОП. В първия ден внесоха законопроекта! Връщат старото положение по тяхно време. А сега спомнете си каква беше престъпността!

16

Анонимен

преди 11 години

Следващият коментар на този безкрупулен червен айдук трябва да бъде при Сашо Диков после при Бареков да го пооближат е те. Отвраетена съм от цялата платена журналистика . Този ли престъпник ще спаси бедният и отруден народ ? а ? Бойко бил мутра ами защо не коментират тези безпристрастни журналисти Алексей Петров и Пеевски ,който със само едно появяване в парлемента плю на всички закони и показа що е мутра ? Или червените мутри не се наричат мутри а са бизнесмени ?

15

trendi

преди 11 години

Началник на кабинета на премиера Пламен Орешарски става Мария Дивизиева.Тя живее с Петър Стоянович,министър на културата,който е баща на детето на Таня Андреева,министър на здравеопазването и личен гинеколог на Моника Станишева. Мария Дивизиева беше шеф на предизборния щаб на Меглена Кунева за президент, тя е бивш зам-министър на Царското юпи Николай Василев в министерството на държавната администрация в правителството на Сергей Станишев. Моника,Мария и Ники сега са партньори в частната фирма Експат.

14

българка

преди 11 години

ПЪРВАТА ЗАДАЧА НА СЕГАШНАТА ОЛИГАРХИЯ БЕШЕ ДА ОКРАДЕ ДЪРЖАВАТА.ВТОРАТА ЗАДАЧА БЕШЕ ДА СЪЗДАДЕ ЗАКОНИ ЗА БЕЗНАКАЗАНОСТ НА КРАДЦИТЕ И ОТКРАДНАТОТО ДА СЕ ОЗАКОНИ. СЕГА ЗАКОННИТЕ НИ МИЛИОНЕРИ СА В НАСТЪПЛЕНИЕ И ПОНЕЖЕ ТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ НЕНАСИТНИ ЧЕРВЕНИ АКУЛИ СЕГА ВЕЧЕ СЕ АФИЩИРАТ ЗА СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ, САЗДАДЕНИ ОТ ТЯХ И ДА СЕ НАКАЗВАТ КОКОШКАРИТЕ А НЕ ИСТИНСКИТЕ ВИНОВНИЦИ И ПОНЕЖЕ НИКОГА НЯМАТ НАСИЩАНЕ СЕ ВЪРНАХА ВЪВ ВЛАСТТА ДА ОКРАДАТ И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФОНДОВЕ. И ТОЗИ ДРУГАР ПОНЕЖЕ ПРЕГЪРНА ЦЯЛАТ

13

val 789

преди 11 години

Орешарски,16 години ги следваме тези препоръки на МВФ и накрая се видя до къде ни докара безропотното им изпълнение.МВФ е загрижен за българите толкова,колкото папата за някое африканско племе.Тях ги интересува валутният борд и колкото време повече работи,толкова по-добре за тях.Има ли по-голяма далавера от това да управляваш финансите на цяла държава,след като им затриеш националната банка и я вкараш в"дългово блато"при което всеки дълг води след себе си нов по-голям дълг!! ДЕМОКРАЦИЯ за НАИВНИ

12

тъпчо

преди 11 години

Орешарски нищо не може да направи. Може само да увеличи дефицита и да раздаде пари по най-популисткия възможен начин. Това е начина да крепи правителството докато то си краде на воля. Нищо друго.

11

бимбо

преди 11 години

До taniavelне бой се, никой няма да строи аец, просто трябва да се платат неустойки. референдума беше първата стъпка, тез фишеци дето ги пуска орехов са просто тестове и опит за водене на общественото мнение в определена посока. една от причините да драпат толкова за тази власт е шубето ит руснаците. боко като добър комунист и комрад отстъпва в името на просперитета на БКП и нейните деца. как ни лъжат само.. чудя се защо сме толкова апатични към собствената си съдба..

10

левски

преди 11 години

планът опустошарски е за това в чалгария да останат *** турци и комунисти.

9

Пич

преди 11 години

Значи първо ги продадоха сега ще ги строят

8

Потребител

преди 11 години

Да не се строи.Щели сме да купуваме ток от турция.Ами ядреното гориво нали го внасяме от русия?